Figaro 8 222 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Zawsze czytam bekę z tych foteli gaminowych, a szczerze zawsze miałem na takiego ochotę. Jak to tam jest, @MEVEK? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Yakubu gra w dwa największe syfy na rynku. Nic ino zajebac w ten wazon. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 16 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 stycznia 2019 Naboje do Saturna O Bombermanie na Saturnie od lat słyszałem wiele dobrego, najlepszy Bomberman w jakiego grałem. Aż dziwne, że dzisiaj nie przysiądą do tej gry jak wtedy. Masa zawartości w grze do tego piękny pixelart. Do VF1 mam ogromny sentyment, sporo jako dziecko się w to zagrywałem a dzwieki doładowania kredytów czy upadku zawsze rozpoznam. 17 2 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Szkoda, że Nights demko a nie pełniacz, no ale od czegoś trzeba zacząć. Saturn to jest król arcade, a jakie shmupiki tam są ojjjjojoj. 1 Cytuj
MEVEK 3 518 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Figaro napisał: Zawsze czytam bekę z tych foteli gaminowych, a szczerze zawsze miałem na takiego ochotę. Jak to tam jest, @MEVEK? @FigaroNo rewelacja, tym bardziej, ze to nie jest w cale fotel z górnej półki cenowej tylko, za grosze w promo. Ustawień cała masa, wykonanie bardzo solidne: od mocowania, przez szew, po skórę, którą z łatwością można zdjąć, choć nie wiem po co. Nie grałem na nim zbyt długo jeszcze (przeczuwam, ze pierwszy dłuższy maraton odbędzie sie przy premierze RE2 ), ale póty co stwierdzam brak odcisków na pupie, a to juz całkiem nieźle. Czy możemy mówić o profesjonalnym komforcie? Ciężko powiedzieć. Na pewno jest wygodny i praktyczny, ale juz zdążyły mnie wkurzyć kółka, które powodują przemieszczanie sie, po pokoju i tutaj przydałaby sie blokada, albo grubszy dywanik który również dobrze sprawdzałby sie pod nogi, a przy okazji blokował by koła. Podusia pod lędźwia, jakby z deka przy duża, ale możne sie ułożyć w końcu jeszcze pachnie nowością - na pewno jej nie wyrzucę, może sie ułoży. Jak coś to dorzucę kilka slow, po maratonie. Tymczasem. Edytowane 16 stycznia 2019 przez MEVEK 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 16 minut temu, ping napisał: Szkoda, że Nights demko a nie pełniacz, no ale od czegoś trzeba zacząć. Saturn to jest król arcade, a jakie shmupiki tam są ojjjjojoj. Drugą małą paczką leci pełniaczek Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 14 godzin temu, MEVEK napisał: @FigaroNo rewelacja, tym bardziej, ze to nie jest w cale fotel z górnej półki cenowej tylko, za grosze w promo. Ustawień cała masa, wykonanie bardzo solidne: od mocowania, przez szew, po skórę, którą z łatwością można zdjąć, choć nie wiem po co. Nie grałem na nim zbyt długo jeszcze (przeczuwam, ze pierwszy dłuższy maraton odbędzie sie przy premierze RE2 ), ale póty co stwierdzam brak odcisków na pupie, a to juz całkiem nieźle. Czy możemy mówić o profesjonalnym komforcie? Ciężko powiedzieć. Na pewno jest wygodny i praktyczny, ale juz zdążyły mnie wkurzyć kółka, które powodują przemieszczanie sie, po pokoju i tutaj przydałaby sie blokada, albo grubszy dywanik który również dobrze sprawdzałby sie pod nogi, a przy okazji blokował by koła. Podusia pod lędźwia, jakby z deka przy duża, ale możne sie ułożyć w końcu jeszcze pachnie nowością - na pewno jej nie wyrzucę, może sie ułoży. Jak coś to dorzucę kilka slow, po maratonie. Tymczasem. Mam/mialem ten oto fotel przez 4 lata: https://www.amazon.de/gp/product/B009S68I6A/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00__o00_s00?ie=UTF8&psc=1 na poczatku mialem podobne wrazenia do Twoich. Niby spoko, niby nie jest zle itd. Dupy jakos nie zrywal jakosciowo. Przed ~4 miechami kupilem sobie owy: https://www.vertagear.com/products/gaming-series-triigger-line-350-gaming-chair#colors Roznica jak dzien i noc. Jest mniej 'gamingowy' z wygladu, ale ma wiekszy komfort, wiecej ustawien, podporke pod plecy konkretna itd. I kosztuje 50% tego co kosztuja takie prawdziwie biurowe krzesla marki steelcase, herman miller itd. Owe sa pewnie jakosciowo jeszcze lepsze, ale kosztuja ~1.000+++. Bottom line: jak ktos chce na prawde miec za(pipi)isty fotel na lata, to polecam wydac troche wiecej i kupic na prawde dobry szit. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 Ja sobie ostatnio za nieco ponad 5 setek kupiłem coś takiego: https://domator24.com/59-fotele-gamingowe/86-wedlug-modelu/87-diablo-x-one/ Nie spodziewałem się za tę cenę cudów, bo widziałem foteliki gamingowe w widełkach 1000-2000zł, ale potrzebowałem czegoś niedrogiego, do sporadycznego siedzenia i jestem bardzo miło zaskoczony. Do tego fotel nie ma krzykliwego wyglądu, a że gamingowy? Musiałbym mieć mocno zarośniętą stuleję, żeby się tym przejmować. Ważne, że siedzi mi się dobrze i plecy odpoczywają. Trzech tysi jak kolega wyżej bym za fotel na dwa posiedzenia w tygodniu nie wypluł, ale pewnie siedzi się na nim jak na chmurce. tl;dr ja to nawet z taniego goowna za pięć stówek jestem zadowolony. Jakoś mi bardziej leży niż coś w ten deseń: Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wilk_Zly 960 Opublikowano 17 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 stycznia 2019 Wycieczka w takie miejsce nie mogła odbyć się bez tej gry. Czas zawiązać jakieś sojusze. 12 1 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 (edytowane) 23 godziny temu, Figaro napisał: Zawsze czytam bekę z tych foteli gaminowych, a szczerze zawsze miałem na takiego ochotę. Jak to tam jest, @MEVEK? Fotele są za(pipi)iste. Mam AK Racing Nitro od 1,5 roku. Do grania na konsoli czy siedzenia przy biurku nadaje się idealnie. Plecy ani dupa mnie nie boli po kilku godzinach grania a, to jest najważniejsze. Edytowane 17 stycznia 2019 przez chris85 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 4 minuty temu, chris85 napisał: Fotele są za(pipi)iste. Mam AK Racing Nitro od 1,5 roku. Do grania na konsoli czy siedzenia przy biurku nadaje się idealnie. Plecy ani dupa mnie nie boli po kilku godzinach grania a, to jest najważniejsze. 1000 zł... Czy ja ci wyglądam na informatyka Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 2 godziny temu, Figaro napisał: 1000 zł... Czy ja ci wyglądam na informatyka To weź sobie za pół tej ceny to co PINGER wziął. Nie jestem bogolem, więc pozwoliłem sobie na budżetowe rozwiązanie, a i tak jest LUKSUS. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 No niby fajnie, ale jesteś pingerem, więc nie wiem czy mówisz poważnie. Śmiesznie wygląda te wybrzuszenia. Ale zaintrygowałeś mnie. 5 stówek to nie jeszcze tragedia. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 Zawsze możesz się przejść do jakiejś galerii handlowej czy coś w ten deseń, bodaj w mediamarktach widziałem czasami podobne foteliki wystawione - można siąść, zobaczyć co i jak. Do poduszek byłem nastawiony sceptycznie (pod lędźwia i kark), ale teraz jest niesamowicie. Podejrzewam, że nie ma cudów jak na meblach kilka razy droższych, jednak zdecydowanie jestem zadowolony. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 w Jysku też jest spoko wybór foteli, kupowałem do biurka niedawno i jestem zadowolony. Takie a'la gamingowe też są i w rozsądnych cenach. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 Jysk to najgorszy sklep w którym można kupować cokolwiek. Obecnie używam fotelu z tego "sklepu" i o ile w trakcie zakupu był mega wygodny i dokładnie taki jak chciałem to tak po kilku miesiącach zaczęło się wszystko sypać. Podłokietniki, zaczął się sam opuszczać, skrzypieć, obszycie zaczęło się pruć, mocowanie siedziska i oparcia się rozleciało (a jest fabryczne, nie ma dostępu do śrub, trzeba pruć obszycie). Drugi podobny fotel miał mój brat i miał podobne problemy i wnioski. Za to mogę polecić ten: https://www.agatameble.pl/meble/fotele-i-krzesla-biurowe/fotele-biurowe/fotel-biurowy-denver-cx0729h EDIT przepraszam, z jyska tylko polecam ręczniki KRONBORG 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 A faktycznie, poprzedni fotel rozleciał mi się w takim sam sposób xd Dałem drugą szansę, ten wydaje się być solidniejszy, ojciec też już 2 lata użytkuje swój i chwali. Zobaczymy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 Podpisuje się, kupiłem 2 fotele z rzędu do biura z Jyska, do domu zawsze też kupowałem, typowa jakość za cenę, scierwomateriały. Z 2 strony głupio mi wydawać na fotel więcej niż 4 stówy, a te gejmingowe są tak obciachowe ze płakałbym. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 18 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 stycznia 2019 Na nowy rok obrodziło w shmupy i beat'em upy. 16 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 Polecam fotel Markus z Ikea. Tani a niezwykle wygodny i nie wygląda jak fotel dla fana fortnite. Aby nie było offtopa to dzisiaj przyszło z pewnego warszawskiego sklepu który może polajkować na fejsbuku 6 2 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 @blantman mnie namówił 109 polskich złotych czuje się jakbym wygrał los na loterii 7 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 5 godzin temu, nadol90 napisał: Na nowy rok obrodziło w shmupy i beat'em upy. skad i za ile capcom beat em up collection? Cytuj
nadol90 664 Opublikowano 18 stycznia 2019 Opublikowano 18 stycznia 2019 (edytowane) @XM. o dziwo z Ultimy, 140 zł. Widzę jednak, że podnieśli cenę o te 19 zł - https://ultima.pl/ct/nintendo-switch/gry/bijatyki/capcom-belt-action-collection Oprócz tego jeszcze jest Play Asia, ale tam cło + dłuższy czas oczekiwania. Edytowane 18 stycznia 2019 przez nadol90 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 19 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia 2019 Skromnie ale oryginały 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 19 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 stycznia 2019 Perfectblue.pl nie zawodzi. No i te gratisy Dzięki wielkie @Dave Czezky 9 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi