Opublikowano 17 października 20186 l 2 godziny temu, YETI napisał: Za(pipi)isty, idealny do kakałka w jesienne wieczory z konsolką. Ficzer polega na tym, ze kiedy spijasz kakao, czy co tam sobie chcesz to bez zaglądania do kubka jesteś w stanie zobaczyć, ile jeszcze ci zostało do dna 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: No sztywniutko, kupiony w Poldonie? W sieci GameStop. Kolo 8 Jurków.
Opublikowano 18 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. witam spodermanie od mendrka i witam kolejne słuchaweczki od Sony Spoiler w końcu żadnego ładowania, a dźwięk pierwsza klasa jak na taką cenę, jedyny minus to uczucie lekkiego dyskomfortu po dłuższej sesji
Opublikowano 18 października 20186 l @Szymek_PL_ chyba nie, choć będę musiał przetestować je na czymś lepszym (Yakuza Kiwami nie daje pola do popisu w zakresie dźwięku ) . Spiderek wydaje się, że będzie idealny. Edytowane 18 października 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 18 października 20186 l 4 minuty temu, MYSZa7 napisał: @Szymek_PL_ chyba nie, choć będę musiał przetestować je na czymś lepszym (Yakuza Kiwami nie daje pola do popisu w zakresie dźwięku ) . Spiderek wydaje się, że będzie idealny. Bf może lepiej odpal a nie Albo się starzeję albo moje Goldy już nie daja rady i mam wrażenie że wcześniej łatwiej było mi usłyszeć że ktoś mnie zachodzi od tyłu (głównie chodzi mi o TF2)...moze któryś program do wgrania poprawi moje doznania
Opublikowano 19 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Silikonowe Cyce VI Będzie łojone. P.S. Dzięki Pan PerfekcyjnyNiebieski
Opublikowano 19 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prawie post pod postem, ale po pół roku się doczekałem xd
Opublikowano 20 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam na weekendzik.
Opublikowano 20 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mimo wielu zakupów ostatniego czasu z tego diamenciku jestem najbardziej zadowolony
Opublikowano 20 października 20186 l Nawet u nas na allegro bylo mozna kupic nówke w folii wersje EU @Mejm Edytowane 20 października 20186 l przez Velius
Opublikowano 22 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po rewelacyjnej dwójce musiałem zagrac w pierwszą część.
Opublikowano 22 października 20186 l Imo jedynka lepsza niż dwójka, wielka szkoda ze nie zrobili remastera na switcha bo jedynka swego czasu wyglądała pięknie na gamecube
Opublikowano 22 października 20186 l I od razu kakałko z rana ma inny smak Tu w towarzystwie zioma z Dooma (fajny rym): A tu lekki hardkor, tylko 18+: Spoiler
Opublikowano 22 października 20186 l 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: ziuma czy DOMA od IDsoft? Znasz tego pana?
Opublikowano 22 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę niszowych pudełek na konsole zwykłe... ...i trochę na konsolę niezwykłą: Wkręciłem się w zbieractwo na Switcha. Zamierzam zbudować jedną z większych polskich kolekcji na tę platformę. Cudeńko.
Opublikowano 22 października 20186 l Mercenaries Saga taka bieda wersja FFT, ale nawet przyjemnie się grało na 3ds, szczególnie, że chyba 20zł od sztuki płaciłem.
Opublikowano 22 października 20186 l W dniu 20.10.2018 o 20:21, Velius napisał: Nawet u nas na allegro bylo mozna kupic nówke w folii wersje EU @Mejm Widzę że można kupić na allegro w oryginalnej folii. Warto mieć w kolekcji?
Opublikowano 22 października 20186 l Zamierzam zbudować jedną z większych polskich kolekcji na tę platformę. Czemu nas to nie dziwi ?