Bzduras 12 531 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Steelbook Sekiro bez rysek na rogach? Phi, kto Ci to sprzedał 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 kwietnia 2019 Tak leżało w tym lombardzie aż spadło do 20 cebulek Spencer 8 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 123 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2019 Witam. Kilka gier ostatnio zakupiłem: Ale i tak najbardziej jestem zadowolony z PS2 fat, stan idealny. Mam już slimke, ale ta wersja jakoś nigdy mi się nie podobała i miałem zawsze słabość do pierwszego modelu. Ponadto moja slimka głośno doczytuje płyty, zaś ten fat cichutki jak marzenie. 15 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 616 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2019 Fatality 12 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 7 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Fatality Ten Shao Khan to na okładce czy folii? Jak to pierwsze to rzeczywiście fatality. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 616 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Godzinę temu, Square napisał: Ten Shao Khan to na okładce czy folii? Jak to pierwsze to rzeczywiście fatality. Na folii @Square Dzięki czemu okładce bliżej do tej z MK X, aniżeli z restetu serii gdzie na pudełku informowano gracza o możliwości gry Kratosem. P.S. Kod na Shao Khana jest w pudełku, jakby ktoś nie wiedział. Gra zainstalowana, uciekam grać. Życzę wszystkim miłej gry. 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2019 Będzie co robić w ciepłe samotne wieczory Dzięki @Dave Czezky 14 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Mój nabytek niezbyt nadaje się na "samotne wieczory", bo podobno najlepiej smakuje w co-opie Po recenzji ACG nie wytrzymałem i stwierdziłem, że muszę nabrać wprawy w strzelaniu do licznych hord zombiaków, bo do mojej gry roku już praktycznie tylko tydzień 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2019 (edytowane) Ostatnie dwa tygodnie były kozackie pod względem uzupełniania kolekcji. Na pierwszy ogień Switch: Zbiór gierek z Limited Runa. Fizyczne Golf Story było moim małym Nintendowym marzeniem - wreszcie ogram ten tytuł. Reszta tez niczego sobie, choć sporo tutaj multiplatform. Outlast to dwa pudełka w slip coverze. Wpadł też ostatni bundle od Super Rare Games - ich wydania rozchodzą się błyskawicznie, a rynek wtórny ma dość wysokie wyceny. Znalazło się też miejsce dla mainstreamowych wydań. Większość to niestety USK, ale mnie to akurat nie boli - mam bardzo zróżnicowaną pod względem krajów pochodzenia kolekcję. U niemca dostępność gier jest jednak znacznie lepsza. Trzy limited runy na platformy Sony i dwa wydania od EastAsiaSoft. Ghoulboyów jest tylko 1000 na świecie, przy Sword and Fairy 6 nie jestem pewien, ale jest pewna egzotyka w posiadaniu RPGa stworzonego przez chińskich devów. Hitu się nie spodziewam, jednak chciałem mieć pudełko. Kilka generycznych gier, choć DraQue już dawno chciałem skompletować. Teraz tylko zapolować na wersję Switchową... No i trochę uzupełnień pod Xboksowy fullset - Lucha Libre poza USA nie wyszło. Duck Dynasty 'dla jaj' - nówka w fabrycznej folii. Do pełnego setu kaczej dynastii brakuje mi tylko wersji Xbox One oraz 3DS. Czekam jeszcze na kilkanaście Switchowych gierek, które są w przesyłkowym limbo... Do końca miesiąca mam nadzieję zjadą... Edytowane 18 kwietnia 2019 przez ping 14 8 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 kwietnia 2019 Mój pierwszy Limited Run 8 2 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Opublikowano 18 kwietnia 2019 Też czekam Idealna gra na SWITCHA. Ogólnie Switch to jest niesamowity sprzęcior. Te pudełka, te zacne indyki, ta konsolowość i brak trofików, acziwmentów i innych dupereli. Ogrywanie jRPG na padzie od 8bitdo to coś wspaniałego. 1 Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 9 godzin temu, ping napisał: Też czekam Idealna gra na SWITCHA. Ogólnie Switch to jest niesamowity sprzęcior. Te pudełka, te zacne indyki, ta konsolowość i brak trofików, acziwmentów i innych dupereli. Ogrywanie jRPG na padzie od 8bitdo to coś wspaniałego. W czym ci przeszkadzają osiągnięcia? Ja je olewam ale fajnie, że są jak komuś dają satysfakcję. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 2 godziny temu, Ukukuki napisał: W czym ci przeszkadzają osiągnięcia? Ja je olewam ale fajnie, że są jak komuś dają satysfakcję. Rozpraszają mnie. Jeśli są, to je wbijam. Jeśli gra ma znajdzki to często wymaga to suplementacji opisem bo nie mam niestety czasu żeby iść grę dwa razy, a mam potrzebę wyciskania wszystkich osiągnięć w moim zasięgu. Tylko wtedy czuję, że ukończyłem grę. W przeciwnym razie czuję się jak bym odstawił talerz, na którym wciąż jest połowa zamówionego w restauracji żarcia. Nie oczekuje, że forum zrozumie. Switch mnie trochę z tego wszystkiego wyleczył. Kiedyś wbijalem hurtowo achievementy we wszystkim i piąłem się w rankingach, teraz gram tylko w to na co mam dużą ochotę (multum gier, mało czasu), no ale jak są osiągnięcia to stare zwyczaje lubią wracać :). 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 A to nie lepiej wyłączyć je w opcjach konsoli i się nie przejmować? 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ja platynę w tej generacji praktycznie mam tylko w BB jarały mnie trofea może na początku jak wyszły na ps3 teraz już meeh. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hero of Orion 365 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) Stardew Valley już dawno ogrywam w digitalu ale taka perełka zasługuje na pudełko. Edytowane 19 kwietnia 2019 przez Hero of Orion 12 5 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 13 minut temu, Square napisał: A to nie lepiej wyłączyć je w opcjach konsoli i się nie przejmować? To tak u mnie nie działa :). Jeśli coś jest zaimplementowane to z tego korzystam. Ale tak jak napisałem w poprzednim poście - nie oczekuję, że forum zrozumie. Kiedyś jarał mnie Xboksowy ranking i chciałem mieć pierwsze miejsce w EU, ale po tym jak zobaczyłem w co musi grać 'śmietanka' zbieraczy wirtualnych punkcików, to odpuściłem - w zasadzie XO też ma trochę udziału w 'wyleczeniu' mnie z achievementów, bo na store jest masa goowna, które sprzedaje się tylko dlatego, że ma łatwe achievementy. Gdybym miał parcie to mógłbym wbić spokojnie 100k gamerscore w miesiąc na tych śmiecio-grach, ale po co? Teraz jest to dla mnie narzędzie, które pozwala mi się bawić z grami dłużej - dopiero po zrobieniu wszystkiego co jest w moim zasięgu uznaję, że grę zakończyłem (chyba, że zdążę się od niej odbić). Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 49 minut temu, ping napisał: Rozpraszają mnie. Jeśli są, to je wbijam. Jeśli gra ma znajdzki to często wymaga to suplementacji opisem bo nie mam niestety czasu żeby iść grę dwa razy, a mam potrzebę wyciskania wszystkich osiągnięć w moim zasięgu. Tylko wtedy czuję, że ukończyłem grę. W przeciwnym razie czuję się jak bym odstawił talerz, na którym wciąż jest połowa zamówionego w restauracji żarcia. Nie oczekuje, że forum zrozumie. Switch mnie trochę z tego wszystkiego wyleczył. Kiedyś wbijalem hurtowo achievementy we wszystkim i piąłem się w rankingach, teraz gram tylko w to na co mam dużą ochotę (multum gier, mało czasu), no ale jak są osiągnięcia to stare zwyczaje lubią wracać :). czyli masz słabą psyche i osiągnięcia i trofea rządzą twoim życiem. To nie wina konsoli a twojej osoby Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 27 minut temu, ping napisał: Kiedyś jarał mnie Xboksowy ranking i chciałem mieć pierwsze miejsce w EU, ale po tym jak zobaczyłem w co musi grać 'śmietanka' zbieraczy wirtualnych punkcików, to odpuściłem - w zasadzie XO też ma trochę udziału w 'wyleczeniu' mnie z achievementów, bo na store jest masa goowna, które sprzedaje się tylko dlatego, że ma łatwe achievementy. Ale przecież tak było od zawsze, że jeżeli się zbierało punkciki i chciało się być wysoko w rankingach to trzeba było grać w guwna z łatwymi aczikami. W poprzedniej generacji też. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) 8 minut temu, suteq napisał: Ale przecież tak było od zawsze, że jeżeli się zbierało punkciki i chciało się być wysoko w rankingach to trzeba było grać w guwna z łatwymi aczikami. W poprzedniej generacji też. Wówczas ilość guwien z łatwymi aczikami nie była tak zatrważająca jak teraz. Obecnie ratio w stosunku do interesujących tytułów jest znacznie inne. Ot punkciki się zdewaluowały, ale po co walczyć o nic nie dający ranking, jak można bawić się samodzielnie i traktować to jako narzędzie by dłużej pograć w ciekawy tytuł :). Achievementy/trofea są fajnym urozmaiceniem, ale nie zawsze go potrzebuję. Dlatego z wielką przyjemnością gram na Switchu czy też retro platformach. 12 minut temu, blantman napisał: czyli masz słabą psyche i osiągnięcia i trofea rządzą twoim życiem. To nie wina konsoli a twojej osoby Dzięki za analizę psychologiczną, ale nie zrozumiałeś :). Edytowane 19 kwietnia 2019 przez ping Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ja tylko dodam od siebie, że często dzięki acziwkom odkrywam coś ciekawego w gierkach. Nie zawsze, ale zdarzają się. Jeden przykład podam : Spoiler W U4 jest ciekawy acziwek Nie oglądałem tej prezentacji, a dowiedziałem się ciekawej rzeczy. Kocham takie smaczki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. escobarek 37 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2019 Świeżo odebrana z paczkomatu. Wielkie dzięki @Dave Czezky 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) Jedna zaległość i jedna nowość, obydwie od kolegów z forume. Dzięki @Dave Czezky dzięki @Schranz1985 PS. Anno 1800 to gratis od perfectblue.pl. Fanty z tej gry: 3 obrazki i ost z wybranymi utworami. Samej gry nie mam, ale klimat zacny sądząc po obrazkach. Edytowane 19 kwietnia 2019 przez ireniqs 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 kwietnia 2019 9 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Opublikowano 19 kwietnia 2019 (edytowane) Uzbroiłem się w gierki na święta i weekend majowy. W jedną już gram i to jeden z najlepszych crpg ostatnich lat. Pozostałe to indyczek z Polski strategia podobno zacna a druga gra to gra od najlepszego wydawcy na świecie i następny hit Te 3 gry plus subnautica i do premiery total war three kingdoms mam co robić. Edytowane 19 kwietnia 2019 przez blantman 8 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi