Opublikowano 14 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolekcja Switcha powolutku się buduje: Trzy gierki wydane w nakładzie po 4000 sztuk każda. Do tego Spyro, o remasterze którego marzyłem od lat :). Edytowane 14 listopada 20186 l przez ping
Opublikowano 14 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś od Pana Dave'a Czezkiego na Switcha i rarytasik/arcydzieło - muzyka z Nierów w orkiestralnej aranżacji = orgazm. To się nazywa CUDNE wydanie.
Opublikowano 14 listopada 20186 l Szkoda, ale może jeszcze wydadzą? Na ten moment wyszły tylko vinyle ze standardowym soundtrackiem. Ok, ale raczej bez szału wydawnictwo. Spoiler
Opublikowano 14 listopada 20186 l A o co w sumie chodzi z tą modą na winyle? Chodzi tylko o to, że mają większy artwork i wymagają o wiele droższego sprzętu do odtworzenia w znacznie gorszej jakości niż przeciętne mptrójki?
Opublikowano 14 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Teraz tylko szybko do domu rozpakować tę piękność
Opublikowano 14 listopada 20186 l Weź tylko to szkaradztwo fallout 76 od razu sprzedaj i nie pozwól skalać koksika.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Bardzo ładnie się prezentuje biały Koks.Widzieliście ten Gold Rush? Dla mnie zupełna tandeta...
Opublikowano 15 listopada 20186 l 6 minut temu, Kolos28 napisał: tandeta To słowo nie idzie w parze z XoX. <3 No a konsolka cudna ofc gratki
Opublikowano 15 listopada 20186 l Spoko ale ten złoty top wygląda naprawdę źle. Biała wygląda fajnie choć mogłaby być cała biała.W sumie najlepiej i tak wygląda czarna - ciekawe czy będzie ten black friday w Polsce... W stanach i chyba w Niemczech rusza już od 18stego.
Opublikowano 15 listopada 20186 l 15 godzin temu, _Shaman_ napisał: wymagają o wiele droższego sprzętu do odtworzenia w znacznie gorszej jakości niż przeciętne mptrójki? Tak bardzo błędne myślenie że aż nie mam sił tego komentować. Skrótowo: vinyle zostawiają daleko z tyłu płyty cd (z wyjątkami większymi lub mniejszymi), a co dopiero mp3. Przekonałem się o tym na własnej skórze i nie trzeba przy tym sprzętu za grube pieniądze.
Opublikowano 15 listopada 20186 l 15 godzin temu, _Shaman_ napisał: A o co w sumie chodzi z tą modą na winyle? Chodzi tylko o to, że mają większy artwork i wymagają o wiele droższego sprzętu do odtworzenia w znacznie gorszej jakości niż przeciętne mptrójki? To jest bait? Że niby mp3 ma gorszą jakość niż przeciętna mp3? Miej pan litość.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Nowe giereczki. Switch? Ojenyśku jak ja Ciebie szanuję. Goal na ten moment? Przekroczyć 100 pudełek. Edytowane 15 listopada 20186 l przez ping
Opublikowano 15 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu zobaczę pretendenta do goty
Opublikowano 15 listopada 20186 l 6 minut temu, Kolos28 napisał: Paluszki masz stworzone do tej małej konsolki Dłonie pianisty
Opublikowano 15 listopada 20186 l Najgorsze wydanie "delux" jakie w życiu widziałem. Bez steelbooka, z karteczką z kodem w środku. A to wszystko 'tylko' 80 funta. No troche mnie poejebało tym razem. Edytowane 15 listopada 20186 l przez smallv86
Opublikowano 15 listopada 20186 l no nie dobrze, że pakujesz mamone tym grubasom z EA na premiere, którym większość graczy życzy im upadku na mordę. Kontent pewnie dojdzie na gwiazdkę dopiero
Opublikowano 15 listopada 20186 l 25 minut temu, Pupcio napisał: @ireniqs brałeś z cdjapan soundtrack pani robot? Tak jest.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Na początek małe łupy z CeXu Tak, CeX w końcu zaczyna rozszerzać "ofertę" o gry na pierwszego X'a. Dla mnie to świetna wiadomość, bo zdecydowanie bardziej wolę kupować osobiście niż wysyłkowo A tutaj danie główne prosto z alledrogo pe el: Trochę dobroci na szaraka Szykuje się ostre na*urwianie w Darkstone A najlepsze jest to, że to jeszcze nie koniec nowych gierek, bowiem czekam na jeszcze dwie przesyłki Edytowane 15 listopada 20186 l przez Quake96
Opublikowano 15 listopada 20186 l Godzinę temu, oFi napisał: Kontent pewnie dojdzie na gwiazdkę dopiero tegoroczną? może dadzą skiny w mikołaje na karabiny, a do 2020 może dorzucą nawet parę nowych map.
Opublikowano 15 listopada 20186 l @Quake96 a po ile w takim Cexie chodzi Darkstone? Zaje.bista gierka. Pamiętam jak awarii mojego i brata tv, specjalnie wstawałem wcześniej przed szkołą, żeby chociaż chwilę pograć na tv u rodziców. Edytowane 15 listopada 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 15 listopada 20186 l Ahh mój błąd, nie raczyłem wspomnieć że szarakowe dobroci niestety z alledrogo. Tak dobrze to jeszcze u nas nie ma żeby PSXowe gierki w CeXie mieli Na alledrogo dałem 110 złociszy. Edytowane 15 listopada 20186 l przez Quake96