Opublikowano 14 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LRG? Najlepsze źródło gier, które się już dawno przeszło, a i tak się je kupuje ponownie. Furi? Synonim doskonałego OST. https://www.youtube.com/watch?v=2PzP7REU2o0
Opublikowano 14 grudnia 20186 l No, taki ból. Z tego co czytałem, że edycji kolekcjonerskiej Furi też jeszcze nie wysyłali, bo czekają na jakiś element. Pewnie na Vitowskie S&S czekają. Głowa do góry.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Co Wy wiecie o czekaniu :). Mi dopiero niedawno wysłali rzeczy m.in. z maja.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 2 godziny temu, sprite napisał: Nikt nie hajpuje/blefuje tak jak forumek. Ale w tej cenie żal było nie wziąć Bonusik jeszcze był Ukryj zawartość Dołożyłbyś 51 zł i byś miał na tej karcie 100 zł. Ale poza tym plusik. I to wcale nie blef. Zazdroszczę Ci bo ja za 50 zł mniej mam z samym Astrobotem.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 43 minuty temu, ping napisał: Co Wy wiecie o czekaniu :). Mi dopiero niedawno wysłali rzeczy m.in. z maja. Ale sam pisałeś, że łączyłeś zamówienia a to inna bajka.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 7 minut temu, marbel007 napisał: Dołożyłbyś 51 zł i byś miał na tej karcie 100 zł. Ale poza tym plusik. I to wcale nie blef. Zazdroszczę Ci bo ja za 50 zł mniej mam z samym Astrobotem. Na siłę nie chciałem nic brać.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 11 minut temu, giger_andrus napisał: Ale sam pisałeś, że łączyłeś zamówienia a to inna bajka. Well... Część rzeczy z maja (Pixel Junk Monsters 2) nadal fizycznie nie istnieje, więc łączenie zamówień nie ma tutaj wpływu na terminy. Jedno z łączonych zamówień wyszło mi dopiero na początku grudnia, bo było blokowane przez grę zamawianą na początku czerwca. Takie Salt and Sanctuary na które zbierali zamówienia w środku września dotarło turbo szybko ;). Z pewnością jest to zabawa dla cierpliwych. Czekam łącznie na około 40 gier od nich. Edytowane 14 grudnia 20186 l przez ping
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 20 godzin temu, Wredny napisał: (jak tylko zobaczyłem, to musiałem mieć, bo do tej pory byłem przekonany o całkowitej "cyfrowości" tego tytułu na PS4), Jest jeszcze wersja Signature Edition(która oczywiście jest już w mojej kolekcji), którą polecam każdemu kto ma ochotę na pudełeczko DC. Jedyne 40 ojrasów + coś tam za wysyłeczke. https://signatureeditiongames.com/collections/ps4-games/products/dead-cells-signature-edition-ps4?variant=12254355292195 Edytowane 14 grudnia 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Nowe zakupy na 3DSa z którym się bardzo polubiłem. Mam listę 15 tytułów które chce mieć na ten sprzęt i jestem już prawie w połowie. Dobry okres na tą konsole, gierki śmiesznie tanie a mega dobre. Ogram tylko małpiszona i zabieram się za Kid Icarus.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Ceny gier na 3dsa rzeczywiście są teraz ok i też uzupełniam kolekcje bo mam praktycznie same Monster Huntery, a konsolkę od lat. Edytowane 14 grudnia 20186 l przez devilbot
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 21 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: a jednostki może kiedy wrzucę faktycznie (miesiące ciężkiej pracy) a fachowe oko dostrzeże ... Na Błyskawice to za duże raczej, jakiś niszczyciel? bo pancernik chyba nie pokaż jak wyszło i podlinkuj mój nick jak gdzieś wrzucisz
Opublikowano 14 grudnia 20186 l 2 godziny temu, ping napisał: Well... Część rzeczy z maja (Pixel Junk Monsters 2) nadal fizycznie nie istnieje, więc łączenie zamówień nie ma tutaj wpływu na terminy. Jedno z łączonych zamówień wyszło mi dopiero na początku grudnia, bo było blokowane przez grę zamawianą na początku czerwca. Takie Salt and Sanctuary na które zbierali zamówienia w środku września dotarło turbo szybko ;). Z pewnością jest to zabawa dla cierpliwych. Czekam łącznie na około 40 gier od nich. To prawda, najlepiej zapomnieć i za x miesięcy mieć miłą niespodziankę. Z S&S chyba nie ma reguły bo ja wciąż czekam.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Ten symulator rekina daje radę Edytowane 14 grudnia 20186 l przez Quake96
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Walenie łbem w tunel w delfinarium żeby zalać znajdujących się w nim ludzi, a potem tam wpłynąć i odnowić sobie HP ich zwłokami rzeczywiście daje radę. Kiedyś to były gry na licencji nie to co teraz.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l A to wszystko za Spoiler 5 zł Edytowane 14 grudnia 20186 l przez Figaro
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Godzinę temu, Figaro napisał: A to wszystko za Pokaż ukrytą zawartość 5 zł Czyli przepłaciłeś 2pln.
Opublikowano 14 grudnia 20186 l Za Sensible Soccer, ISS 3 (mam do tego sentyment) i NBA Street zdecydowanie warto.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę poleciałem w tym miesiącu, o cyfrówkach nie wspominając
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Nie chwaliłem się koxem ale dokupiłem jedynego słusznego pada i tak zestaw na najbliższe dwa lata powinien styknąć. A do tego giereczka, którą nie dał Phil do GP więc trzeba było kupić pudełko brrr. Do tego pewnie jedyna kopia tej gry w Polsce
Opublikowano 15 grudnia 20186 l 45 minut temu, suteq napisał: Dwa crapy na tyle gierek to i tak dobry wynik. Które konkretnie krapy? Pewnie F4, ale było w Cexie za 25zł, żal było zostawić. A w środku działający kodzik na F3
Opublikowano 15 grudnia 20186 l no fallout i asasyn dzięki kodzikowi na f3 ponownie wbiłem tysiaka w tej cudownej grze a lamusy dupa cicho