Opublikowano 9 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przegapione w czasach świetności PS2 - niestety ograniczone fundusze nie pozwalały ograć takich rodzynków.
Opublikowano 9 lipca 20195 l Jak znajdę ofertę podług moich wymagań (komplet/3xA/max 25zł), to na bank kupię
Opublikowano 10 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne zakupy. A ja sobie kupiłem pada 8BitDo do switcha do 2D platformerów Ahhhhhhhhh, ale cuuudoo
Opublikowano 10 lipca 20195 l 8Bitdo robi świetnej jakości pady, generalnie preferuję oryginalny wygląd i taką wersję mam w domu, ale nie mam wątpliwości, że ten model też jest sztos. Kurde w sumie nie pomyślałem, że przecież mogę go podpiąć do Switcha i grać w indyki jak pan xd
Opublikowano 10 lipca 20195 l Ogólnie pad do SNESa wygląda ładnie, ale do wygodnych to on nie należy.
Opublikowano 10 lipca 20195 l Ten padzik akurat DPADa ma kiepskiego, zbyt twardy :/. No ale i tak jest sztosem i gram głównie na nim.
Opublikowano 10 lipca 20195 l I tak o niebo lepszy niż pro. Duża liczba speedrunnerów/streamerów właśnie gra na tym dpadzie i chwali mocno. Ja przed chwilą przeszedłem kaizo level żeby przetestować i krzyżak jest dokładny. Pada od ps4 nie będę podpinał, bo 0 feelingu. Edytowane 10 lipca 20195 l przez sprite
Opublikowano 10 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W ostatnich dniach poczyniłem zakupy w celu uzupełnienia kolekcji na PS3 i PS4. I tak - najpierw wpadły dwie nówki: A w ostatnich dniach dostawałem paczki od forumowych kolegów i w efekcie udało się uzbierać poniższe pozycje:
Opublikowano 10 lipca 20195 l Nie miałem nigdy okazji zagrać, nie wiem kiedy mi się to uda, bo kupka wstydu spora, ale wiem, że przejść ją kiedyś muszę, bo aż wstyd nie znać tej serii
Opublikowano 11 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piąteczka okrojona z funkcji i trybów, na dodatek z irytującymi faulami. 6 już ma praktycznie wszystko, piękna gra. Edytowane 11 lipca 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 12 lipca 20195 l Godzinę temu, czapa napisał: Master league ma rozwój zawodników? Sprawdzę. 12 minut temu, devilbot napisał: Są komentatorzy podczas rozgrywki? Są, ale tylko przy zdobytych bramkach.
Opublikowano 16 lipca 20195 l Dejan i Adriano na PS2 byli nie do zatrzymania (Braciak zawsze grał Interem i mnie mega w(pipi)iał) A to moje dwa nabytki za śmiesznie niskie pieniądze, aż żal było nie wziąć. Edytowane 16 kwietnia 20231 r przez Kornolio
Opublikowano 16 lipca 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. w związku z tym, że mój stary xbox one odmówił posłuszeństwa [*] Spoiler musiałem nabyć następce i przy okazji wziąłem dodatkowego pada Edytowane 16 lipca 20195 l przez ofsajd
Opublikowano 16 lipca 20195 l 11 minut temu, ofsajd napisał: w związku z tym, że mój stary xbox one odmówił posłuszeństwa [*] Ukryj zawartość musiałem nabyć następce i przy okazji wziąłem dodatkowego pada Gdzie kupiony i w jakiej cenie?