Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mialem nie kupowac bo nie kreca mnie gierki Rockstar zbytnio, ale kolo tak masywnej dobrze wykonanej i klimatycznej gry + jeszcze otoczka hype do okola nie potrafie powiedziec nie. Stalem w kolejce z hydraulikiem, który byl chyba w trakcie roboty bo ubrudzony, ale nie przeszkodzilo mu to zeby na otwarciu RTV EURO AGD zakupic RDR 2. Dodatkowo cos do popykania w czasie instalacji.
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja. Nawet obejrzałem kilka filmów przed tak jak pan rozi
Opublikowano 26 października 20186 l 12 minut temu, Figuś napisał: @Square zwiększ na dzisiaj ilość punktów reputacji możliwych do przyznania, ja już nie mam SM i Premium mają zwiększone x2, w niedzielę będzie po staremu.
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A co to przyszło? :o Ale pierw assasinka trza przejść bo juz lezy na dysku.... Edytowane 26 października 20186 l przez smallv86
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaiste wielka to gra, to i duży kaliber w pobliżu. Na niedźwiedzia. O.
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają mambę, mam i ja!
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzień dobry Pan Rockstar 103 minutki i siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy Edytowane 26 października 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. divi borzego wcześniej nie wrzucałem do tematu , to teraz trochę przełamię same koniki2
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam na Dzikim Zachodzie Kupka steelów.. Spoiler Dajcie NAM więcej plusów, bo szybko sie kończą dziś Edytowane 26 października 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jest, wkładam i gram...
Opublikowano 26 października 20186 l 8 minut temu, ireniqs napisał: Jest, wkładam i gram... Chciałbyś
Opublikowano 26 października 20186 l Jakiego to trzeba mieć providera żeby na PSN tak ściągało to ja nie wiem.
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oryginalnie dzis nie bedzie dziekuje pan czezky
Opublikowano 26 października 20186 l Panowie koń mi się zagubił na prerii i co ja biedny teraz mogę zrobić Zmusiłem konia mechanicznego do kolejnej wycieczki i przywiozłem pomocną rzecz. Teraz z łatwością go odnajdę gdzieś na dzikim zachodzie Spoiler http://playstation.piotros.org/gry/rdr2/ 4 ostatnie zdjęcia są nowe
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mój egzemplarz wskoczył się instalować i wraca na kocyk, czekać grzecznie do niedzieli
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Widze, ze tylko ja odpowiednio sie przygotowalem do tej wyprawy. Pozdro dzieciaki Edytowane 26 października 20186 l przez bebbop
Opublikowano 26 października 20186 l Godzinę temu, piotros napisał: Panowie koń mi się zagubił na prerii i co ja biedny teraz mogę zrobić Zmusiłem konia mechanicznego do kolejnej wycieczki i przywiozłem pomocną rzecz. Teraz z łatwością go odnajdę gdzieś na dzikim zachodzie Pokaż ukrytą zawartość http://playstation.piotros.org/gry/rdr2/ 4 ostatnie zdjęcia są nowe skąd kupiłeś? szmaciary z cdp ddzisiaj mi anulowali zamówienie, co za kurły
Opublikowano 26 października 20186 l 18 minut temu, Słupek napisał: skąd kupiłeś? szmaciary z cdp ddzisiaj mi anulowali zamówienie, co za kurły Książki z reguły zamawiam w księgarniach, więc wybór padł ma merlin.pl (119,99 zł z darmową dostawą), wczoraj dostałem informację, że wysłali, a dzisiaj po 11tej (pół godziny po dotarciu do domu z grą ) dostałem informację, że jest do odbioru
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taka sytuacja... Chyba jestem w czepku urodzony. Zadzwoniłem do kumpla, o którym wiem, że również ciora w gierki zupełnie w innej sprawie i w trakcie rozmowy temat zszedł na RDR 2. On mówi mi, że wracając z delegacji właśnie w tym momencie zajeżdża na parking pod Idiociarnią w gdańskiej Matarni z zamiarem zakupu mesjasza. To ja mu ze smutkiem: "Wiesz Darek...zazdroszczę Ci, bo ja jestem dokumentnie spłukany, łącznie z kartą kredytową i grę kupię dopiero w środę po wypłacie". A on mi na to natychmiast sam z siebie: "Nic nie szkodzi, kupię Ci Twój egzemplarz, a kasiorę oddasz mi w przyszłym tygodniu." Mówię Wam, aż mi się ślepia zaszkliły ze wzruszenia! TO SIĘ NAZYWA KURŁA SOLIDARNOŚĆ GRACZY! Taka np solidarność jajników to jest przy tym nic...NIC!
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 dobre gry jednego dnia? Jeszcze jak
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może nie nowa generacja i nie RDR2 ale w mojej kolekcji na PS2 wkraczamy powoli w same konkretne tytuły za niemałe cebuliony. Atelier Iris 1,2,3 i Ar Tonelico 2 stan mint jak nówka także cieszy serce me. W Ape Escape grałem na szaraka także na PS2 też nie mogło zabraknąć. W końcu udało mi się zdobyć Soldier of Fortune (na PC się ciosało kiedyś za dzieciaka i na tamte czasy to była niezła rzeź i dużo krwi :D). Na PSX RE Directors Cut, GTA, Soul Reaver również w stanie mint. Zakupy w UK swoje robią, takich stanów rzadko kiedy doświadczam kupując na allegro.