Hoipolloi 1 318 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 8 godzin temu, chris85 napisał: Kiedy byłem pierwszy raz w UK, też kupowałem taki szajs. Carboot, te wszystkie charity shops. Na szczęście szybko mi przeszło. Akurat zakupy z UK się mi bardziej opłacają stąd też cały czas stamtąd zamawiam. Fakt idzie się wkręcić z tym kupowaniem, ale przemeblowałem mocno kolekcje i zbieram wybrane tytuły. Niektóre cheesy tytuły jakie wpadają to są kupowane tylko po to by mieć pudełko na podmiankę, a jak wiadomo casy do gier na szaraka są łamliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Drugie przejście RDR2 , teraz 4k (ŻYLETA) i cicha konsolka. 5 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 842 Opublikowano 16 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 17 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Wreszcie też zamieszczam zdjęcie gierki - gierek, która nie dotarła do mnie w 2018, ale na samym początku 2019. To ta pozycja w środku. Podobno niezła. Jakby kogoś interesował środek pudełka: 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 20 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 za 124zł? Dziękuje, reflinki KiG 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 20 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 006 Opublikowano 20 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 (edytowane) Moje ostatnie nabytki. Ostatnio zdałem sobie sprawę, że moja biblioteczka gier na PS2 w wydaniach europejskich prezentuje się dość mizernie. Około 250 gier w PALu, zaś trzy razy tyle w NTSC-J - przyszedł czas, by to trochę wyrównać. Gry na PS2 są teraz niesamowicie tanie i wciąż można je dorwać w niezłym stanie. Nie wszystko to hity 10/10, ale nie ma tutaj żadnych Rugby, krykietów czy innych piłek nożnych. Praktycznie codziennie kilkam coś na eBayu za kilka funciaków i powolutku uzupełniam zbiory - w półtorej miesiąca uskładała się setka pozycji w ładnym stanie. Mega się cieszę z SHOXa upolowanego za 15 złociszy - ta gra to diament. Oprócz tego wpadło trochę dobra na nowsze sprzęty. Heavenly Guardian to ciekawy hidden gem - kto grał w Pocky and Rocky to wie, czego się spodziewać. Miała to być kolejna odsłoan serii, ale developerzy się nie dogadali. Do tego jedna z 1600 kopii Rym 9000 na PS4 - trafił mi się numerek 20. Gra wygląda jak z Wonder Swana... Edytowane 20 Lutego 2019 przez ping 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Rym prezentuje się pięknie, daj znać jak gierka, wstępnie może być kozakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jasny gwint, ile wspaniałości. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Little Britain xD pamiętam jak sąsiad byl zachłystnięty sciaganiem dicxów z osiołka, drukował kolorowe okładki i sicagal wszystko, na półce miał np. "gulczas a jak myslisz". Miał tysiące pudełek. Gdy się pozbywal to pukał się w głowę "na ch,uj ja to sciagałem". Myślę że gdyby miał oryginał to by jeszcze płakał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 050 Opublikowano 21 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Taka PS2 mi wpadła przez przypadek w sensie zalicytowałem i jakoś tak wygrałem aukcje (tak, przepłaciłem) 21 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 fajna, tylko chyba dość porysowana. Ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 22 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Drugie PlayStation, ależ to jest sprzęt Tyle wspaniałości, wspomnę chociażby o : Virtua Fighter 4(Evo), Burnout 3: Takedown, Rzaczet i Klank Trzeci, TimeSplitters 2, God of War II, pierwszy DMC, MGS 3: Snake Eater, Manhunt, Viewtiful Joe, GTA: Vice City, RE4, FF, Tekkeńce i wiele, wiele innych.... Co to były za czasy Bez skrzynek, mikro płatności, pre-alfa dem za 240 zł na dzień dobry, gier usług rozwijanych oraz naprawianych latami. Nawet tryb multi nie był płatny No i ten przeskok graficzny - patrz Tekken 3 i Tag, Silent Hill oraz jego kontynuacja, Metal Gear Solid, Final Fantasy, GT, Tony Hawk.... to była rewolucja. O właśnie, Tony, a teraz jaką formę prezentujesz, pamiętasz czasy PSX i drugiej GrajStacji Niemniej faktycznie konsola czyszczona była chyba cyrklem (taki przyrząd kreślarki, którym kółeczka się robiło, jakby ktoś nie pamiętał, było takie coś). Z całym szacunkiem, ale moja PS2 jest już pełnoletnia, ale wciąż prezentuje się godnie 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 13 godzin temu, czapa napisał: fajna, tylko chyba dość porysowana. Ile dałeś? No troszkę porysowane. może się kiedyś za to wezmę i ją odnowię. 200PLN dałem Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Zobaczymy, co to warte Edytowane 23 Lutego 2019 przez MEVEK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Wpadło kolejne kilka gierek: Yakuzę chętnie odświeżę - po premierze wyplatynowałem okazyjnie nabytą wersję chińską (dobrze, że dubbingu nie lokalizowali na chiński), a że trochę czasu minęło, z przyjemnością zagram drugi raz. Ever Oasis ciekawił mnie mocno od dłuższego czasu, ale barierą psychologiczną było 100zł - niby zdarzały się egzemplarze w tej cenie, jednak były to wydania z niemiecką okładką (i olbrzymim logiem USK) - niby nie jestem fetyszystą okładek, ale w tym przypadku wolałem poczekać. SNK Heroines to rzecz, którą pomimo szanowania marki SNK pominąłem na premierę, bo wyglądała mi na średniaka. Po promocji na Amazonie (okolice 16 funi) postanowiłem dać szansę. Edytowane 23 Lutego 2019 przez ping 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 864 Opublikowano 23 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Kolejne tytuły z wishlist. Miałem już nic w lutym nie kupować 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 4 godziny temu, MEVEK napisał: Zobaczymy, co to warte O tak też jest GRIP Było w GamePassie i jakoś do Rollcage sporo brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 no strasznie slaby ten grip, dobrze ze dzięki gp można bylo zaoszczędzić sianko Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 803 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 W dniu 23.02.2019 o 11:02, CoATI napisał: No troszkę porysowane. może się kiedyś za to wezmę i ją odnowię. 200PLN dałem No to faktycznie "trochę" przepłaciłeś, ale czymże jest te 200zł w obliczu takiej przyjemności Kiedyś chyba lokalnie na OLX widziałem taką w podobnym pieniądzu, chyba z jakimiś kablami itd, ale jakoś kolejna plejka nie ciśnie mi się na siłę, no chyba że kosztuje mnie mniej niż 50zł A i ten kolor mnie aż tak nie urzeka, wolałbym ciemnoniebieską. Mimo wszystko propsik za udany zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Dziś wpadły trzy gierki, w tym MESJASZ na VRa - druga po Polybiusie gra, dla której warto kupić okularki. Fajny wieczór się szykuje. Edytowane 25 Lutego 2019 przez ping 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 450 Opublikowano 26 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Salamalejkum @Dave Czezky - przed chwilą wyjąłem gierkę z paczkomatu Za 35zł (plus wysyłka), żal było nie brać, zwłaszcza że od dawna miałem to na liście "do kupienia". Co prawda nie przyjrzałem się fotce na allegro i dopiero dziś patrzę, że to "PEGI" jakieś nie teges No cóż, mimo że wersja na rynek terrorystyczny, to wszystko, włącznie z okładką, po angielsku, więc nie ma lipy. A hologram z folii tak mi się spodobał, że przykleiłem go w tym samym miejscu na pudełku 12 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Wredny - trzeba było holo przykleić na alluakhbarowskim PEGI i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 o jak zgnilem po tym salamalejjkum xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 12 godzin temu, Wredny napisał: Za 35zł (plus wysyłka), żal było nie brać, zwłaszcza że od dawna miałem to na liście "do kupienia". Za ileee? :P Dalej jest taka promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi