Gość Kyo Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jezu jakie to Euro jest z(pipi)ane... Musiałem się wykłócać o moje zamówienie, chyba któryś z pracowników chciał przyciąć i zabrać moją gierkę. Z dedykacją dla @YETI # wspierapolskąbranżę Spoiler A tutaj rodzinka w komplecie P.S. Specjalna do żyda Niemiaszek w przyszłości pewnie też. Idę dotykać steelboczka Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 LOL, ten Kyo to jest poj... wielkim fanem Rockstar Games :) Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Jestem prawie na biezaco z plusami, zabraklo dla Kyo tylko ale to sie jutro nadrobi Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 1 godzinę temu, Velius napisał: Jestem prawie na biezaco z plusami, zabraklo dla Kyo tylko ale to sie jutro nadrobi No mi zostało jeszcze kilka osób z poprzedniej strony Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 [mention=34971]Kyo[/mention] Kyo Miałem to samo z tą samą edycją. Numery zamówienia im się nie zgadzałyZamiast faktycznego numeru zamówienia dali jakiś nr ich wewnętrznego zamówienia :|30 minut stracone, ale doszli do tego PS. Jak niemiecka ma polskie napisy i nie jest wykastrowana, to daj znać przy sprzedaży Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 W dniu 26.10.2018 o 20:24, blakuś napisał: 2 dobre gry jednego dnia? Jeszcze jak Nie bede zbyt obiektywny, ale dla mnie zawsze Metroid Prime > reszta gier Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 Dobra rozdałem wszystkie plusy jakie miałem użytkownikom z poprzedniej strony za tych co już nie mogli dawać, a chcieli. Starczyło dla każdego egzemplarza RDR2, niestety zabrakło na minusa dla mendrka. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. elvis004 289 Opublikowano 28 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października 2018 24 3 Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Taka sytuacja... Chyba jestem w czepku urodzony. Zadzwoniłem do kumpla, o którym wiem, że również ciora w gierki zupełnie w innej sprawie i w trakcie rozmowy temat zszedł na RDR 2. On mówi mi, że wracając z delegacji właśnie w tym momencie zajeżdża na parking pod Idiociarnią w gdańskiej Matarni z zamiarem zakupu mesjasza. To ja mu ze smutkiem: "Wiesz Darek...zazdroszczę Ci, bo ja jestem dokumentnie spłukany, łącznie z kartą kredytową i grę kupię dopiero w środę po wypłacie". A on mi na to natychmiast sam z siebie: "Nic nie szkodzi, kupię Ci Twój egzemplarz, a kasiorę oddasz mi w przyszłym tygodniu." Mówię Wam, aż mi się ślepia zaszkliły ze wzruszenia! TO SIĘ NAZYWA KURŁA SOLIDARNOŚĆ GRACZY! Taka np solidarność jajników to jest przy tym nic...NIC! Dobry kolega.Choć dobrze to wymyślił, bo przy zakupie dwóch gier (ponad 500 zł) Media Markt oddaje 50 zł na karcie podarunkowej Także wszyscy są szczęśliwiPS. A tak poważnie, to pozostaje pozazdrościć Cytuj
informator_boga 7 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Ten patent z 50zł kartą podarunkową przyciąga bo sam osobiście tak brałem i widziałem w mediaku jak kilka osób kupowało po 2 sztuki Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jesli gry, to tylko w zielonym opakowaniu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października 2018 Zapominałem w piątek dodać XD. Zdjęcie zrobione zaraz po zakupie w empiku. 21 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) W dniu 26.10.2018 o 15:05, MEVEK napisał: Kupka steelów.. Ukryj zawartość Moje oczy kolekcjonera krwawią widząc jak stellbook leży na steelbooku bez żadnej folii ochronnej ale żeby nie było kolekcja zacna plusik się należy ; ] Edytowane 28 października 2018 przez Ryo-San 1 Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Godzinę temu, Ryo-San napisał: Moje oczy kolekcjonera krwawią widząc jak stellbook leży na steelbooku bez żadnej folii ochronnej ale żeby nie było kolekcja zacna plusik się należy ; ] Właściwie to na co dzień stoją w pionie, ale ze względu na chwilowy brak miejsca postanowiłem położyć. Aktualnie szukam regalu, ze szklanymi drzwiami, żeby sie nie kurzyły i nikt ich nie dotykał, łącznie z figurkami. Dzieki za troskę Twoja. Cytuj
MEVEK 3 456 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 W dniu 27.10.2018 o 11:10, Dave Czezky napisał: Poznales jakas mila, starsza pania w zusie? A gdzie Twoja kopia @Dave Czezky ? Czyżbyś juz nie miał czasu na granie, przez zamiłowanie dla graczy i sumienne wykonywanie obowiązków w sklepie tylko po ty, by każdy gracz mógł dostać swoja kopie na czas. Bardziej zależy Ci na szczęściu innych niż własnym ? Pisze poważnie, bo nie zauważyłem Twojego wpisu z gra Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 19 godzin temu, Lipa napisał: PS. Jak niemiecka ma polskie napisy i nie jest wykastrowana, to daj znać przy sprzedaży Polskie napisy, angielskie głosy. Z tego co wiem to tylko japońskie wydanie się różni. Reszta płytek taka sama. Nic nie pocięte - wczoraj jednemu wieśniakowi zniknęła głowa na kill camie jak dostał z dwururki Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) 24 minuty temu, Kyo napisał: Z tego co wiem to tylko japońskie wydanie się różni. A czym się różni? Kumpel ma japończyka(bo mieszka w Japonii) i w sumie nic nie mówił o żadnych różnicach. Gra po angielsku(napisy+gadki). Jedyna różnica jaką wyłapaliśmy to brak loga Dolby Digital na wersji jap i to wszystko ; ] Edytowane 28 października 2018 przez Ryo-San 8 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Jest tylko jap i ang. Nie ma innych języków. Worldwide (Except Japan) English French Italian German Spanish Brazilian Portuguese Latin American Spanish Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Korean Polish Russian Japan English Japanese https://support.rockstargames.com/articles/360010107373/Red-Dead-Redemption-2-Supported-Languages Więc czy się kupi płytkę w Niemczech, Francji czy Polsce to będą dokładnie te same płytki w środku. Różnica tylko będzie na pudełkach. Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 Polskie napisy, angielskie głosy. Z tego co wiem to tylko japońskie wydanie się różni. Reszta płytek taka sama. Nic nie pocięte - wczoraj jednemu wieśniakowi zniknęła głowa na kill camie jak dostał z dwururki No to git, przejdziesz i się odezwij Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 28 października 2018 Opublikowano 28 października 2018 23 godziny temu, MaZZeo napisał: @Kyo Wedlug forumowych prawd zyciowych: "bo go stac biedaki yebane". Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 477 Opublikowano 28 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października 2018 Strzeliły platynowe dzbany w Spidermanie, Kiwami 2 i Andromedzie, więc trudno nie było dokonać zakupu ;] 16 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cithall 107 Opublikowano 29 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2018 No witam. Była dobra cebula w media markt to kupiłem. Axiom Verge i Boodstained Curse of the Moon na switchuniu smakują wybornie. 26 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgredziula 52 Opublikowano 29 października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2018 Spidey już dawno skonczony. Rdr gotg. Robiłem zdjęcie żeby wysłać kolezce więc dodam też na forumka. Ps. Niedzwiedz się załapał na zdjęcie. Ps2. Moje dzieci mają tydzień wolnego od szkoły więc pogram tylko poznymi wieczorami ; ( 20 1 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi