Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

mesjasz gamingu, a na dole rdr2

QbW9c0z.jpg

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Taiko z bębnem :fsg: Daj znać jak się sprawuje to peryferium ! 

Opublikowano

Kolega od dłuższego czasu planował wyjazd do Anglii, więc zrobiłem mu listę gier i podrzuciłem kilka funciaków. Oto co udało mu się dla mnie kupić:

45610270_571243783312553_277851546019744

45551154_2056195787775150_76078167426848

45527295_2133692836896148_85665839672081

45573548_554306575030040_453135552280841

45586094_2351459018216907_17518639754583

45658233_323026621814734_105172379871110

Jak zawsze przepraszam za jakość zdjęć (pora wymienić telefon). F-Zero GX ma wydrukowaną amerykańską okładkę, ale jest pal. Co Ciekawe Portal 2 z okładką PL.

Opublikowano
19 minut temu, Mantis napisał:

Jak zawsze przepraszam za jakość zdjęć (pora wymienić telefon)

No przydało by się bo oczy bolą. 

Opublikowano

@_Shaman_

Nie wiem czemu nie mogę pisać wyżej, Shaman skąd brałeś ten pakiet Taiko ?

Edytowane przez nadol90

Opublikowano
14 godzin temu, kes napisał:

Nie będzie plusa za obsmarkaną tfu używkę mesjasza.

mam przyłożyć rękę do obozu pracy braci Houser? Nigdy w życiu!  

Opublikowano
50 minut temu, oni napisał:

mam przyłożyć rękę do obozu pracy braci Houser? Nigdy w życiu!  

Tak trzeba żyć, ja ukradne gre z torrentów wielokrotnie aby poczuli większe straty. 

Opublikowano
51 minut temu, _Be_ napisał:

ja ukradne gre z torrentów wielokrotnie aby poczuli większe straty. 

jest już ich pierwsza reakcja

KZFSwGD.gif

Opublikowano

Już? Ale jeszcze nie zacząłem. 

Opublikowano

z5ruefJ.jpg

Rockstar Warehouse, polecam gorąco ten magazyn!

Opublikowano
11 godzin temu, nadol90 napisał:

@_Shaman_

Nie wiem czemu nie mogę pisać wyżej, Shaman skąd brałeś ten pakiet Taiko ?

Amazon.uk, wyszło jakieś ~480 pln z przesyłką, dalej jest dostępny z tego co widzę.

13 godzin temu, Rayos napisał:

Taiko z bębnem :fsg: Daj znać jak się sprawuje to peryferium ! 

Powiem szczerze, że trochę się rozczarowałem jakością wykonania, na samym początku miałem problem z samoczynnie wtryniającym się uderzeniem w prawą obręcz, co po jakimś czasie ustąpiło (mam nadzieję że już na zawsze), no i jest to naprawdę głośna rzecz, grając po 22giej można się narazić w(pipi)ionym sąsiadom. Poza tym działa w porządku, nie zauważyłem jakiegoś sporego laga (ale gram na słuchawkach), zdecydowanie lepiej się gra na bębenku niż przyciskami czy touchscreenem (na sterowanie ruchem to już w ogóle szkoda strzępić ryja).

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Zakup już pod kątem przyszłej generacji. Ciekawe na jak długo starczy xD

LFEUG8V.jpg

oczywiście game pass na dwa miechy gratis

Opublikowano

Jakby kogoś interesował budżetowy dysk to wersja 2TB kosztuje 299zł.

I działa też z PS4, bo Pan Spencer jest dobrym człowiekiem

Opublikowano

Skromne zbiory tym razem, ale cieszy bardzo Croc dwójeczka w stanie mint, te klasyczne 'hapuf' dalej bawi po takim czasie :D na PS2 Ecco musiał zawitać w kolekcji, z grą się zapoznałem na dreamcascie, ale że go nie posiadam to się lubi co się ma :D na PS3 Rage i The Last of Us, które się właśnie instaluje na konsolce, także czas się zapoznać z tym sztosem :) btw czy ktoś posiada może manuala/instrukcje do TLOU? Niestety u mnie brak i z chęcią bym odkupił jeżeli komuś nie potrzebna.

S5MGbFU.jpg

Opublikowano

Ostatnio wrzucałem oficjalnego headseta do PS4 tylko, że w wersji Silver. No i jak na jakość dźwięku nie miałem co narzekać, tak wygoda pozostawia wiele do życzenia. Mam duży łeb, odstające uszy, a słuchawki są tak ciasne i na dodatek nie mają muszli, że po nawet niezbyt długiej sesji łeb mi rozsadzało. Na szczęście ostatnio zakup Pro pozwolił mi otrzymać 150 zł na karcie podarunkowej do MM i dzięki temu dorwałem nowe goldy za niecałe 200 zł. Niebo, a ziemia w porównaniu z wygodą użytkowania, jeśli chodzi o nową wersję słuchawek od Sony. Są mega leciutkie, elastyczne, wygodne i wydaje się, że także wykonane z dobrej jakości materiałów. Jakość dźwięku także na plus względem przewodowego modelu. Niskie tony są odczuwalne i bass ma fajne brzmienie. Jestem mega zadowolony i fanom (i jak narazie tylko im) plejstejszyn naprawdę polecam.

2CHQDMZ.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

A nie fanom już nie? :( 

Opublikowano
50 minut temu, suteq napisał:

A nie fanom już nie? :( 

nie wiem jak się sprawuje z x’em czy innymi sprzętami :frog:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Słuchawki sony gold/platinum jak na sprzęt dedykowany jednej konsoli są wbrew pozorom bardzo uniwersalne. Działają bezprzewodowo zarówno z PlayStation, Switch i PC a po podłączeniu kabelka również z xboxem.

Opublikowano

Nie spodziewałem się dostać gry przed premierą. ;)78dc6513a51b77423a62df4ee543b802.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

przekrecone zdjecie, przekrecony plusik ;)

Opublikowano

Chyba jedno z gorzej wrzuconych zdjęć jakie widziałem. Wszystko praktycznie spartolone. xD