Paolo de Vesir 9 127 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 1 minutę temu, Faka napisał: Grajcie w słuchawkach i problem solved. Not really. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Not really. +1. Grałem na różnych słuchawkach - pchełkach, nie pchełkach. Za 30zł, za 500zł. Różne modele. a) po godzinie wyraźny dyskomfort (uszy bolą). b) pełne słuchawki potrafią nieźle grzać uszy. No i samo słuchanie na pełnej piź.dzie dźwięku przez słuchawki zbyt zdrowe nie jest. Po mniej więcej 10 latach regularnego tłuczenia w bębny bez żadnego zabezpieczenia (głupota) zauważyłem u siebie przytłumienie słuchu. W teorii słyszę normalnie, w praktyce gdy jestem w miejscu, w którym jest spory szum/hałas (pub, ruchliwa ulica etc.) to niestety wszystko się zlewa i trzeba do mnie dość głośno mówić. Szkoda zdrowia :). Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, Bzduras napisał: W sumie to powinna ta informacja wylądować w dziale PS4, ale skoro zaczęliście wątek szumu: jeśli ktoś nie czuje się pewnie z wkrętakiem w ręku to niech poszuka serwisu konsol w swojej okolicy, w około 90% z nich jest usługa konserwacji czwórek. Wymienią pastę termoprzewodzącą, wyczyszczą wszystko z kurzu, skasują Was z 50zł za robociznę i macie lekko szumiące konsole zamiast Jet Fightera 6000 startującego z pasa. Koleżka szarpnął się na coś takiego i nie może się nacieszyć tym, że w nocy nie dostaje z patelni w ryło od wybudzonej hałasem żony Podeslij namiary Zbigniewie plox, moja już dostaje szału jak silniki odrzutowe zaczynaja wirować ::/ Edytowane 2 listopada 2018 przez Starh Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Ostatnio jak odpaiłem GoWa to (z ręką na sercu) wyraźny szum konsoli słyszałem dwa pokoje dalej od konsoli.No to moja poprzednia Ps4 na najwyższych obrotach chodziła na tyle cicho, że już za drzwiami pokoju (1,5m od konsoli) była niesłyszalna ale w nocy kiedy soundbar był cicho ustawiony to słychać bylo konsole. Obecnie jest cisza jak na xox. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 to kupcie sobie xboxa one x w czym problem Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 A po co jak najnowszy model pro chodzi cicho jak xox Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) Edytowane 2 listopada 2018 przez Luk248 3 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 przystopuj z minusami dla Blubera i poćwicz wrzucanie zdjęć 4 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 DAS OFFIZIELLE BUCH 4 1 Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Godzinę temu, Grabek napisał: DAS OFFIZIELLE BUCH co masz k.u.r.wa za problem ciulu 1 15 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 Szykuje się kolejny wpierdol fizyczny na forumku 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 5 godzin temu, ping napisał: Grałem na różnych słuchawkach - pchełkach, nie pchełkach. Za 30zł, za 500zł. Różne modele. a) po godzinie wyraźny dyskomfort (uszy bolą). b) pełne słuchawki potrafią nieźle grzać uszy. Dlatego lepiej dobierać sobie modele półotwarte/otwarte i wtedy obydwa problemy się minimalizują. Sam miałem z tym problem (godzina słuchania i uszy czerwone, trzeba było przerwę robić). Teraz mam od jakiegoś czasu półotwarte AKG i jakbym nie miał nic na głowie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 listopada 2018 Opublikowano 2 listopada 2018 (edytowane) 26 minut temu, chmurqab napisał: Dlatego lepiej dobierać sobie modele półotwarte/otwarte i wtedy obydwa problemy się minimalizują. Sam miałem z tym problem (godzina słuchania i uszy czerwone, trzeba było przerwę robić). Teraz mam od jakiegoś czasu półotwarte AKG i jakbym nie miał nic na głowie. na czym polega różnica? nvm, już ogarnąłem temacik Edytowane 2 listopada 2018 przez MYSZa7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 3 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 listopada 2018 19 2 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 Zawsze kręcił mnie odgłos płyty rżniętej przez Dreamcasta. Czuć było, że to technologiczny samiec alfa, który żadnej gierce nie przepuści. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ashka 219 Opublikowano 3 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 listopada 2018 (edytowane) Dawno nie udało mi się wrzucić żadnego zdjęcia, ale ostatnie zakupy przeładowały schowek na gry, więc w ramach przepakowania i zakupy załapały się na zdjęcie. Uzupełniam braki w kolekcji na PSP. Niesamowite, o ilu grach na tę platformę człowiek dowiedział się długo po odejściu PSP do krainy wiecznych łowów. Mam spory zbiór, ale Na liście do upolowania nadal mam kilkadziesiąt tytułów... Gry na Vitę kupuję rzadko, tylko to, co ma szansę na ogranie w tym wieku... Sayuki, tyle, ile udało mi się pograć, fajne i niedrogie. Nie to, co druga gra tego typu, która jeszcze do mnie nie dotarła, więc się nie pochwalę ;] Poza Xenoblade wszystko upolowane tanio albo super tanio. Cieszy zwłaszcza Mafia 3, od dawna chcę zagrać. I jeszcze zdjęcie z przepakowania, klasycznie zrobione ziemniakiem. Gry (a raczej pudełka) na PSP idą na zesłanie - w szafce nie ma już na nie miejsca. Będą w dobrym towarzystwie, wiele moich największych kolekcji już tam jest Edytowane 3 listopada 2018 przez ashka literówki i takie tam 26 8 Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 4 listopada 2018 Opublikowano 4 listopada 2018 Wiesz co się liczy? Szacunek ludzi z piwnicy! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2018 Po 9 latach w PCMR powrót na zielone łono Króla. Jeśli RDR2 nie jest dla kogoś powodem żeby kupić konsole, to nie wiem co może być ¯\_(ツ)\_/¯ Zapomniałem już jak pachnie nowa gra (nawet mapki dorzucili) no i w końcu mogę swobodnie lurkować konsolowe wojenki Oby community nie zawiodło 10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 5 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 listopada 2018 (edytowane) Skromny zakup, ale cieszy oko :). Niskonakładowy shmupik na Switcha. Numer 1086/3000. Edytowane 5 listopada 2018 przez ping 11 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bjały 2 951 Opublikowano 6 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada 2018 Mam i ja R D R 2 4 1 1 5 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Zobaczymy czy granie w Celeste czy metal slugi w trybie hh będzie w końcu wygodne. 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cottage 343 Opublikowano 6 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada 2018 (edytowane) Zakupy klasyki z ostatnich dni, nigdy nie smakowały tak dobrze Edytowane 6 listopada 2018 przez Cottage 21 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 654 Opublikowano 6 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 listopada 2018 Wkładam płyte i gram 11 2 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 listopada 2018 Opublikowano 6 listopada 2018 Nie będzie plusa za obsmarkaną tfu używkę mesjasza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi