Opublikowano 10 października 20186 l 6 godzin temu, oFi napisał: taki egzemplarz ps2 za 100zł? Koleś chyba był yanuszem do sześcianu z mocnym wąsem. Tyle po prostu warta jest konsola, janusze to są typy co wystawiają ps2 za setki złotych na olx i allegro.
Opublikowano 10 października 20186 l Konsola z pudełkiem? Mam jakieś takie wrażenie że retro jest warte jakaś połowę jeśli jest bez opakowania i jego zawartości.
Opublikowano 10 października 20186 l Brak kartonu, ale swojego czasu kupiłem właśnie na OLXie czarnego fata w pudle ze wszystkim (wyściółki, papiery, etc.) w podobnej cenie (jeszcze był Crash w zestawie, którego pogoniłem za 7 dyszek).
Opublikowano 10 października 20186 l 1 godzinę temu, sprite napisał: Ale będzie jeżdżone Daj znac jak tam z Fifa sprawa wyglada. Jest polski dubbing, czy tylko napisy :x
Opublikowano 10 października 20186 l @bebbop To jest zestaw z polskiej dystrybucji. Fifa jest po polsku Edytowane 10 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 10 października 20186 l 2 godziny temu, sprite napisał: Ale będzie jeżdżone Zachowałeś się nie odpowiedzialnie, czemu konsola nie miała zapiętych pasów? A jak byś zahamował i karton by poleciał? Ale + się należy za taki sprzęt i gry.
Opublikowano 10 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Też sobie mały prezent zrobiłem, pod samochodziki i kombojów będzie jak znalazł Edytowane 10 października 20186 l przez Kinoji
Opublikowano 11 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zwlekałem z gierka bo już przy alienie się bałem. No ale wstyd jak ogrywam wszystko tego nie sprawdzić. Sranie w majty w 4k się szykuje Nie wiem kiedy odważe się odpalić ale pierwszy krok za mną gra na półce
Opublikowano 11 października 20186 l Dobre promocje były, zbliża się premiera RDR2, wolę grać w multiplatformy na Xbox'owym padzie - to się skusiłem i wymieniłem S'kę.
Opublikowano 11 października 20186 l Zakupy z tego tygodnia. Jeszcze RDR2 i nic wiecej nie potrzebuje w tym roku
Opublikowano 11 października 20186 l Zapomnialem, ale jak bede mial plakacik z RDR2 to juz wszystkie zakupki growe beda na nim
Opublikowano 12 października 20186 l @Tynio Zdjęcie było robione już w garażu przy prędkości 0 km/h Edytowane 12 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 12 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaczu? Zawsze szanowałem P.S. Konsola życia się smuci.
Opublikowano 12 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsza paczka z UK + kilka gier od zaufanego Matiego z Lublina. Cieszę się, że w końcu udało mi się dorwać trylogie Splinter Cella w kartonowym boxie. Szeregi zasila Metal Slug 4, więc brakuje 6stki i Anthology do skompletowania całości. Na Guitar Hero Greatest Hits w końcu udało się trafić w rozsądnych cebulionach. Pozostałe gry powoli dopełniają mi serię z danego tytułu, także na plus. Z gier na szaraka najbardziej zadowolony jestem z Crasha 1 w stanie idealnym i w dodatku w jewel boxie, więc już mam cały komplet (i tylko znaleźć w końcu czas by to ograć..). Doom i Final Doom ostatnio widziałem na streamie u Qdi'ego i podobała mi się ta siekana na ekranie Gry Fifa 98, Hydro Thunder, Harry Potter i Ridge Racer 4 mogę odsprzedać gdybyś ktoś był chętny.
Opublikowano 12 października 20186 l Splinter Cell na ps2 to straszny balas. To już był ten moment że takie chaos theory na xboxie a ps2 to była różnica generacji.
Opublikowano 12 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszystkim posiadaczom Monstrum (czytać Xbox One X) gratuluje i byłem tak zazdrosny że postanowiłem kupić jedną z najpopularniejszych konsol na świecie. do tego dołożyłem coś na nową generację
Opublikowano 12 października 20186 l Pad tak ładnie zachowany, czy tylko na zdjęciu tak dobrze wygląda?
Opublikowano 12 października 20186 l 6 minut temu, krupek napisał: Pad tak ładnie zachowany, czy tylko na zdjęciu tak dobrze wygląda? Nawet nie czyściłem jest dobrze zachowany tylko lekko analogi ma wyrobione lub jestem zbyt przyzwyczajony do tych z PS4 Na lewym analogu ma lekką skazę na samym dole (minimalnie widać na fotce) W sumie jestem zadowolony z zakupu miałem PSOne ale..... jednak PSX to klasyk