Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Bzduras napisał:

Ej, no zazdroszczę Wam tego pada. W Szczecinie jak w lesie, używany bez czegoś tam za 400zł najtaniej :/

Na allegro masz 425zł nówke w sumie. 

Opublikowano

Dlatego nie kupiłem jeszcze, tak do 300zł jestem w stanie wywalić na pada, ale nie więcej. Szukam też czegoś, co mogę fizycznie zmacać przed zakupem, bo na allegro albo zdjęcia stockowe w aukcjach, albo "brak łopatek w zestawie, no analogów w sumie też, krzyżak wpadł za kanapę i nie mogę go znaleźć" albo " gumy odchodzą, ale to nie wpływa na użytkowanie" :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Dlatego nie kupiłem jeszcze, tak do 300zł jestem w stanie wywalić na pada, ale nie więcej. Szukam też czegoś, co mogę fizycznie zmacać przed zakupem, bo na allegro albo zdjęcia stockowe w aukcjach, albo "brak łopatek w zestawie, no analogów w sumie też, krzyżak wpadł za kanapę i nie mogę go znaleźć" albo " gumy odchodzą, ale to nie wpływa na użytkowanie" :yao:

Jak za 300 to juz bym wolał te nówke za 425zł kupić ale też mam problem żeby prawie pól kafla wyłożyć na pada. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dud.ek napisał:

Tk maxxx, 75zl. Spelnienie dzieciecych marzeń oraz praktyczny gadzet.

Gdyby ktoś szukał, to mają też takie budziki

• Plusik 1
Opublikowano

Może nie black friday, ale z takich nowości u mnie zagościł na półeczce Curse the Eye of Isis, survival horror, który trochę czerpał z Silent Hilla. Cieszy też cena bo udało się wyrwać w licytacji na allegro (moje zdziwienie o_o) za 40 cebulionów, gdzie ostatnio ta gra poszła za 200zł, więc udało się trafić w fajnej cenie, a gra nie jest jakaś mega dostępna. Na szaraka wpadł Psychic Force mało znana mi gra osobiście, ale przez Taito na okładce gry postanowiłem ją zakupić i o moje zdziwienie, dość znośny fighter 3D jak na tytuł wypuszczony w 96` roku. Z PS3 doszedł Tomb Raider i Havy Rain, po przejściu trylogii Uncharted i the Last of Us, kolej miała przyjść na Larę, ale że @Bzduras jak obiecał tak też zakupił mi gifta w postaci RDR1 i dodatku obecnie będę ogrywać ten tytuł, także dzięki Zbychu, szacun na dzielni +10.

l49kYqY.jpg

• Plusik 8
  • Lubię! 1
Opublikowano

Jakiś grubas z wąsami dał gierkę, coś tam popierdział o reniferach w dieslu i kazał mi przekazać, no to przekazałem. Najpierw przejdź, a potem wpadnij na bronksa i wymienimy wrażenia :)