maciucha 11 599 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 już za chwilę, już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piotros 220 Opublikowano 30 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Do kolekcji z RDR2 dotarły dzisiaj niespodziewanie dwie przesyłki Dzięki Ci OleOle za wywiązanie się z zamówień, chociaż jedno miało się nie zrealizować Jedna już w zasadzie sprzedana. Zastanawiam się jeszcze czy sprzedać samą grę na PS4 w folii. Jakby ktoś reflektował, to niech da znać PW, to się zastanowię. Spoiler Zdjęcia etapów rozpakowania edycji kolekcjonerskiej umieściłem poniżej: http://playstation.piotros.org/gry/rdr2ek/ Muszę przyznać, że edycja robi wrażenie. Wszystko starannie zapakowane i dobre jakościowo. Zainteresowanych szczegółowym unboxingiem zapraszam do obejrzenia filmu znalezionego na YouTube. A na smaczek ostrzał od Arturów i Johna Spoiler 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Nie w "zasadzie" tylko już sprzedana Jeszcze muszę upolować definitywną ze steelboczkiem i kolekcjonersko temat RDR2 będzie zamknięty. Dla @Pupcio zrobię specjalny unboxing boxa Edytowane 30 Października 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mendrek 570 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 W dniu 27.10.2018 o 23:28, devilbot napisał: Dobra rozdałem wszystkie plusy jakie miałem użytkownikom z poprzedniej strony za tych co już nie mogli dawać, a chcieli. Starczyło dla każdego egzemplarza RDR2, niestety zabrakło na minusa dla mendrka. Ale w moim poście też jest RDR 2, więc zminusowałeś RDR 2 i to się liczy A tymczasem na bazarku dorwałem coś na Halloween i coś na jesienną melancholię... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) lecimy na pełnej plejku.rwie w D Y N A M I C Z N Y M czteryka Edytowane 31 Października 2018 przez MYSZa7 24 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Końskie jądra czekają na wyjęcie z folii. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cr@sh 195 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Skończą sie komboje to się pieknie ogra klasyka Wysłane z mojego Alpha przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Października 2018 przez Cr@sh 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Najlepsza rzecz w gamingu z "box" w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Orange box, niby jedna płytka, a tyle wspaniałości skrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 772 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 kolejny mesjasz do ogrania. 13 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Zakup może nie gierka / konsola ale jak najbardziej do gierek - tak 95% gierek Jaram się Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 1 godzinę temu, Grabek napisał: kolejny mesjasz do ogrania. Bez dlcka to taki wybrakowany mesjasz, polecam dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 180 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 WJECHAŁ MESJASZ #TEAMOLED 14 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 @MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 31 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dzisiaj skromnie ale zacnie, Metal Slug Anthology i jest moc Pandemonium kiedyś za dzieciaka grałem ale nigdy nie ukończyłem, trochę słabo się zestarzała ta gra ale sentyment jakiś pozostał. Widzę, że RDR2 króluje wciąż i chyba dalej będzie przez dłuższy czas. Dzisiaj mi @Bzduras mówił że muszę koniecznie obadać tą grę, a jak się wk***wi to kupi mi pierwszą część na PS3 żebym chociaż historię poznał. TO CZEKAM NA MIKOŁAJA 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 @Hoipolloi a żebyś wiedział, że dostaniesz tego RDRa na święta. Wypatruj grubasa z brodą Plusika dam jak się odnowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) Ten Metal Slug do grania się nie nadaje, tylko na półkę :). No chyba, że ktoś chce pooglądać sprite'y i to jak gra wyglądała, bo input lag zabija całą zabawę. Posiadam Slugi na prawie każdą platformę i ranking na podstawie jedynki wygląda tak: 1) Wersja MVS, czyli automat - na jednym życiu dochodzę do czwartej 'misji'. 2) Wersja na NeoGeo CD - timingi nadal sztywniutkie - jest arcade perfect, choć loadingi na doczytanie do RAMu sprite'ów bolą. Plusem jest dodatkowy tryb gry. 3) Wersja na Sega Saturn - to samo co wyżej plus wymóg carta rozszerzającego pamięć. 4) Wersja na PlayStation - gorsza jakość dźwięku, ale z grubsza podobna historia. Na jednym żyćku obijam do połowy trzeciej misji. 5) Wersja na Wii - obecny lekki input lag, plus bossowie nie świecą gdy dostają damage. 6) Wersja na PSP - obecny większy input lag plus slowdowny tam gdzie nie powinno ich być (a np. Metal Slug 2 na MVSa przycina ostro momentami - grywam od czasu do czasu na oryginalnym sprzęcie). 7) Wersja na PS2 - input lag tak wysoki, że nie da się grać. Chyba że(pipi)y na wynik punktowy i wrzucamy kredyt po kredycie byle tylko zaliczyć grę (zero funu, to tak jak granie na kodach ). Po godzinnej rozgrzewce jestem w stanie dojść na jednym życiu do początku trzeciego poziomu. 8) Wersja na PS2 dostępna na PS4 - a idź pan w chooy. O wersji na AES nie piszę, bo takowej nie posiadam, choć jakość identyczna jak MVS - kilkadziesiąt tysi można lepiej spożytkować (mówię o oryginale, nie konwersji za 'grosze'). Edytowane 1 Listopada 2018 przez ping 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Switch ma prawie jak na automatach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 1 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dotarły paki z azji, analog z czystym jezuskiem betlejemskim i jego ostkiem oraz dobijanie pozycji na magiczną kostkę wartych dla mnie ogrania i posiadania na półce. Spoiler 17 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 4 godziny temu, ping napisał: Ten Metal Slug do grania się nie nadaje, tylko na półkę :). No chyba, że ktoś chce pooglądać sprite'y i to jak gra wyglądała, bo input lag zabija całą zabawę. Posiadam Slugi na prawie każdą platformę i ranking na podstawie jedynki wygląda tak: 1) Wersja MVS, czyli automat - na jednym życiu dochodzę do czwartej 'misji'. 2) Wersja na NeoGeo CD - timingi nadal sztywniutkie - jest arcade perfect, choć loadingi na doczytanie do RAMu sprite'ów bolą. Plusem jest dodatkowy tryb gry. 3) Wersja na Sega Saturn - to samo co wyżej plus wymóg carta rozszerzającego pamięć. 4) Wersja na PlayStation - gorsza jakość dźwięku, ale z grubsza podobna historia. Na jednym żyćku obijam do połowy trzeciej misji. 5) Wersja na Wii - obecny lekki input lag, plus bossowie nie świecą gdy dostają damage. 6) Wersja na PSP - obecny większy input lag plus slowdowny tam gdzie nie powinno ich być (a np. Metal Slug 2 na MVSa przycina ostro momentami - grywam od czasu do czasu na oryginalnym sprzęcie). 7) Wersja na PS2 - input lag tak wysoki, że nie da się grać. Chyba że(pipi)y na wynik punktowy i wrzucamy kredyt po kredycie byle tylko zaliczyć grę (zero funu, to tak jak granie na kodach ). Po godzinnej rozgrzewce jestem w stanie dojść na jednym życiu do początku trzeciego poziomu. 8) Wersja na PS2 dostępna na PS4 - a idź pan w chooy. O wersji na AES nie piszę, bo takowej nie posiadam, choć jakość identyczna jak MVS - kilkadziesiąt tysi można lepiej spożytkować (mówię o oryginale, nie konwersji za 'grosze'). Ja jeszcze dodam ,że wersji na steam nie warto brać za darmo. To już lepiej działa Metal Slug Collection również na PC. Jednak kompletnie nie polecam zakupu. Niestety nie mam możliwości sprawdzenia bo wyprzedałem wszystko oprócz MVSa i Famicoma ale MS3 miło wspominam na oryginalnym Xboxie. Była też 4 i 5 ale niezbyt przepadam za tymi częściami. W 5 podoba mi się muzyka za to karny kutas za ciecia w grafice no ale w porównaniu do 6 czy 7 to jest cudna. 4 nie jest zła, niby jest wszystko co było plus coś więcej do tego ładny pixel art ale czuć już brak ręki poprzedniego studia. Czwórka to na pewno najlepszy metal slug nie z pod ręki ojców serii. 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Switch ma prawie jak na automatach. Prawie robi, dalej czuć ,że to emulator ale nie jest źle. Denerwuje mnie trochę responsywność ale ja praktycznie raz w miesiącu gram w oryginalną wersje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) No no, Nadol, moglibyśmy być kumplami. Ten Psikyo ma jakąś biblioteczkę/dodatkowe ficzery czy tylko emulator z czterema gierkami? Moja kopia wyjdzie dopiero pod koniec miesiąca, bo zapreorderowałem w zestawie z dwójką. RXN z kolei utkwił gdzieś w holandii, Undertale'a biorę po weekendzie. Doskonała jest ta konsola. A co do slugów to tak jak pan Ukukuki pisze. Generalnie nie sądziłem, że będę odczuwał tak dużą różnicę między emulatorem a prawdziwym arcade. Trochę jak słuchanie flac-ów zamiast mp3. Edytowane 1 Listopada 2018 przez ping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 ciekawe z tymi slugami, to na switcha mozna brac ping? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 W dniu 31.10.2018 o 14:58, MBeniek napisał: Najlepsza rzecz w gamingu z "box" w nazwie Gearbox? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 (edytowane) 17 minut temu, milan napisał: ciekawe z tymi slugami, to na switcha mozna brac ping? Śmiało bierz. Seria ACA NEOGEO jest przyzwoicie wykonana - na Switchu może nie grałem, ale kupiłem trochę gierek z serii na XBO i było poprawnie. Wiadomo, że nie to samo co arcade, ale obecnie to najprostsza legalna droga do komfortowego pogrania. Tymczasem przeszedłem się do paczkomatu: Ale teraz to chyba tylko komboje i komboje będą grani Edytowane 1 Listopada 2018 przez ping 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Trzeba obadac tego kałboja, podobno dobra to gra jest. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi