Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Naszło mnie na Nintendo:) sam jestem ciekaw czy wciągnę się w gry od Big N. Zacznę od Marianów i jak nie będę miał dość platformówek to jeszcze wleci DKC:TF, dla którego głównie wziąłem Switcha. 25 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mendrek 571 Opublikowano 20 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 Szukałem siekanki na czas świąt, kusiło DMC 5, ale zrozumiałem że przeszedłem tylko 1 i 2, więc trochę się zniechęciłem fabularnymi brakami. Chciałem sobie na nowo zainstalować Automatę, ale to chyba nie o to mi chodziło. No i zauważyłem w fajnej cenie po raz enty odgrzanego kotleta z przepisu na jedno kopyto, ale za to jak smacznego i kurde wciągnąłem się. Głównie za sprawą też fajnego OST, w staroszkolnym stylu symfonicznym. Sorka że zdjęcie w bok, starałem się żeby wyszło prosto 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 617 Opublikowano 22 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2019 (edytowane) Odyseje AD 2019 czas zacząć ! Edytowane 22 kwietnia 2019 przez milupl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ashka 219 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 (edytowane) Moje japońskie łupy - fragment większej (choć niegrowej) całości Gry na Switcha są nowe, Ketsui na PS4 miało cenę prawie jak nówka, choć to gra wydana w grudniu. To pewnie przez tę dwustronną okładkę ;-) Reszta standardowo używki. Ceny gier w Japonii dramatycznie poszybowały od mojej ostatniej bytności. Grrr. Ze wszystkich się cieszę, ale nic nie pobije „Dodonpachi” ... Edytowane 23 kwietnia 2019 przez ashka 16 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Best combo Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 988 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Coś daje ten kabel w ogóle, czy to tylko zwykły chwyt marketingowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Nic nie daje, chwyt marketingowy na Januszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 (edytowane) 53 minuty temu, Faka napisał: Coś daje ten kabel w ogóle, czy to tylko zwykły chwyt marketingowy? Z gier w 1080p i 720p robi na TV 4K orgazm. Kto marzy o updejdzie np. takiego DriveClub, The Order 1886 pod Pro do 4k już nie musi, wystarczy dać 500zł za kabel. Stara generacja tj. X360, PS3 i gry w 720p zrywają czachę na TV 4K. Nic tylko czekać na kolejną generacje tego kabla. Chyba sobie zamówię kolejny aby nie bawić się nim między konsolami. Prosta piłka - albo pikseloza na zwykłym hdmi w grach 480p-1080p, albo ultra AA + żyleta na ekranie. Edytowane 24 kwietnia 2019 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 45 minut temu, Faka napisał: Coś daje ten kabel w ogóle, czy to tylko zwykły chwyt marketingowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 2 minuty temu, YETI napisał: Cytat I mean the tech itself is cool, but for 120$ its not worth it Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 ale oformo musieli wyśmiać, biedaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Pierwszy zielony MK? 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 039 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Ostatni już zakup na ten miesiąc. Łącznie w kwietniu przybyły mi 42 Switchowe gry - dawno nie miałem takiego zapału do wciągania nowych gierek. Teraz jeszcze czas się wziąć za budowanie 3DSa bo nawet setki tytułów nie przekroczyłem. Zobaczymy co przyniesie maj. Edytowane 25 kwietnia 2019 przez ping 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 szanuję filtr aparatu, okładki jak drukowane na canonie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 ping, niemiecki ebay te gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) 14 minut temu, ragus napisał: szanuję filtr aparatu, okładki jak drukowane na canonie w domu XIAOMI na bogato :))))) @Grzybi Tak, zobaczyłem promocję i kupiłem każdą grę której nie miałem - jak się bawić to się bawić. Nigdy więcej chu.jowizny od chińczyków. Edytowane 25 kwietnia 2019 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 Jako, że nowa odsłona mojej ukochanej serii jaką jest Virtua Fighter nie zagościła na tej generacji sprzętu, to w ramach pocieszenia kolekcję zasila najnowsze DoA. Pograłem już nieco, jest bardzo dobrze. Pozdrowienia dla ekipy z działu bijatyk. Growych zaległości jako takich nie mam, a wszystkie interesujące mnie nowości z bieżącego roku już zaliczyłem, więc postanowiłem wrócić w objęcia Rapture i Kolumbii. Zanim zabiorę się za Days Gone, będzie jak znalazł. Pierwszy Bioshock bowiem to jedna z moich ulubionych gier. 10/10. Cudowna gra, a kontynuacje też miło wspominam. Teraz kolekcja jest kompletna. 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ej, ale gdzie masz Knacka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 550 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 YETI pożyczył, bo chciał splatynować A tak na poważnie, to tylko część kolekcji, ponieważ całość liczy 144 gier w wersji pudełkowych na samo PS4. Zapewniam jednak, że Knaki pojawią się kiedyś jako bohater drugoplanowy. Może przy kupnie Days Gone. Nic to, uciekam robić zrzuty z MK, bo Amer prosił. Miłego dnia Bzduras. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 418 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał: Nic to, uciekam robić zrzuty z MK, bo Amer prosił Rób, też popatrzę - MK do mnie leci, zobaczymy, czy polubię się z gierką po latach spędzonych przy Tekkenie i Soulach. Ale Knacka muszę zobaczyć przy okazji DG - same potężne hity na jednym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 1 godzinę temu, ping napisał: Ostatni już zakup na ten miesiąc. Łącznie w kwietniu przybyły mi 42 Switchowe gry - dawno nie miałem takiego zapału do wciągania nowych gierek. Teraz jeszcze czas się wziąć za budowanie 3DSa bo nawet setki tytułów nie przekroczyłem. Zobaczymy co przyniesie maj. Jak gry na Switcha kocham i sam zbieram a kolekcję szanuję bardzo, tak do USK się chyba nigdy nie przyzwyczaję. To chyba jakaś moją ułomność ale nie mogę na to patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 039 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 31 minut temu, giger_andrus napisał: Jak gry na Switcha kocham i sam zbieram a kolekcję szanuję bardzo, tak do USK się chyba nigdy nie przyzwyczaję. To chyba jakaś moją ułomność ale nie mogę na to patrzeć... Trzymam się z moją skromną kolekcją tego, że gry służą mi do grania, a nie oglądania. Niekompletnych egzemplarzy nie zdzierżę, gołych płyt nie wliczam w kolekcję, ale USK nijak mi nie przeszkadza :). Trudno, żeby mi przeszkadzało, jak mam od groma wydań polskich, z polską, nic nie wartą na zachodzie okładką. Japońskich, koreańskich, francuskich, australijskich... Hiszpańskie i włoskie też się znajdą, nie mówiąc o amerykańcach. Póki gra jest w zrozumiałym dla mnie języku, jest kompletna i w dobrym stanie to zasługuje u mnie na swoje miejsce. Wiele osób ma tak jak Ty, ale zazwyczaj czynnikiem jest niższa wartość gry przy odsprzedaży (ze względu na to, że ludzie fetyszyzują rating wiekowy). Ja gier nie sprzedaję, więc to czy będzie w przyszłości warta xx lub x ze względu na rating USK mi powiewa :). Fakt, oznaczenie jest zdecydowanie za duże, ale daleki jestem od irytacji z jego powodu. Bardziej przeszkadzają mi niemieckojęzyczne tytuły w niektórych grach na grzbiecie - bo grzbiet na półce to to, co widzę przez większość czasu posiadania gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 736 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 Dreamcast miał świetnie wyglądające pudełeczka w EU, tak samo PSX <3 Jeszcze trzeba Soul Calibura gdzieś upolować. 22 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 908 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 25 minut temu, Ins napisał: Dreamcast miał świetnie wyglądające pudełeczka w EU, tak samo PSX <3 Jeszcze trzeba Soul Calibura gdzieś upolować. Świetne ale marnej jakości jak i same płyty:/ Dlatego wolę osobiście japońskie wydania które co prawda wyglądają gorzej ale pudełko więcej wytrzyma. Płyty tej samej jakości niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi