tukan 1 917 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 za 12f/60zł żal było nie wziąć, zaraz niemiaszki będą wyłapywały szczelbe na pysk 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 2 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 lutego 2019 Styczniowe łupy. Ciesza gry na szaraka RE3, HM, FFVI i FFIV+V w stanie mint jakby wyjęte z folii, co bardzo cieszy serce me. Dragon Quest VII od kolegi z forumka wpadł za śmieszne cebuliony. Samo pakowanie zakrawa pod artyzm. ping zakładaj firmę Powoli i sukcesywnie gry na Xboxa classic się gromadzą. W końcu udało mi się skompletować serię Naruto na PS2. Ostania brakująca 4 część o moje zdziwienie trafiła do mnie dodatkowo w kartonowym boxie (i to nawet w bardzo dobrym stanie, pomimo wysyłki w zwykłej kopercie). Twisted Metal Black dorwany za dyszkę w CEXie nie mógł mi przejść obojętnie. Za tydzień wpadnie trochę rodzynków z PSXa od kolegi z Lublina na co się nie mogę doczekać. 20 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 3 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 lutego 2019 Sam bym sobie w życiu kolekcjonerki nie kupił ale jako prezent dlaczego nie. Spoko jakość oprócz chińskiego wisiorka. Do tego euti na 3DSa. 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Arkady 1 012 Opublikowano 5 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lutego 2019 Gra kosmos, aż czekam na tego Desperadosa drugiego 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 672 Opublikowano 6 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2019 (edytowane) Mały souvenir z wycieczki do UK + Edytowane 6 lutego 2019 przez czapa 19 7 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 @czapa polecisz jakieś miejsce ze starszymi grami poza CEX ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 7 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2019 Zielone guwna: Niebieskie guwna: I oczywiście czerwone guwna: 30 4 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 W dniu 5.02.2019 o 16:17, Arkady napisał: Gra kosmos, aż czekam na tego Desperadosa drugiego Jedna z najlepszych gier tej generacji. 1 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 Zaje.bista gra, jedyny minus to bardzo mała ilość misji pełnym składem. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: kotek najlepszy Jeszcze jak. Szkoda, że wkrótce po zrobieniu fotek zrzygał mi się na dywan, to pewnie przez te gierki z PS4. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 7 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2019 Dzisiejsze zakupy: 21 1 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 12 godzin temu, giger_andrus napisał: @czapa polecisz jakieś miejsce ze starszymi grami poza CEX ? Carbooty. 1 Cytuj
czapa 672 Opublikowano 7 lutego 2019 Opublikowano 7 lutego 2019 2 godziny temu, Mejm napisał: Carbooty. Retro giełdy, retro sklepy, converte2cash, zależy jaki region UK Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 15 godzin temu, czapa napisał: Retro giełdy, retro sklepy, converte2cash, zależy jaki region UK Londek. Cytuj
czapa 672 Opublikowano 8 lutego 2019 Opublikowano 8 lutego 2019 5 godzin temu, giger_andrus napisał: Londek. A to akurat nie wiem. Kolega był i ponoć słabo, ale może on słabo szukał Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 8 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 lutego 2019 Paczka z UK oraz od kolegi z Lublina dzisiaj doszła. Same konkrety a to poniżej na sprzedaż gdyby kogoś interesowało. Spoiler 11 4 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 W związku, że BF V technicznie trochę leży wciąż, to zdjęcie będzie poziome. Przy okazji Ficuś zmotywował mnie, bym ogrywał więcej exów na ps4. Dzięki, dobry z Ciebie promotor Sony 3 1 2 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Minus za bf, plus za dc, minus za zdjęcie robione ziemniakiem, więc minus. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Swietny zakup Mendrek, leci plusik jak sie odnowia Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 9 lutego 2019 Opublikowano 9 lutego 2019 Nowka gry ea minus, uzywka od sony plus, wiec bez reputacji bo sie równoważy Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 10 lutego 2019 Opublikowano 10 lutego 2019 Spencer nas rozpieszcza, teksturu 4K swoje ważą, więc taki zakup to mus. takie maleństwo Spoiler 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 991 Opublikowano 10 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Na luty to by było na tyle. Odnawiam kolekcje na 360, chcę mieć 25 gierek z którymi najlepiej się na tej konsoli bawiłem. Świetny sprzęt, wszystkie gierki ukończyłem niektóre nawet po kilka razy. Jedynie Judgment jest tu na siłę bo jest dla mnie nudny i słaby ale chce już wszystkie części GoW mieć. Za 360 sporo grałem zarówno na kompie jak i konsoli i retro. Moje czasy szkolne i złoty okres grania. Obecnie już niestety tyle czasu na to hobby nie mam. Advance Wars Uwielbiam tą serię i czekam na kolejną część na Switcha którą mam nadzieje kiedyś zapowiedzą. Dead or Alive może być chociaż SF o klasę lepszy na 3DSa. Luigi jeszcze nie grałem, w sumie to nawet z tą serią nie miałem styczności. Złamałem się jak kupowałem Wolfa i dorzuciłem do koszyka Tetrisa. Kolekcje Uncharted kupiłem żeby ograć wszystkie części. W poprzedniej generacji byłem z X360 więc to będzie fajny wstęp przed ograniem 4 i tego dodatku z babkami. Edytowane 10 lutego 2019 przez Ukukuki 30 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 10 lutego 2019 Opublikowano 10 lutego 2019 21 minut temu, Ukukuki napisał: Na luty to by było na tyle. Odnawiam kolekcje na 360, chcę mieć 25 gierek z którymi najlepiej się na tej konsoli bawiłem. Świetny sprzęt, wszystkie gierki ukończyłem niektóre nawet po kilka razy. Jedynie Judgment jest tu na siłę bo jest dla mnie nudny i słaby ale chce już wszystkie części GoW mieć. Za 360 sporo grałem zarówno na kompie jak i konsoli i retro. Moje czasy szkolne i złoty okres grania. Obecnie już niestety tyle czasu na to hobby nie mam. Advance Wars Uwielbiam tą serię i czekam na kolejną część na Switcha którą mam nadzieje kiedyś zapowiedzą. Dead or Alive może być chociaż SF o klasę lepszy na 3DSa. Luigi jeszcze nie grałem, w sumie to nawet z tą serią nie miałem styczności. Złamałem się jak kupowałem Wolfa i dorzuciłem do koszyka Tetrisa. Kolekcje Uncharted kupiłem żeby ograć wszystkie części. W poprzedniej generacji byłem z X360 więc to będzie fajny wstęp przed ograniem 4 i tego dodatku z babkami. Która część Halo ma najlepszą kampanię? Przymierzam się do zakupu na prezent na X360. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi