II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 maja 2019 Opublikowano 2 maja 2019 Nie ma co żałować. Szczerze mówiąc bawię sie lepiej niż przy RE2. 2 1 Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 maja 2019 Opublikowano 2 maja 2019 Jest dobrze YETI. Ja również bawię się wyśmienicie w świecie DG! 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 maja 2019 Opublikowano 2 maja 2019 (edytowane) Zwykła akcja fabularna. Zabicie typa w obozid i odebranie klucza. Czyszczę taktycznie cały obóz. Co ciekawe w trakcie akcji, przyjechało jeszcze 3 typa na motocyklach. No ok ich tez posprzątam. Zostało dwóch, co widać na filmie. Biorę kuszę tak jak na Darylla przystało. Strzała z osadem co powoduje wrogą zmianę nastawienia na swojego towarzysza. No i zostaje sam zatruty koleś, już chce typa bić ale słyszę dziwne odgłosy Freaków. Ale odgłosy inne niż zwykle. Skondensowane. Patrzę a tu mała horda wbija na party do obozu żeby zjeść tego jednego nieszczęśnika. Siedzę w tych krzaczorach jak ostatnia pizda Przyglądam się tylko akcji. Później z wieży sprawdzam gdzie te chuje lezą. Zbieram paliwo i spierdalam na poziomki. Ciekawe czy skrypt czy faktycznie losowa akcja. Fajne. Kureła nie ten temat xD Edytowane 2 maja 2019 przez II KoBik II 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 2 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 maja 2019 Naczytałem się jakie to japońskie wydania gierek na szaraka są wspaniałe i przyznam, że wiele w tym prawdy. Po pierwsze, kolorowe okładki, arty na nich, przeglądając pudło ntscj odnosi się wrażenie jakby przeglądało się artbooki a nie zwykłe manuale, w porównaniu do europejskich wydań i tych szarych instrukcji wyglądających jak instrukcje do sprzętu AGD robią wrażenie. Po drugie stosowne ceny i oczywiście szybsze wersje ntsc od pal. Jedyne co to pokonać barierę językową :). Póki co doleciały jak widać Parasite Eve oraz Brave Fencer Musashi, niesamowite, że Japończycy potrafią wysłać grę za grosze i dostaje ją w ponad tydzień. Na pewno to nie koniec wojaży z NTSC J na szaraczku i będę kompletował to co chcę mieć w kolekcji równolegle z PAL, w zależności jak będą prezentować się cenowo. Oprócz tego udało się dorzucić do kolekcji coś na resztę platform no i samego szaraka japońca. 9 5 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 2 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 maja 2019 (edytowane) Kupiłem sobie cztery gierki na Nintendo: Gyakutenik wjedzie elegancko. I przy okazji wizyta w Mak-Japan po dwa commony, których nie miałem - zawsze muszę obowiązkowo zajrzeć do tej ekipy. PCBków wszelakich mają multum, tylko strach z tym wracać do kraju mając na uwadze co się dzieje z walizkami... Edytowane 2 maja 2019 przez ping 8 7 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 maja 2019 Opublikowano 2 maja 2019 No kurła YETI w końcu, jak nie Ty to kto ma stać na czele niebieskich obrońców tytułu, takie tytuły bierze się na premiere 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 3 godziny temu, Frostbite napisał: Fajniutka, prawda? W koncu kupilem druga karte na gry do singla, 128 gb zostaje defaultowo w konsolce na gry multi online Fajniutka ale malutka. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 (edytowane) Małe porządki w starym domu - w pudełkach kupa płytek z CD-Action, Clicka i innych wydawnictw gierkowych. Masa wspomnień, dobrych gierek i klasyków. Może komuś się coś miłego przypomni. Zamierzam to pewnie schować głęboko na strych - jak coś to oddam za jakąś symboliczną cenę komuś z forumka. Jak coś to pisać na PW (UWAGA! Kolekcja trochę większa niż to, co wrzuciłem na zdjęcia. ) Edytowane 3 maja 2019 przez Cedric 1 1 1 2 1 Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 3 maja 2019 Opublikowano 3 maja 2019 The Suffering Jak mi się marzy chociażby jakiś remaster. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 maja 2019 Opublikowano 5 maja 2019 Moja stara PCtowa stuleja na widok tej nostalgii aż dała o sobie znać. Psi Ops ile ja przy tym zabawy miałem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 maja 2019 Ale się cieszę z fizycznego Phoenixa! Dwie pozostałe gry z promocji w RTV. 10 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 334 Opublikowano 7 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2019 11 minut po oplaceniu zamowienia byla juz nadana w paczkomacie. Perfectblue 11 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 podepnie się pada od XO do Switcha i będzie cymes Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Potestuj i daj znać jak się ten pjerdolnik sprawuje. Fajnie byłoby sobie pograć Elitem na Switchu Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Mayflash robił zazwyczaj dobrej jakości cuda (Dolphin Bar, chociażby), zapowiada się to cacko obiecująco Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Godzinę temu, Ins napisał: Potestuj i daj znać jak się ten pjerdolnik sprawuje. Fajnie byłoby sobie pograć Elitem na Switchu Działa należycie. Synchronizacja zajęła 5 sekund. Laga nie odczuwam żadnego, dosłownie jakbym grał na natywnym padzie. Jedynym minusem jest ABXY w innych pozycjach na konsolach Nintendo i MS, no ale to wiadomo. Mi to nie przeszkadza bo umiem się szybko przestawiać między dwoma standardami, ale jednak może to być dla kogoś niewygoda. Co mnie zaskoczyło to fakt, że działa też odpalanie konsoli gdy jest uśpiona. Trwa to owszem chwilę dłużej niż przy użyciu joyconów/pro controllera, ale tragedii nie ma. Zakup jak najbardziej udany. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Oglądałem kiedyś reckę tego ustrojstwa no ale opinia forumowicza zdecydowanie bardziej potrafi przekonać do zakupu. Można wiedzieć ile zapłaciłeś i gdzie kupowałeś ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 https://allegro.pl/oferta/adapter-mayflash-magic-ns-do-nintendo-switch-7080054784 Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Znośna kwota. Jeszcze jedno pytanko. Jak wygląda sprawa z synchronizacją ? Zakładając, że mam jednego pada to rozumiem, że za każdym razem przy zmianie konsoli muszę synchronizować pod dane urządzenie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 yup, trzeba wtedy nacisnąć przycisk synchronizacji - czy to ten wbudowany w XO czy też znajdujący się na tym Magic NS Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Tak sobie sprawdzam i szkoda, że działa to tylko ze Switchem. Fajnie byłoby mieć jeden sprzęt to wszystkiego, przykładowo DS4 do bijatyk na X1, wszystkie inne gry na PS4 z padem od X1 itp. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 7 maja 2019 Opublikowano 7 maja 2019 Godzinę temu, Ins napisał: Tak sobie sprawdzam i szkoda, że działa to tylko ze Switchem. Fajnie byłoby mieć jeden sprzęt to wszystkiego, przykładowo DS4 do bijatyk na X1, wszystkie inne gry na PS4 z padem od X1 itp. https://allegro.pl/oferta/cronusmax-plus-ps4-pro-slim-xbox-one-s-x-myszka-6953657938 Trochę drożej, ale Twoje marzenia już dawno są spełnione 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2019 W jednym tytule Sony na 7 spędziłem ponad 200h. Jak będzie z tym? Nadmienię tylko, że pierwszy trailer sprzedał mi tą grę, lubie sandboksy i zombiaki 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 989 Opublikowano 8 maja 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 maja 2019 Jak tylko skończę Nier Automata to zabieram się za Spider Mana. Darkest Dungeon dawno ograne ale z dodatkami się jeszcze nie bawiłem. Pewnie kolejna setka godzin wleci tym razem na konsoli. Jeden z moich ulubionych indyków. 30 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi