Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ta jest, wygląda pikobello. Gdyby dorzucili 60 klateczek no to F76 byłoby przy niej naprawdę bidą z nędzą, ale żelbet 30 też cieszy

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano
W dniu 14.12.2018 o 13:57, Kmiot napisał:

LRG? Najlepsze źródło gier, które się już dawno przeszło, a i tak się je kupuje ponownie.

201812141_qwxessx.jpg

Furi? Synonim doskonałego OST.

https://www.youtube.com/watch?v=2PzP7REU2o0

Patrzyłem i niestety S&S już wyprzedane. Czy jest szansa, że jeszcze do tego wrócą, czy jak limited to limited i ch#j?

• Plusik 1
Opublikowano

case do psp od logitecha?

41Y2151BXTL.jpg

niesamowita sprawa oczywiście :banderas: 

Opublikowano

Dokładnie ten. Niby pod FATkę, bo ma wyraźne wyprofilowanie, ale coś nie mogę konsoli w to wcisnąć. O ile na siłę wejdzie jakoś (wiadomo to ma trzymać konsolę cały czas), to nie mogę tego domknąć. Tu trzeba coś wyjąć, czy co? 

Opublikowano

powinno normalnie wchodzić bez żadnego wciskania na siłę, więc nie wiem. bateria nie spuchnięta?

Opublikowano

Nie, nie, bateria dobra, nawet mam dwie różne. Sprawdzę jeszcze jak będzie z drugim PSP, czy to może wejdzie lepiej.

Zakładam ten case chyba dobrą stroną, bo jest tu wyraźne wycięcie na włącznik, ale sam nie wiem, może te wkładki trzeba wyjąć. No, ale skoro piszesz, że nie, no to nic już nie kumam :P

Opublikowano

Moja druga FATka również się tu ciężko wciska, a obudowa nie domyka. Za to na 2xxx mojej kobity wszystko pasuje jak ulał. Widocznie ten case jest pod slimkę, tylko jakiś głąb chciał go do FATa. No nic, chyba zrobię z nią zamiankę i wezmę ten jej "piórnik", wszak też robiony z myślą o PSP i pasuje do FATa.

Opublikowano
6 minut temu, krupek napisał:

Budżetowa wymiana Fata na S. W zestawie jeszcze Gold i Gamepass.

A co z tym, którego wysyłałeś na gwarancję? 

Opublikowano (edytowane)

Wrócił z serwisu, usterki nie wykryli, przywrócili ustawienia fabryczne. Gwarancja za chwilę się kończy to go opyliłem na OLX.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Nowe nabytki. Forzę jedynkę ograłem na wiele godzin podczas czasów OG Xboxa, czas więc sprawdzić dwójeczkę. Jestem fanem wszystkich Wolfików, to i go sprawdzę. To samo MoH.

A tego Codzika już mam na PS3, ale z chęcią popykam na split screenie i na Xboxie.

jBBJCpU.jpg

• Plusik 6
  • WTF 1
  • Smutny 1
Opublikowano

oni, spróbuj dodać tego posta trzeci raz, tym razem Ci nie usuną!

12 minut temu, Ukukuki napisał:

Miło wspominam Forze 2 chociaż to była jedynka na dopalaczach. Dopiero trójka wyglądała należycie.  

Mam zamiar dobrać się do trójeczki jak zaliczę dwójeczkę. Ale naturalnie będę musiał zrobić interwał jakoś dwuletni między odsłonami żeby się nie wypalić :)

Opublikowano

dobra, ale teraz spróbuje inaczej

dlaczego Szanowna Moderacja zabrania mi zadać pytanie Figaro, dlaczego ten gra w stare gry?