Opublikowano 26 października 20186 l Kurła plusy muszę teraz rozdawać na raty. Każdego dnia ktoś dostanie z tych kilku ostatnich stron. Bardzo proszę o wyrozumiałość i cierpliwość szanownych kolegów graczy.
Opublikowano 26 października 20186 l 2 godziny temu, Czezare napisał: Taka sytuacja... Chyba jestem w czepku urodzony. Zadzwoniłem do kumpla, o którym wiem, że również ciora w gierki zupełnie w innej sprawie i w trakcie rozmowy temat zszedł na RDR 2. On mówi mi, że wracając z delegacji właśnie w tym momencie zajeżdża na parking pod Idiociarnią w gdańskiej Matarni z zamiarem zakupu mesjasza. To ja mu ze smutkiem: "Wiesz Darek...zazdroszczę Ci, bo ja jestem dokumentnie spłukany, łącznie z kartą kredytową i grę kupię dopiero w środę po wypłacie". A on mi na to natychmiast sam z siebie: "Nic nie szkodzi, kupię Ci Twój egzemplarz, a kasiorę oddasz mi w przyszłym tygodniu." Mówię Wam, aż mi się ślepia zaszkliły ze wzruszenia! TO SIĘ NAZYWA KURŁA SOLIDARNOŚĆ GRACZY! Taka np solidarność jajników to jest przy tym nic...NIC! Spoko masz kolegę, a dla Ciebie wielki minus, że na TAKĄ GRĘ nie miałeś odłożonej kaski...miałeś ma TO osiem lat!
Opublikowano 26 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dopiero co odpalam grę generacji, a co powiem miło się zaskoczyłem na black opsllll, ten tryb blackout jest naprawdę spoko. Ostatnio co mnie wciągnęło w multi strzelanki, to był moder warfare 3
Opublikowano 27 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co cztery płyt, to nie dwie [emoji6]
Opublikowano 27 października 20186 l Licznik nie zeruje sie po 00:00 ? Rozdalem ledwo 3 i juz mam po ptokach. A gdzie tu dalej
Opublikowano 27 października 20186 l No dobra, wczoraj byłem w sklepie i nie będzie żadną niespodzianką co nabyłem. Spoiler Najbardziej wyczekiwana gra tego roku przez wielu Spoiler Wysoko oceniona pomimo że poprzednie gry wydawcy spotkały się z krytyką Spoiler A i tak ku zdumieniu sprzedawały się w milionach Spoiler No dobra, nie będę trzymał w niepewności (?) Spoiler Nawet ja kupiłem na premierę Spoiler A jak ja coś kupuję na premierę to musi być dobre Spoiler Ok, ok, Macie, plusujcie: Spoiler Spoiler No dobra, żartowałem Spoiler
Opublikowano 27 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mendrek ma wbudowaną niskiej rozdzielczości front face camerę :lul: Żeby nie robić offRDR-topu ja też mam swoją sztukę
Opublikowano 27 października 20186 l 1 godzinę temu, Mendrek napisał: No dobra, wczoraj byłem w sklepie i nie będzie żadną niespodzianką co nabyłem. Ukryj zawartość Najbardziej wyczekiwana gra tego roku przez wielu Ukryj zawartość Wysoko oceniona pomimo że poprzednie gry wydawcy spotkały się z krytyką Ukryj zawartość A i tak ku zdumieniu sprzedawały się w milionach Ukryj zawartość No dobra, nie będę trzymał w niepewności (?) Ukryj zawartość Nawet ja kupiłem na premierę Ukryj zawartość A jak ja coś kupuję na premierę to musi być dobre Pokaż ukrytą zawartość Ok, ok, Macie, plusujcie: Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość No dobra, żartowałem Pokaż ukrytą zawartość ktos odkryl te spoilery do końca?
Opublikowano 27 października 20186 l Niestety, milosc moze wplynac negatywnie na forumkowa forme tokar_samy
Opublikowano 27 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. X-kom nawalił z paczką to trzeba było osobiście, dobrze że miałem rezerwację
Opublikowano 27 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. i więcej nic nie trzeba pisać Edytowane 27 października 20186 l przez Malibu
Opublikowano 27 października 20186 l Jako, że nadrobiłem już co było po Meksyku, to zasiadam do dwójki. @teddy tak poleca, że aż szkoda nie spróbować!
Opublikowano 27 października 20186 l 100 plusików do nadrobienia, no nie wiem ragus czy by nie trzeba dokupić z dwie paki baterii do pada