Opublikowano 15 czerwca 20195 l Brakuje jeszcze pyerdolenia o serdelku z brudnym, wygryzionym paznokciem. Kurwa francuskie pieski zapomniały skąd się wywodzą. Teraz paniska salonów, oledow, luster zamiast ścian. Pad jak pad. (no ale szmatko bym objechal przed foto)
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Wacikiem z denaturatem się odkaża używane pady, a łoniaki wydmu(pipi)e się sprężonym powietrzem.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l ja to się brzydzę chodzić po tym samym chodniku co inni ludzie, a co tu dopiero powiedzieć o padzie do gierek? jak zwierzęciem trzeba być żeby kupować używany? wstyd panie
Opublikowano 15 czerwca 20195 l W dniu 12.06.2019 o 12:42, Figuś napisał: Jak tam, kiedy wybierasz się do centrum galaktyki? Zaraportować Cię za stalking? Czy ty kuźwa masz jakieś powiadomienia włączone, gdy Wredny napisze ELITE Dangerous? I tak - ostatnio naszła mnie chęć, więc niedługo gierkę znów zainstaluję - na jak długo? Ch#j wie
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nakupowałem znowu jakiegoś ścierwa: Pamiątka z wizyty w Japonii: I jeszcze wincyj plastiku:
Opublikowano 18 czerwca 20195 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Najlepsza konsola ever <3 Chyba PSX - laser nie do zajechania. W 2 padaly, jak muchy.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Za to łapały rysy na rogach w transporcie i trzeba było odsyłać do nadawcy z żądaniem nowego
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 19 godzin temu, MEVEK napisał: Chyba PSX - laser nie do zajechania. W 2 padaly, jak muchy. Slimka rozwiązała ten problem. A fat ps2 włączał moje gry leżac do góry nogami na blacie jedynie
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po blisko 10 latach przesiadłem się z 32″ SHARPa Aquosa Full HD* na: No jest moc - HDR w Sekiro robi robotę * - za(pipi)isty zakup swojego czasu, skubaniec nie chciał zdechnąć - teraz jeszcze posłuży mojej Matuli.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l 17 godzin temu, stoodio napisał: Po blisko 10 latach przesiadłem się z 32″ SHARPa Aquosa Full HD* na: No jest moc - HDR w Sekiro robi robotę * - za(pipi)isty zakup swojego czasu, skubaniec nie chciał zdechnąć - teraz jeszcze posłuży mojej Matuli. Super sprzęt. Swój egzemplarz zakupiłem w marcu.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Platinum po taniości w MM, co do jakość dźwięku względem używanych wcześniej Playstation Wireless 2.0 gdzieś o jakieś 20% lepsza, nawet muzyka w trybie VSS brzmi na nich wyraziście i przejrzyście co do bassu nie mam zastrzeżeń. Czekam na pazura w 3Daudio w Tlou2 i Death Stranding!
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Liczę na równie wspaniałą zabawę, co dwie dekady temu
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Pakiet naklejek tematycznych PlayStation na gokarty Pakiet skórek elektronowych, a w nim skórki elektronowe Crasha, Coco i Corteksa, każda z nich z unikatową animacją na podium
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Wow, to niezły wypas ;D Skórki są w każdej wersji, a naklejki PS? Aż taki unikat, że trzeba tym okładkę zaśmiecać? ;-(