Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, ale może jeszcze wydadzą? Na ten moment wyszły tylko vinyle ze standardowym soundtrackiem. Ok, ale raczej bez szału wydawnictwo.

Spoiler

758da222bf6a11080168d1d1b18400e1_1920_KR

Opublikowano

Spoko ale ten złoty top wygląda naprawdę źle. Biała wygląda fajnie choć mogłaby być cała biała.

W sumie najlepiej i tak wygląda czarna - ciekawe czy będzie ten black friday w Polsce... W stanach i chyba w Niemczech rusza już od 18stego.

Opublikowano
15 godzin temu, _Shaman_ napisał:

wymagają o wiele droższego sprzętu do odtworzenia w znacznie gorszej jakości niż przeciętne mptrójki?

:facepalm: Tak bardzo błędne myślenie że aż nie mam sił tego komentować.

Skrótowo: vinyle zostawiają daleko z tyłu płyty cd (z wyjątkami większymi lub mniejszymi), a co dopiero mp3. Przekonałem się o tym na własnej skórze i nie trzeba przy tym sprzętu za grube pieniądze.

• Plusik 1
Opublikowano
15 godzin temu, _Shaman_ napisał:

A o co w sumie chodzi z tą modą na winyle? Chodzi tylko o to, że mają większy artwork i wymagają o wiele droższego sprzętu do odtworzenia w znacznie gorszej jakości niż przeciętne mptrójki?

To jest bait? Że niby mp3 ma gorszą jakość niż przeciętna mp3? Miej pan litość. 

Opublikowano (edytowane)

tkR7iWA.jpg

Najgorsze wydanie "delux" jakie w życiu widziałem. Bez steelbooka, z karteczką z kodem  w środku. A to wszystko 'tylko' 80 funta. 

No troche mnie poejebało tym razem. 

Edytowane przez smallv86
  • Plusik 5
  • Dzięki 1
  • WTF 4
  • Smutny 4
Opublikowano (edytowane)

Na początek małe łupy z CeXu :)

vD1XnPL.jpg

Tak, CeX w końcu zaczyna rozszerzać "ofertę" o gry na pierwszego X'a. Dla mnie to świetna wiadomość, bo zdecydowanie bardziej wolę kupować osobiście niż wysyłkowo :)

A tutaj danie główne prosto z alledrogo pe el:

VRdEDG0.jpg

Trochę dobroci na szaraka :D Szykuje się ostre na*urwianie w Darkstone :banderas: A najlepsze jest to, że to jeszcze nie koniec nowych gierek, bowiem czekam na jeszcze dwie przesyłki :)

Edytowane przez Quake96
  • Plusik 9
Opublikowano (edytowane)

@Quake96 a po ile w takim Cexie chodzi Darkstone?

Zaje.bista gierka. Pamiętam jak awarii mojego i brata tv,  specjalnie wstawałem wcześniej przed szkołą, żeby chociaż chwilę pograć na tv u rodziców.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano (edytowane)

Ahh mój błąd, nie raczyłem wspomnieć że szarakowe dobroci niestety z alledrogo. Tak dobrze to jeszcze u nas nie ma żeby PSXowe gierki w CeXie mieli :(

Na alledrogo dałem 110 złociszy.

Edytowane przez Quake96