Opublikowano 23 listopada 20186 l Niezly wysyp VRow po obnizkach Polecam w vr worldsach podczas wyboru gierki mocno przywalic padem w ta pilke ktora unosi sie przed toba xD szczegolnie ta od wirtualnego ponga robi robote
Opublikowano 24 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dwie, nowe gry w cenie jednej? jasne, że tak i to jakie łysy dodatkowo ze eleganckim steelbookiem: Spoiler
Opublikowano 24 listopada 20186 l Nie podobają mi się te steele Łysego. Mogli dać jakiś inny art chociaż.
Opublikowano 24 listopada 20186 l art z przodu rzeczywiście mógłby być inny, ale napis z tyłu bardzo spoko się prezentuje, ten metalowy róż okrywający całego steela podobnie
Opublikowano 24 listopada 20186 l Poczekałem cierpliwie na goty. Pierwsza godzina sugeruje, że będzie klasa gierka.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy: Torna nowka, Bayo tez, ale niemczur bo tylko takie byly z kodem na 1nke :x
Opublikowano 24 listopada 20186 l Możecie z takim syfem spadać do tematu gdzie dorosłe chłopy wzywają się który plastik lepszy?
Opublikowano 24 listopada 20186 l Jestem prostym człowiekiem. Widzę, że ktoś marudzi na system oceniania, to daję minusa.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno mnie tak nic nie wciągnęło i dawno nie siedziałem po włączeniu bite 7 godzin bez przerwy.
Opublikowano 24 listopada 20186 l Trochę miszmaszu z aktualnej generacji SW i WD po 20zł/sztuka, więc cena całkiem odpowiednia. Tekken już taki tani nie był, ale mieścił się w mojej tolerancji cenowej. Podtrzymuję swoje zdanie, że mesjasz to nie jest, ale nie wypada też tak źle jak sobie wcześniej myślałem. Edytowane 24 listopada 20186 l przez Quake96
Opublikowano 25 listopada 20186 l 17 godzin temu, Bansai napisał: Ostatnie zakupy: Torna nowka, Bayo tez, ale niemczur bo tylko takie byly z kodem na 1nke :x Zakładam że taki sztos ten Fallout 76 że postanowiłeś nie pokazywać całego pudełka
Opublikowano 25 listopada 20186 l 52 minuty temu, yab napisał: Zakładam że taki sztos ten Fallout 76 że postanowiłeś nie pokazywać całego pudełka
Opublikowano 25 listopada 20186 l To było do przewidzenia że Bonzaj kupi, on kupuje wszystko po kolei nawet jak crap.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Pewnie będzie się znakomicie bawił z tym TYTUŁEM. Czekam na pierwsze smarowanko w temacie f76
Opublikowano 25 listopada 20186 l 12 godzin temu, Quake96 napisał: Tekken już taki tani nie był, ale mieścił się w mojej tolerancji cenowej. Podtrzymuję swoje zdanie, że mesjasz to nie jest, ale nie wypada też tak źle jak sobie wcześniej myślałem. Napier.dalamy w niego na przerwach w pracy ze znajomym. Też myślałem, że badziew ale wciąż daje radość skopać tyłek drugiemu. Graficznie bieda, stage ładują się długo ale jednak to wciąż Tekken.
Opublikowano 25 listopada 20186 l Czy ja wiem czy bieda graficznie? Jest okej, nie narzekam akurat na ten aspekt. Co do ładowania to zgdzam się w 100%, sam toczyłem bekę z kumpla, który chwalił się T7, bo żaden poprzedni Tekken nie wczytywał mi się tak długo przed walkami. Ogólnie pośmiałem się i wracałem do swojego TTT2, gdzie postaci jest znacznie więcej, za nic nie muszę płacić i gra ładuje się o wiele szybciej W drugim tagu na start jest ponad 50 postaci, a po pobraniu patcha zyskuje się jeszcze chyba 5 czy 6, w tym kochanego Doktora B. Bałem się, że asortyment postaci jest biedniejszy. Nie jest jednak źle, ale brakuje kilku klasyków. Słyszałem, że kilka postaci powraca w płatnych DLC Ja się pytam, dlaczego mam płacić za Annę czy Leia? Edytowane 25 listopada 20186 l przez Quake96
Opublikowano 25 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam nadzieje ze bedzie sztosik przy zgrzewce harnasi i krupnioku
Opublikowano 25 listopada 20186 l Troche mnie zmartwiła ta recka ze gra jest mega uwsteczniona względem poprzednich części, w które na szczescie może nie grałem. Czekam na opinię, jak co to biere.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy zakup z black friday dotarł, mam już dwa pady, ale ten za mną chodził od czasu, jak ktoś wrzucił go do tego tematu.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To już trzecie GOTL w tym roku W dodatku w POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ. Jak dobrze być graczem