Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, oFi napisał:

taki egzemplarz ps2 za 100zł? Koleś chyba był yanuszem do sześcianu z mocnym wąsem.

Tyle po prostu warta jest konsola, janusze to są typy co wystawiają ps2 za setki złotych na olx i allegro.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ta konsola jest bezcenna, nie powinno się jej sprzedawać.

Opublikowano

Brak kartonu, ale swojego czasu kupiłem właśnie na OLXie czarnego fata w pudle ze wszystkim (wyściółki, papiery, etc.) w podobnej cenie (jeszcze był Crash w zestawie, którego pogoniłem za 7 dyszek).

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ale będzie jeżdżone :xboss:

AfGWymP.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, sprite napisał:

AfGWymP.jpg

Daj znac jak tam z Fifa sprawa wyglada. Jest polski dubbing, czy tylko napisy :x

Opublikowano
2 godziny temu, sprite napisał:

AfGWymP.jpg

Zachowałeś się nie odpowiedzialnie, czemu konsola nie miała zapiętych pasów?

A jak byś zahamował i karton by poleciał?

Ale + się należy za taki sprzęt i gry.

Opublikowano

Też sobie mały prezent zrobiłem, pod samochodziki i kombojów będzie jak znalazł :fsg:

xsACcjL.jpg

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Zwlekałem z gierka bo już przy alienie się bałem. No ale wstyd jak ogrywam wszystko tego nie sprawdzić. 

Sranie w majty w 4k się szykuje

0zoKmRD.jpg

Nie wiem kiedy odważe się odpalić ale pierwszy krok za mną gra na półce :D

Opublikowano

Dobre promocje były, zbliża się premiera RDR2, wolę grać w multiplatformy na Xbox'owym padzie - to się skusiłem i wymieniłem S'kę.

Opublikowano

Zakupy z tego tygodnia. Jeszcze RDR2 i nic wiecej nie potrzebuje w tym roku 

4382-BBB1-7887-4-C4-D-B6-E3-A9-F1-C2-FB8

Opublikowano

dlaczego nie na plakacie z gta v?

Opublikowano

Zapomnialem, ale jak bede mial plakacik z RDR2 to juz wszystkie zakupki growe beda na nim 

Opublikowano

m2REhkp.jpg

Opublikowano

@Tynio

Zdjęcie było robione już w garażu przy prędkości 0 km/h :kaz: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

vmwo8u3r.jpg

Opublikowano

Jaczu? Zawsze szanowałem :sir:

Bi6Bzhh.jpg?1

WUcBPOg.jpg?1

P.S. Konsola życia się smuci. :kaz:

Opublikowano

Dzisiejsza paczka z UK + kilka gier od zaufanego Matiego z Lublina. Cieszę się, że w końcu udało mi się dorwać trylogie Splinter Cella w kartonowym boxie. Szeregi zasila Metal Slug 4, więc brakuje 6stki i Anthology do skompletowania całości. Na Guitar Hero Greatest Hits w końcu udało się trafić w rozsądnych cebulionach. Pozostałe gry powoli dopełniają mi serię z danego tytułu, także na plus. Z gier na szaraka najbardziej zadowolony jestem z Crasha 1 w stanie idealnym i w dodatku w jewel boxie, więc już mam cały komplet (i tylko znaleźć w końcu czas by to ograć..). Doom i Final Doom ostatnio widziałem na streamie u Qdi'ego i podobała mi się ta siekana na ekranie :D Gry Fifa 98, Hydro Thunder, Harry Potter i Ridge Racer 4 mogę odsprzedać gdybyś ktoś był chętny. 

dnY9z1q.jpg
zlW20yw.jpg

Opublikowano

Splinter Cell na ps2 to straszny balas. To już był ten moment że takie chaos theory na xboxie a ps2 to była różnica generacji. 

Opublikowano

Wszystkim posiadaczom Monstrum (czytać Xbox One X) gratuluje i byłem tak zazdrosny że postanowiłem kupić jedną z najpopularniejszych konsol na świecie. 

Y7ffMRZ.jpg

do tego dołożyłem coś na nową generację 

PrD0Ys1.jpg

Opublikowano

Pad tak ładnie zachowany, czy tylko na zdjęciu tak dobrze wygląda?

Opublikowano
6 minut temu, krupek napisał:

Pad tak ładnie zachowany, czy tylko na zdjęciu tak dobrze wygląda?

Nawet nie czyściłem jest dobrze zachowany tylko lekko analogi ma wyrobione lub jestem zbyt przyzwyczajony do tych  z PS4 

Na lewym analogu ma lekką skazę na samym dole (minimalnie widać na fotce) 

W sumie jestem zadowolony z zakupu miałem PSOne ale..... jednak PSX to klasyk :banderas: