Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Po naprawdę baaardzo długich poszukiwaniach udało mi się kupić TLoU w obu wersjach. Zależało mi żeby w każdej wersji był pełen fabryczny komplet (często niestety brakuje naklejek na pada i plakatów), żeby obie wersje były w tym samym języku (okładka) no i oczywiście żeby były w stanie idealnym. Stan pudełek jak i zawartości jest w zasadzie nowy. Obie gry wyglądają tak jakby ktoś z nich dzisiaj zdjął folie. Jestem mega zadowolony z tego zakupu! Tak się podjarałem że może w końcu przejdę Remastera na survivalu Edytowane 25 kwietnia 2019 przez Ryo-San 25 10 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ale niezłe skurwysyństwo wydawać wersje limitowane/kolekcjonerskie w kilku różnych edycjach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 37 minut temu, Square napisał: Ale niezłe s(pipi)ysyństwo wydawać wersje limitowane/kolekcjonerskie w kilku różnych edycjach. Czemu? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 No bo co to za wersja kolekcjonerska, która nie zawiera wszystkich bonusów? Chcąc mieć komplet trzeba jak Ryo wysupłać dwa razy tyle kasy. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 dlaczego chyba Wiesz dobrze ze chodzi mu o koniecznosc wydawania 2 razy duzej sumy by miec rozne naklejki na duala (lol). I weź nie rozwijaj ze a) producent ma rpawo b) nie trzeba kupować bo każdy ma prawo uważać tak. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 2 minuty temu, Square napisał: No bo co to za wersja kolekcjonerska, która nie zawiera wszystkich bonusów? Chcąc mieć komplet trzeba jak Ryo wysupłać dwa razy tyle kasy. Przeróżnych edycji konkretnych gier zawsze jest kilka i zazwyczaj jedne mają takie bonusy a drugie mają inne wiec teoretycznie jak chce się wszystko uzbierać to trzeba kupić różne edycje. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Ale ja nie mówię o różnych wersjach gier jak np wersje Deluxe i Super Deluxe bo tu wystarczy, że kupisz droższą i masz wszystko, nie ma potrzeby wydawać kasy na obie wersje. A w przypadku powyższego wydania TLoU musisz zapłacić dwa razy za "to samo". Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 2 minuty temu, Square napisał: Ale ja nie mówię o różnych wersjach gier jak np wersje Deluxe i Super Deluxe bo tu wystarczy, że kupisz droższą i masz wszystko, nie ma potrzeby wydawać kasy na obie wersje. A w przypadku powyższego wydania TLoU musisz zapłacić dwa razy za "to samo". No nie bardzo Inne steele, inne figurki to normalna już praktyka Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 no nie to samo bo masz inne okładki Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Inne steele, inne figurki to normalna już praktyka No dla mnie jest to chujowe zagranie od strony wydawcy, ale skoro uważasz inaczej to się nie dogadamy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, Orzeszek napisał: no nie to samo bo masz inne okładki XD. Tam też masz inne, i podpisane jest wersja Joela i wersja Ellie więc są inne Spoiler 6 minut temu, Square napisał: No dla mnie jest to (pipi)owe zagranie od strony wydawcy, ale skoro uważasz inaczej to się nie dogadamy Eh, nie wiem czy to (pipi)owe czy nie, jest mi to wszystko totalnie obojętne bo nie jestem targetem, który kupuje jakieś tony dodatkowych śmieci a myślę że to też nie jest tak, że oni celują w kompulsywnych zbieraczy i liczą że znajdą jakiegoś wariata, który musi mieć obie edycję (to nic osobistego ryo) a może tak robią? No nie wiem, pytałem tylko z ciekawości a wydawało mi się już to dość powszechne u różnych wydawców więc dziwię się, że ktoś na to patrzy jako 'ch,ujowe' takie są prawa rynku. Na rynku growym jest wiele gorszych praktyk. Edytowane 25 kwietnia 2019 przez _Be_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 15 minut temu, _Be_ napisał: No nie bardzo Inne steele, inne figurki to normalna już praktyka Gdybym był bogaty to bym kupił je wszystkie Cytuj
MEVEK 3 560 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 5 godzin temu, Ryo-San napisał: Po naprawdę baaardzo długich poszukiwaniach udało mi się kupić TLoU w obu wersjach. Zależało mi żeby w każdej wersji był pełen fabryczny komplet (często niestety brakuje naklejek na pada i plakatów), żeby obie wersje były w tym samym języku (okładka) no i oczywiście żeby były w stanie idealnym. Stan pudełek jak i zawartości jest w zasadzie nowy. Obie gry wyglądają tak jakby ktoś z nich dzisiaj zdjął folie. Jestem mega zadowolony z tego zakupu! Tak się podjarałem że może w końcu przejdę Remastera na survivalu Juz tylko brakuje steelbooka. A te wciaz qrewsko drogie, a bedzie jeszcze drozej, przed premiera dwojki Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Opublikowano 25 kwietnia 2019 ryo, jak wyrzucałem tego gniota przez okno to ostała mi się przypadkiem instrukcja, jakbyś był zainteresowany tym fantem to Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 Pan Czezky nie zawodzi, jeszcze 18gb patcha i bedzie grane 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 789 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ale będzie grane po patchu 1.04 + gratisik od Pana Jaczesa 13 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Opublikowano 26 kwietnia 2019 10 godzin temu, MEVEK napisał: Juz tylko brakuje steelbooka. A te wciaz qrewsko drogie, a bedzie jeszcze drozej, przed premiera dwojki Dlatego chciałem się z tym wyrobić zanim zacznie się hype na dwójkę bo wtedy ceny poszybują w kosmos. Jest jeszcze Post-Pandemic Edition ale patrząc na aktualne ceny (gruuubo powyżej tysiąca dolców) to oczywiście daje sobie spokój. To mi wystarczy chociaż na steelbooczka jeszcze będę polował. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 580 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 Żałuję, że nie brałem od Czezky'ego, bo ja mam ten pyerdolnik na okładce, no ale trudno - coś czuję, że to będzie moje ulubione 72 na metacritic. Patch właśnie się zainstalował, gierka odpalona, na ekranie tytułowym przygrywa fajny theme, a w tle słychać jakieś żaby, wrzaski freakersów i padający deszcz... Jeszcze tylko "Dodaj odpowiedź" i będzie grane do godzin porannych 11 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 076 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 16 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fanek 669 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 Oczywiście dorzucam od siebie, najlepsze 72mc w historii gamingu 17 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 7 016 Opublikowano 26 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 kwietnia 2019 (edytowane) Dwa starocie i nowe słuchawki. Wiedźmina przejdę sobie jeszcze raz, nie pamiętam już wersji PCtowej ale nie czuję regresu grafiki. Poza paskudną okładką, więcej się już tych logo pewnie nie zmieściło. W tą odsłonę Raymana nigdy nie grałem to nadrobię. A słuchawki w promocji za 270 zł z wysyłką więc jestem zadowolony. W recenzjach piszą ,że ta rewizja jest o niebo lepsza. Mam nadzieje ,że to prawda i się nie rozleci. Edytowane 26 kwietnia 2019 przez Ukukuki 18 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 kwietnia 2019 Jakoś zachciało się powrócić do Rapture. Swoją drogą ominęła mnie Infinite jakims cudem i wlasnie od niej zacząłem. Fajne wydanie. Pamietam ze jedynke na x360 kupilem w steelbooku, świetny był ten kawałek metalu. 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 27 kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 kwietnia 2019 Zakupy weekendowe. - PSP zawsze chciałem mieć i w końcu upolowałem tanioszke w świetnym stanie wraz z dwoma Medalami których jeszcze nie skończyłem. - No i oczywiście długo wyczekiwany DAYS GONE z Czezkyego sklepiku. Już siedzę i gram. 22 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi