blantman 5 780 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 4 godziny temu, mcp napisał: jak się konsolomaniaki pokłóciły o minusy na forum o gierkach xD xDDD dupka pekła tylko sprite patrząc na jego post :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 22 minuty temu, krzyhu923 napisał: No lepsze od czasu do czasu takie ustawienie do pionu jakiegoś blantmana wożącego się jak alfons ze swoimi mądrościami życiowymi, które jak się okazuje jego nie dotyczą, niż codzienne siedzenie w CW w imię plastiku i udawanie że to tylko, absolutnie tylko taka konwencja i nikomu dupka tam nie pęka od wymiany uprzejmości. nadal lepiej od jakiegos randoma, ktory gra w fife. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Z tym CW to akurat trafił, no ale FIFA tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 3 minuty temu, Maus napisał: nadal lepiej od jakiegos randoma, ktory gra w fife. Albo suchego jak trociny Mausa, który jako jedyny myśli, że kiedykolwiek był zabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Nadal lepiej od fufy. Pilkarzyki to dol z wapnem, bo jakims leniwym grubasom nie chce sie biegac za pilka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 piłka nożna? No jak jest się w podstawówce to można sie jarać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 To tak jak z gierkami Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 41 minut temu, Pupcio napisał: piłka nożna? No jak jest się w podstawówce to można sie jarać Pyerdolenie byle pyerdolic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Zamiast pyerdolić jak potłuczeni wrzucajcie lepiej swoje zakupy gierek dla dzieci. Bo plusiki stygną (albo minusiki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 16 minut temu, ireniqs napisał: Zamiast pyerdolić jak potłuczeni wrzucajcie lepiej swoje zakupy gierek dla dzieci. Bo plusiki stygną (albo minusiki). Właśnie. Nikt nie kupił jeszcze assassyna odysey-reskina ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 5 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Właśnie. Nikt nie kupił jeszcze assassyna odysey-reskina ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Co za bonusy do zamówienia teraz dają w pewnym warszawskim sklepie. Opłacało się kiedyś gadzety growe rozdawać na zlocie Nie wiem skąd wiedział że 2 imprezy w weekend mi się szykują. Ubisoft widze już progres po łatkach na premierę. Do unity z 60 gb patcha a tutaj tylko 1,5 gb. 8 3 2 1 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 kto to w ogóle ku.rwa jest ten cały krzyhu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dzisiaj przyszła paka zakupów z UK, miała być w grudniu, ale udało się to ogarnąć szybciej. Dodatkowo OST od Yuzo Koshiro do wiadomo chyba jakiego tytułu na najlepszym nośniku jaki wymyślił człowiek. Piękna sprawa panowie (i panie). Spoiler 34 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ładne sztosiwa. Szanuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 41 minut temu, maciucha napisał: kto to w ogóle ku.rwa jest ten cały krzyhu? Figaro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 4 minuty temu, Kalel napisał: Figaro? Raz już próbowałeś w statusach i wtedy nie pykło, a teraz znowu, widzę spać po nocach przez to nie możesz. No zabawny typek z ciebie, każda okazja dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Last story moja ulubiona gra z wii. Wszyscy mi mówili xenoblade no i fajne ale to last story jest najlepszym rpg na wii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 4 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Witam wszystkie zboczki Zakupy z ostatniego tygodnia, N3DS nowke udało sie dorwać Pora odbudować kolekcje nintendo i trzymać kciuki żeby nie sprzedać xD 33 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Dziękujemy Kubson i panadol za odraczenie po jakichś kurwa asasynach. Edytowane 4 Października 2018 przez Hum 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 19 godzin temu, blantman napisał: Co za bonusy do zamówienia teraz dają w pewnym warszawskim sklepie. Opłacało się kiedyś gadzety growe rozdawać na zlocie Nie wiem skąd wiedział że 2 imprezy w weekend mi się szykują. Ubisoft widze już progres po łatkach na premierę. Do unity z 60 gb patcha a tutaj tylko 1,5 gb. Blantman, minusa nie dostałeś ode mnie za Asasyna ani tym bardziej za świetnego, chyba najlepszego w ramach rozsądnych pieniondzów blenda Chivas. Minusa wlepiam Tobie za tą politurę/bejcę z Biedy pt Grangestone. Chłopie, ogarnij się i nie rób tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 1 minutę temu, Czezare napisał: Blantman, minusa nie dostałeś ode mnie za Asasyna ani tym bardziej za świetnego, chyba najlepszego w ramach rozsądnych pieniondzów blenda Chivas. Minusa wlepiam Tobie za tą politurę/bejcę z Biedy pt Grangestone. Chłopie, ogarnij się i nie rób tego więcej Nie zrobiłem sobie tego dostałem jako gift. Nigdy nie piłem to i nie wiedziałem. Dzięki za radę wezmę wykorzystam dla gości na drinki z colą (przeważnie mam do tego balasia). A Chivasik z lodem tak jak powinno się pić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 44 minuty temu, blantman napisał: Nie zrobiłem sobie tego dostałem jako gift. Nigdy nie piłem to i nie wiedziałem. Dzięki za radę wezmę wykorzystam dla gości na drinki z colą (przeważnie mam do tego balasia). A Chivasik z lodem tak jak powinno się pić. Nie czas i miejsce o tym tutaj dyskutować, ale zaiste Chivasik tylko z samym lodem Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Chivas regał jest super. Btw zainteresowałem się tym konkretnie alkoholem, ponieważ jeden z bohaterów książki G Mastertona go pił namiętnie. Przejrzałem zapasy w mojej ,,piwniczce,, , a tam stoi jeden w metalowym pudle. I tak się to zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 081 Opublikowano 5 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Polska produkcja + Rutger Hauer <3 Najpiękniejsze podstawowe wydanie DkS3 <3 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi