Opublikowano 17 grudnia 20186 l Pytanie było nacechowane CW, to usunęli. Ale odpowiadając na Twoje niewinne pytanie, bo lubię, a 360 to moja ulubiona konsola MS. Chociaż w sumie nie, OG jest najlepsza. Ale jarają mnie gierki na 360 z 2005-2007, to je głównie zbieram. Edytowane 17 grudnia 20186 l przez Figaro
Opublikowano 17 grudnia 20186 l pytanie dlaczego grasz w stare gry, jest nacechowane CW? aha o-ok chyba jesteś przewrażliwiony albo to lekka paranoja
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Ja? Ja nic nie usuwałem ani nie zgłaszałem Tylko zgaduję czemu usuwają.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Przecież w poście że zdjęciem napisał dlaczego w nie będzie grał xd Edytowane 17 grudnia 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Mi też często znikają posty z działu switcha jak coś krytycznego napiszę. No ale tam nie można więc rozumiem.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z okazji zblizajacego sie re2make dwie sztunie do kolekcji.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło w końcu trochę retro gratów: Commony na NeoGeo AES. Nieśmiało szykuję się do wejścia w tę platformę. Nie będę kupował tytułów z cenami powyżej tysiaka, bo łatwo się wyebać na minę (bootlegi) jednak wciąż da się zgromadzić troszkę niedrogich, acz grywalnych tytułów. Fenomenalnie te boxy wyglądają :). Pięknie zachowany NeoGeo Pocket Color i osiem gierek - najciekawszy jest chyba Sonic. Metal Slug jednak niegrywalny. Zastanawiam się nad sprawdzeniem Tactics Ogre. Sprzęt jest dużo potężniejszy niż GameBoy Color i czuć to na każdym kroku, a ta gałeczka? Ojjjj... Idealna. I tutaj HIT nad HITAMI, Duck Dynasty. Jestem tytułem tak zajarany, że musiałem wziąć dwa egzemplarze, na dwie różne konsole. @Orzeszek nie chciał drastycznie obniżyć ceny, więc poczekałem chwilę i kupiłem wersję PS4 za okrągłe 10 dolców. Nie mogę się doczekać, aż zasiądę przed ekranem. Do tego Spyro, którego chciałem nadrobić - GameCube jest trochę mocniejszy niż PS2, to i może gra będzie się lepiej prowadzić. Edytowane 18 grudnia 20186 l przez ping
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Zbieralem swego czasu gierki na megadrive tez mialy takie zaje,biste opakowania jak vhs
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Xd to by była naprawdę dobra gra gdyby nie limity czasowe na wszystko i crashe gry
Opublikowano 18 grudnia 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Zbieralem swego czasu gierki na megadrive tez mialy takie zaje,biste opakowania jak vhs Psie syny z SNK miały jednak większy rozmach 1 minutę temu, Orzeszek napisał: Xd to by była naprawdę dobra gra gdyby nie limity czasowe na wszystko i crashe gry Liczę na dobrą zabawę w stylu CABELI.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l 11 minut temu, ping napisał: Commony na NeoGeo AES. Nieśmiało szykuję się do wejścia w tę platformę. Nie będę kupował tytułów z cenami powyżej tysiaka, bo łatwo się wyebać na minę (bootlegi) jednak wciąż da się zgromadzić troszkę niedrogich, acz grywalnych tytułów. Fenomenalnie te boxy wyglądają :). Tysiak to jest taka granica ,że się dalej opłaca więc uważaj. Ja przed zakupem zawsze proszę o zdjęcie PCB jeśli nie znam sprzedawcy i raz gościu z Włoch wysłał mi zdjęcie oryginału ale w grze był bootleg a gierka tania bo 250 zł z wysyłką. Całe szczęście paypal praktycznie zawsze jest po stronie kupującego. 11 minut temu, ping napisał: Pięknie zachowany NeoGeo Pocket Color i osiem gierek - najciekawszy jest chyba Sonic. Metal Slug jednak niegrywalny. Zastanawiam się nad sprawdzeniem Tactics Ogre. Sprzęt jest dużo potężniejszy niż GameBoy Color i czuć to na każdym kroku, a ta gałeczka? Ojjjj... Idealna. Mi NG Color kompletnie nie przypadł do gustu ale pudełeczka na gry złoto Edytowane 18 grudnia 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 18 grudnia 20186 l 3 godziny temu, kanabis napisał: Z okazji zblizajacego sie re2make dwie sztunie do kolekcji. Weź mi nawet nie pokazuj takich zdjęć, bo dostaję mimowolnych retrospekcji z cudownych czasów gdzie miało się zero odpowiedzialności i poznawało się gierki razem z PSXem. Nostalgia mocno i łezka w oku leci
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Te pudełka od psx to piękna rzecz. Faktycznie jakby teraz człowiek miał pierwsza plejke i by uruchomił to mógłby się osmarkac
Opublikowano 19 grudnia 20186 l 11 godzin temu, Quake96 napisał: Kolejne łupy Zbierasz edycje platinum? Fuu Na gexa tez sie czaje. Ale w pierwszej kolejce teraz rollcage i lego racers
Opublikowano 19 grudnia 20186 l 2 godziny temu, krupek napisał: Pudełko od PSX, choć piękne, tak kruche jest... Lepiej bym tego nie ujął. Tygodniowe Grześki w czekoladzie są mniej kruche od tego niby plastiku. 2 godziny temu, kanabis napisał: Zbierasz edycje platinum? Fuu Na gexa tez sie czaje. Ale w pierwszej kolejce teraz rollcage i lego racers A co to platyna juz gorsza? No dobra dla kolekcjonera owszem, ale ja nim nie jestem mimo tego że fakt faktem w gry nie tylko gram ale i je zbieram. Prawdą jest, że jak mam w tej samej cenie wybór między black labelem a platyna to raczej skuszę się na to pierwsze, ale mi platyny nie śmierdzą wiec i tym nie gardzę. Zwłaszcza jak kupuje osobiście w sklepach albo przez olxa gdzie nie ma takiego wyboru jak na alledrogo. Gra jest gra ważne żeby działała ;) No ale nadal mimo to rozumiem twoje podejście.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Za malolata mi sie platyny bardziej podobaly i w sumie teraz tez tak naprawde bo fajne sa te srebrne eleganckie plytki. Nie no jasne rozumiem cie, ja po prostu chce tez zeby cena kolekcji wzrastala a czarne paski duzo ladniej szybuja w gore niz platyny. Pamietam ze np crashe czy medievile pare lat temu kuoilem po 80zl. Teraz taka cena chyba raczej nieosiagalna. Ale jasne przede wszystkim chodzi o to zeby gra grala
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zrobiłem sobie prezencik na święta i wyminiłem XoneS na taki zestawik. Jedyny problem to odpadający bumper w elite padziku ale to do ogarnięcia .
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Chyba większego zestawu rakotwórczego w postaci gier to już dawno żem nie widział
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Ty wszędzie widzisz raki, idź no se wędkę w przeręblu zarzuć, może co złapiesz
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Wszystko było w zestawie , gościu pozbył się konsoli po tygodniu użytkowania więc zestaw gier nie przypadkowy
Opublikowano 19 grudnia 20186 l No kurde, typowy zestaw niedzielnego gracza. Chociaż brakuje jakiegoś Assassin's Creed, ale widzę, że poza faktem, że gość był fanem Władcy Pierścieni, to kierował się jedną zasadą: muszą być PISTOLETY na okładce.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l Widzę elite padzika, daje plusa. Edytowane 19 grudnia 20186 l przez sprite