Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dziwnie wymawiasz "Mercenary".

Przecież mercenary to taka wersja bieda 2/3 tylko że jeszcze z gorszym singlem :/ 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Przecież mercenary to taka wersja bieda 2/3 tylko że jeszcze z gorszym singlem :/ 

Dla mnie niegrywalna w singlu przez framerate więc gierkę skreślam na starcie.

Dwójkę rozbabralem do etapu, który był straszna zrzynka z Gears of War i olalem, wybitnie kiepskie single playerowe doświadczenie

Opublikowano

trójeczka? Panie zwolniłem się z ostatniej lekcji żeby pograć szybciej!!1 ehh zawód generacji i zdecydowanie nie była to gra życia :/ ale granko w multi kz2 pod kołderką w czasie choroby :banderas: To jest  to słynne dzieciństwo

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pupcio napisał:

trójeczka? Panie zwolniłem się z ostatniej lekcji żeby pograć szybciej!!1 ehh zawód generacji i zdecydowanie nie była to gra życia :/ ale granko w multi kz2 pod kołderką w czasie choroby :banderas: To jest  to słynne dzieciństwo

Pod kołderką z chorym gardłem to najwięcej grałem w multi COD 4.

M&Msy, Nestea goździkowa, rodzice w pracy i cyk 2 tygodnie na zmianę z Gearsami i Forzą 2. Kurła w 2007 to było :banderas:

Edytowane przez maciucha
Opublikowano
W dniu 11.04.2019 o 22:54, maciucha napisał:

Pod kołderką z chorym gardłem to najwięcej grałem w multi COD 4.

M&Msy, Nestea goździkowa, rodzice w pracy i cyk 2 tygodnie na zmianę z Gearsami i Forzą 2. Kurła w 2007 to było :banderas:

iksde

To ja wolę 2019 i napyerdalanie w forcika

• WTF 1
  • Minusik 6
Opublikowano
W dniu 28.02.2019 o 18:38, Yap napisał:

PXlITAF.jpg

Dwojke kupilem dw razy (raz na Kox’a, raz na Prosiaka), ale nigdy pierwszej lokacji nawet nie pchnalem, w remastera jedynki nie dane mi bylo poszarpac, a z trojka czekalem na pelna wersje gry za grosze. A tu prosze, wszystko razem za rozsadna cene.

To jest standardowa wersja w normalnym boxie czy jak? Chce bratu kupic na urodziny i sie wlasnie rozgladam za ta trylogia.

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, XM. napisał:

To jest standardowa wersja w normalnym boxie czy jak? Chce bratu kupic na urodziny i sie wlasnie rozgladam za ta trylogia.

Masz wszystkie 3 czesci z dodatkami w osobnych pudelkach. 

Edytowane przez stoodio
Opublikowano
19 minut temu, marbel007 napisał:

Czekam na wrażenia i porównanie jak duża przepaść do takiego PSVR (bo chyba masz?).

Niestety, to moje pierwsze vr, wiec porównania mieć nie bede. Ale jak mi się ta bazooka spodoba to na pewno sięgnę po aparat i coś więcej, a może nawet sięgnę po PS VR na promce jakiejś :potter:

Opublikowano
15 minut temu, Rayos napisał:

Niestety, to moje pierwsze vr, wiec porównania mieć nie bede. Ale jak mi się ta bazooka spodoba to na pewno sięgnę po aparat i coś więcej, a może nawet sięgnę po PS VR na promce jakiejś :potter:

To czekam mimo wszystko na dziewicze wrażenia z VRa.

• Plusik 1
Opublikowano
4 godziny temu, stoodio napisał:

Wreszcie upolowałem tę gierkę:

LS57QlZ.jpg

Jednakże CEX nie byłby sobą, gdyby wszystko było z nią ok:

Pokaż ukrytą zawartość

d5vgpNv.jpg

:frog:

Co jest nie tak z tą płytą? USK? Że niemiecka?

Darkwatch chyba nie był jakimś hitem na ps2, ale chciałem to ograć kiedyś i to kiedyś nigdy nie nadeszło. Miała być też na teraźniejsze konsole jakaś gra w tym stylu, ale ją anulowano. Jest jeszcze nadzieja za to w Witchfire.