Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Shaman_ 867 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 mesjasz gamingu, a na dole rdr2 27 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Taiko z bębnem Daj znać jak się sprawuje to peryferium ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 110 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Kolega od dłuższego czasu planował wyjazd do Anglii, więc zrobiłem mu listę gier i podrzuciłem kilka funciaków. Oto co udało mu się dla mnie kupić: Jak zawsze przepraszam za jakość zdjęć (pora wymienić telefon). F-Zero GX ma wydrukowaną amerykańską okładkę, ale jest pal. Co Ciekawe Portal 2 z okładką PL. 35 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 13 godzin temu, oni napisał: Wkładam płyte i gram Leci plusik za Halko oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 19 minut temu, Mantis napisał: Jak zawsze przepraszam za jakość zdjęć (pora wymienić telefon) No przydało by się bo oczy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) @_Shaman_ Nie wiem czemu nie mogę pisać wyżej, Shaman skąd brałeś ten pakiet Taiko ? Edytowane 7 Listopada 2018 przez nadol90 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 14 godzin temu, kes napisał: Nie będzie plusa za obsmarkaną tfu używkę mesjasza. mam przyłożyć rękę do obozu pracy braci Houser? Nigdy w życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 50 minut temu, oni napisał: mam przyłożyć rękę do obozu pracy braci Houser? Nigdy w życiu! Tak trzeba żyć, ja ukradne gre z torrentów wielokrotnie aby poczuli większe straty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 51 minut temu, _Be_ napisał: ja ukradne gre z torrentów wielokrotnie aby poczuli większe straty. jest już ich pierwsza reakcja 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Już? Ale jeszcze nie zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Rockstar Warehouse, polecam gorąco ten magazyn! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) 11 godzin temu, nadol90 napisał: @_Shaman_ Nie wiem czemu nie mogę pisać wyżej, Shaman skąd brałeś ten pakiet Taiko ? Amazon.uk, wyszło jakieś ~480 pln z przesyłką, dalej jest dostępny z tego co widzę. 13 godzin temu, Rayos napisał: Taiko z bębnem Daj znać jak się sprawuje to peryferium ! Powiem szczerze, że trochę się rozczarowałem jakością wykonania, na samym początku miałem problem z samoczynnie wtryniającym się uderzeniem w prawą obręcz, co po jakimś czasie ustąpiło (mam nadzieję że już na zawsze), no i jest to naprawdę głośna rzecz, grając po 22giej można się narazić w(pipi)ionym sąsiadom. Poza tym działa w porządku, nie zauważyłem jakiegoś sporego laga (ale gram na słuchawkach), zdecydowanie lepiej się gra na bębenku niż przyciskami czy touchscreenem (na sterowanie ruchem to już w ogóle szkoda strzępić ryja). Edytowane 7 Listopada 2018 przez _Shaman_ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Zakup już pod kątem przyszłej generacji. Ciekawe na jak długo starczy xD oczywiście game pass na dwa miechy gratis 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Ile taka kieszen? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 550 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Jakby kogoś interesował budżetowy dysk to wersja 2TB kosztuje 299zł. I działa też z PS4, bo Pan Spencer jest dobrym człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 9 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Skromne zbiory tym razem, ale cieszy bardzo Croc dwójeczka w stanie mint, te klasyczne 'hapuf' dalej bawi po takim czasie na PS2 Ecco musiał zawitać w kolekcji, z grą się zapoznałem na dreamcascie, ale że go nie posiadam to się lubi co się ma na PS3 Rage i The Last of Us, które się właśnie instaluje na konsolce, także czas się zapoznać z tym sztosem btw czy ktoś posiada może manuala/instrukcje do TLOU? Niestety u mnie brak i z chęcią bym odkupił jeżeli komuś nie potrzebna. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Klasyk doszedł. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Ostatnio wrzucałem oficjalnego headseta do PS4 tylko, że w wersji Silver. No i jak na jakość dźwięku nie miałem co narzekać, tak wygoda pozostawia wiele do życzenia. Mam duży łeb, odstające uszy, a słuchawki są tak ciasne i na dodatek nie mają muszli, że po nawet niezbyt długiej sesji łeb mi rozsadzało. Na szczęście ostatnio zakup Pro pozwolił mi otrzymać 150 zł na karcie podarunkowej do MM i dzięki temu dorwałem nowe goldy za niecałe 200 zł. Niebo, a ziemia w porównaniu z wygodą użytkowania, jeśli chodzi o nową wersję słuchawek od Sony. Są mega leciutkie, elastyczne, wygodne i wydaje się, że także wykonane z dobrej jakości materiałów. Jakość dźwięku także na plus względem przewodowego modelu. Niskie tony są odczuwalne i bass ma fajne brzmienie. Jestem mega zadowolony i fanom (i jak narazie tylko im) plejstejszyn naprawdę polecam. Edytowane 10 Listopada 2018 przez MYSZa7 5 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 A nie fanom już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) 50 minut temu, suteq napisał: A nie fanom już nie? nie wiem jak się sprawuje z x’em czy innymi sprzętami Edytowane 10 Listopada 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Słuchawki sony gold/platinum jak na sprzęt dedykowany jednej konsoli są wbrew pozorom bardzo uniwersalne. Działają bezprzewodowo zarówno z PlayStation, Switch i PC a po podłączeniu kabelka również z xboxem. Cytuj Odnośnik do komentarza
himus 12 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie spodziewałem się dostać gry przed premierą. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 przekrecone zdjecie, przekrecony plusik Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Chyba jedno z gorzej wrzuconych zdjęć jakie widziałem. Wszystko praktycznie spartolone. xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi