Figaro 8 302 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 (edytowane) Pytanie było nacechowane CW, to usunęli. Ale odpowiadając na Twoje niewinne pytanie, bo lubię, a 360 to moja ulubiona konsola MS. Chociaż w sumie nie, OG jest najlepsza. Ale jarają mnie gierki na 360 z 2005-2007, to je głównie zbieram. Edytowane 17 grudnia 2018 przez Figaro Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 pytanie dlaczego grasz w stare gry, jest nacechowane CW? aha o-ok chyba jesteś przewrażliwiony albo to lekka paranoja Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Ja? Ja nic nie usuwałem ani nie zgłaszałem Tylko zgaduję czemu usuwają. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 (edytowane) Przecież w poście że zdjęciem napisał dlaczego w nie będzie grał xd Edytowane 17 grudnia 2018 przez Yakubu 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 Mi też często znikają posty z działu switcha jak coś krytycznego napiszę. No ale tam nie można więc rozumiem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanabis 22 645 Opublikowano 18 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia 2018 Z okazji zblizajacego sie re2make dwie sztunie do kolekcji. 28 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 048 Opublikowano 18 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) Przyszło w końcu trochę retro gratów: Commony na NeoGeo AES. Nieśmiało szykuję się do wejścia w tę platformę. Nie będę kupował tytułów z cenami powyżej tysiaka, bo łatwo się wyebać na minę (bootlegi) jednak wciąż da się zgromadzić troszkę niedrogich, acz grywalnych tytułów. Fenomenalnie te boxy wyglądają :). Pięknie zachowany NeoGeo Pocket Color i osiem gierek - najciekawszy jest chyba Sonic. Metal Slug jednak niegrywalny. Zastanawiam się nad sprawdzeniem Tactics Ogre. Sprzęt jest dużo potężniejszy niż GameBoy Color i czuć to na każdym kroku, a ta gałeczka? Ojjjj... Idealna. I tutaj HIT nad HITAMI, Duck Dynasty. Jestem tytułem tak zajarany, że musiałem wziąć dwa egzemplarze, na dwie różne konsole. @Orzeszek nie chciał drastycznie obniżyć ceny, więc poczekałem chwilę i kupiłem wersję PS4 za okrągłe 10 dolców. Nie mogę się doczekać, aż zasiądę przed ekranem. Do tego Spyro, którego chciałem nadrobić - GameCube jest trochę mocniejszy niż PS2, to i może gra będzie się lepiej prowadzić. Edytowane 18 grudnia 2018 przez ping 12 4 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Zbieralem swego czasu gierki na megadrive tez mialy takie zaje,biste opakowania jak vhs Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Xd to by była naprawdę dobra gra gdyby nie limity czasowe na wszystko i crashe gry Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 1 minutę temu, kanabis napisał: Zbieralem swego czasu gierki na megadrive tez mialy takie zaje,biste opakowania jak vhs Psie syny z SNK miały jednak większy rozmach 1 minutę temu, Orzeszek napisał: Xd to by była naprawdę dobra gra gdyby nie limity czasowe na wszystko i crashe gry Liczę na dobrą zabawę w stylu CABELI. 1 Cytuj
Ukukuki 7 110 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, ping napisał: Commony na NeoGeo AES. Nieśmiało szykuję się do wejścia w tę platformę. Nie będę kupował tytułów z cenami powyżej tysiaka, bo łatwo się wyebać na minę (bootlegi) jednak wciąż da się zgromadzić troszkę niedrogich, acz grywalnych tytułów. Fenomenalnie te boxy wyglądają :). Tysiak to jest taka granica ,że się dalej opłaca więc uważaj. Ja przed zakupem zawsze proszę o zdjęcie PCB jeśli nie znam sprzedawcy i raz gościu z Włoch wysłał mi zdjęcie oryginału ale w grze był bootleg a gierka tania bo 250 zł z wysyłką. Całe szczęście paypal praktycznie zawsze jest po stronie kupującego. 11 minut temu, ping napisał: Pięknie zachowany NeoGeo Pocket Color i osiem gierek - najciekawszy jest chyba Sonic. Metal Slug jednak niegrywalny. Zastanawiam się nad sprawdzeniem Tactics Ogre. Sprzęt jest dużo potężniejszy niż GameBoy Color i czuć to na każdym kroku, a ta gałeczka? Ojjjj... Idealna. Mi NG Color kompletnie nie przypadł do gustu ale pudełeczka na gry złoto Edytowane 18 grudnia 2018 przez Ukukuki Cytuj
Quake96 4 013 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 (edytowane) Kolejne łupy Edytowane 18 grudnia 2018 przez Quake96 9 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 3 godziny temu, kanabis napisał: Z okazji zblizajacego sie re2make dwie sztunie do kolekcji. Weź mi nawet nie pokazuj takich zdjęć, bo dostaję mimowolnych retrospekcji z cudownych czasów gdzie miało się zero odpowiedzialności i poznawało się gierki razem z PSXem. Nostalgia mocno i łezka w oku leci 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 18 grudnia 2018 Opublikowano 18 grudnia 2018 Wlasnie z tego powodu dokladnie je zbieram. Najpiekniejsze czasy Cytuj
drozdu7 2 877 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Te pudełka od psx to piękna rzecz. Faktycznie jakby teraz człowiek miał pierwsza plejke i by uruchomił to mógłby się osmarkac Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Pudełko od PSX, choć piękne, tak kruche jest... 2 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 11 godzin temu, Quake96 napisał: Kolejne łupy Zbierasz edycje platinum? Fuu Na gexa tez sie czaje. Ale w pierwszej kolejce teraz rollcage i lego racers Cytuj
Quake96 4 013 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 2 godziny temu, krupek napisał: Pudełko od PSX, choć piękne, tak kruche jest... Lepiej bym tego nie ujął. Tygodniowe Grześki w czekoladzie są mniej kruche od tego niby plastiku. 2 godziny temu, kanabis napisał: Zbierasz edycje platinum? Fuu Na gexa tez sie czaje. Ale w pierwszej kolejce teraz rollcage i lego racers A co to platyna juz gorsza? No dobra dla kolekcjonera owszem, ale ja nim nie jestem mimo tego że fakt faktem w gry nie tylko gram ale i je zbieram. Prawdą jest, że jak mam w tej samej cenie wybór między black labelem a platyna to raczej skuszę się na to pierwsze, ale mi platyny nie śmierdzą wiec i tym nie gardzę. Zwłaszcza jak kupuje osobiście w sklepach albo przez olxa gdzie nie ma takiego wyboru jak na alledrogo. Gra jest gra ważne żeby działała ;) No ale nadal mimo to rozumiem twoje podejście. 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Za malolata mi sie platyny bardziej podobaly i w sumie teraz tez tak naprawde bo fajne sa te srebrne eleganckie plytki. Nie no jasne rozumiem cie, ja po prostu chce tez zeby cena kolekcji wzrastala a czarne paski duzo ladniej szybuja w gore niz platyny. Pamietam ze np crashe czy medievile pare lat temu kuoilem po 80zl. Teraz taka cena chyba raczej nieosiagalna. Ale jasne przede wszystkim chodzi o to zeby gra grala 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 510 Opublikowano 19 grudnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 grudnia 2018 Zrobiłem sobie prezencik na święta i wyminiłem XoneS na taki zestawik. Jedyny problem to odpadający bumper w elite padziku ale to do ogarnięcia . 16 4 Cytuj
Faka 4 043 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Chyba większego zestawu rakotwórczego w postaci gier to już dawno żem nie widział 2 2 Cytuj
Boomcio 4 160 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Ty wszędzie widzisz raki, idź no se wędkę w przeręblu zarzuć, może co złapiesz 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 Wszystko było w zestawie , gościu pozbył się konsoli po tygodniu użytkowania więc zestaw gier nie przypadkowy Cytuj
Kmiot 13 882 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 No kurde, typowy zestaw niedzielnego gracza. Chociaż brakuje jakiegoś Assassin's Creed, ale widzę, że poza faktem, że gość był fanem Władcy Pierścieni, to kierował się jedną zasadą: muszą być PISTOLETY na okładce. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 19 grudnia 2018 Opublikowano 19 grudnia 2018 (edytowane) Widzę elite padzika, daje plusa. Edytowane 19 grudnia 2018 przez sprite Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi