tukan 1 917 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 26 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2019 9 godzin temu, II KoBik II napisał: Gdzie kupil? Guidebook w Świecie Książki, kolekcjonerkę na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kornolio 1 053 Opublikowano 27 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 (edytowane) Kumpel pozbywał się gratów z domu, więc wszystko za free i w całkiem niezłym stanie. Jeszcze do tego Populous i Rainbow Six, ale zapomniałem wrzucić do foty. Edytowane 16 kwietnia 2023 przez Kornolio 23 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 Coliny, Wormsy i Red Alert! Cebula roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2019 Colinek zawsze na propsie, nie tylko ten forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chrno-x 901 Opublikowano 28 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2019 (edytowane) Weekendzik spędzam wybornie ucząc kmiotków jak się morduje z klasą i wdziękiem (dzięki @Dave Czezky za ekspresową wysyłkę). Edytowane 28 lipca 2019 przez chrno-x 17 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 617 Opublikowano 29 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) Małe spontaniczne zakupy w MM SoT zakupiony w celach kolekcjonerskich, bo grę w wersji cyfrowej posiadam od premiery A Asasyna polecali ostatnio Rozi i Blantman więc zaryzykowałem i mam nadzieje że się nie zawiodę Edytowane 29 lipca 2019 przez ASX 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 2 godziny temu, ASX napisał: SoT zakupiony w celach kolekcjonerskich, bo grę w wersji cyfrowej posiadam od premiery Kupowanie tej gry to jest jakiś masochizm a już w pudle to wogole. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 (edytowane) 20 minut temu, mozi napisał: Kupowanie tej gry to jest jakiś masochizm a już w pudle to wogole. Nigdy nie nazwalbym kupowania gry masochizmem. Może po prostu nie jest dla ciebie Poza tym pisze się "w ogóle" Edytowane 29 lipca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 29 lipca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Zakupy z kilku ostatnich miesięcy, głównie na konsole Nintendo: 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 3 godziny temu, ASX napisał: Małe spontaniczne zakupy w MM SoT zakupiony w celach kolekcjonerskich, bo grę w wersji cyfrowej posiadam od premiery A Asasyna polecali ostatnio Rozi i Blantman więc zaryzykowałem i mam nadzieje że się nie zawiodę Śliczna ta okładka SoT, serio piszę Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Iconoclasts bym przytulił. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Godzinę temu, Wredny napisał: Śliczna ta okładka SoT, serio piszę To prawda, ale duża w tym zasluga tego że jest ona mocno inspirowana plakatem Goonies Twórcy mają fioła na punkcie tego filmu, co widać nawet na okładce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 18 godzin temu, mozi napisał: Kupowanie tej gry to jest jakiś masochizm a już w pudle to wogole. poyebany jakis kupił grę, która mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 Pewnie chodzi o to, że ta gra w pudełku to bazowa wersja (domyślam się), a wiadomo jak się od czasu premiery zmieniła i rozrosła (a jeśli nie wiadomo, to ASX chętnie wyjaśni). To jakby kupować w pudełku wersję alpha z okrojonymi trybami i bez zawartości. Albo jakieś demo. Nikła fizyczna wartość w porównaniu ze stanem obecnym (cyfrowym). No, ale do kolekcji i dla samej okładki nikt nikomu nie zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 No to się w takim razie ma do wielu gier na tej generacji Sam mam zafoliowane Destiny 2 w pudełku nie rozumiem dramy, a w poscie moziego doszukujesz sie głębokich motywów a tutaj chodzi po prostu, że mozi szkaluje xboxa i tę grę pewnie bo mu sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 A to nie wiem, nie śledzę na bieżąco kto i co szkaluje, więc możliwe, że masz rację. Kwestia ułomnych wersji 1.0 na płytach jest już - tak jak piszesz - dość powszechna i sam mam parę takich. Jednak inna sprawa kupować podstawkę na premierę i później z nią zostać, a trochę inna kupować podstawkę dwa lata po premierze. Rzecz czysto kolekcjonerska i w porządku, jeśli jest się tego świadomym. Osobiście raczej unikam kupowania pudełkowych gier DAY ONE, choć ostatnio popłynąłem z Dead Cells (wersja PS4 i Switch), która obecnie jest zupełnie inną, lepszą grą, w dodatku z zapowiedzianą na sierpień wersją kompletną. A to co mam na premierowej płycie/kartridżu? Early Access. Gorsza opcja to chyba tylko jak w przypadku trylogii Spyro - wyłącznie część gry na płycie, a resztę i tak trzeba dociągnąć, by w ogóle zagrać. Trudna generacja dla kolekcjonerów, a będzie tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 10 minut temu, Kmiot napisał: A to nie wiem, nie śledzę na bieżąco kto i co szkaluje, więc możliwe, że masz rację. Kwestia ułomnych wersji 1.0 na płytach jest już - tak jak piszesz - dość powszechna i sam mam parę takich. Jednak inna sprawa kupować podstawkę na premierę i później z nią zostać, a trochę inna kupować podstawkę dwa lata po premierze. Rzecz czysto kolekcjonerska i w porządku, jeśli jest się tego świadomym. Osobiście raczej unikam kupowania pudełkowych gier DAY ONE, choć ostatnio popłynąłem z Dead Cells (wersja PS4 i Switch), która obecnie jest zupełnie inną, lepszą grą, w dodatku z zapowiedzianą na sierpień wersją kompletną. A to co mam na premierowej płycie/kartridżu? Early Access. Gorsza opcja to chyba tylko jak w przypadku trylogii Spyro - wyłącznie część gry na płycie, a resztę i tak trzeba dociągnąć, by w ogóle zagrać. Trudna generacja dla kolekcjonerów, a będzie tylko gorzej. Dodam tylko że w przypadku SoT jest jeszcze gorzej, bo ta ułomna recenzowana na premierę wersja gry już nawet nie istnieje, bo nie da się w nią dzisiaj zagrać xD płyta pełni tylko rolę licencji i całą gra pobierana jest z sieci, no i bez połączenia z serwerami gra nawet się nie włączy. Kupiłem pudełko tylko ze względów kolekcjonerskich, bo i tak gram w wersje cyfrową, która jest dla mnie wygodniejsza, a pudełko kupiłem aby ładnie wyglądało na półce i wesprzeć twórców, pewnie nawet go nie rozfoliuje i nigdy nie włożę tej płyty do napędu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 30 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2019 O to to to - sam mam kilka takich tytułów, które bez połączenia z siecią będą tylko kawałkiem plastiku, ewentualnie bedę mógł obejrzeć sobie ekran startowy (ELITE Dangerous, obydwie Destiny i obydwie The Division), ale i ja zwyczajnie lubię widok tych pudełeczek na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nadol90 664 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Małe zakupy z ostatnich dwóch miesięcy. Limitka FE od PerfectBlue, kolekcja shmupów vol.3 by Psikyo z Zero Gunner 2, Hollow Knight i Bloodstained, który wciąż czeka na patcha :). Na PS4 w końcu udało zdobyć się za koszt przesyłki steelbook do Last Guardian po znajomości i interesującego shmupa Game Tengoku Cruisin Mix Special, wydanego wstępnie na automaty i Segę Saturn w Japonii, po mniejszych kosztach można zakupić na PA wersję PS4, jeżeli ktoś lubi granie w "rakietki". Na PS2 druga część Shadow Hearts oraz sztos od Taito o zgrabnej nazwie 10.000 Bullets. W końcu dorobiłem się Xenogears, stan Mint. Dodatkowo 2 świetne ostki na analogach - DMCV i Silent Hill 2. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez nadol90 27 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 OST do SH 2 na vinylu? Ile $ i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 https://onvinylstore.com/pl/p/AKIRA-YAMAOKA-Silent-Hill-2-/6458 Polecam ogólnie ten sklepik, ściągają wszystkie wydania ostków na analogach, ceny są ok i dużo promocji, np. warto teraz wziąć ostka Bloodborne za 100 zł, który wychodzi chyba we wrześniu nie kłopocząc się w poszukiwania po zagranicznych stronach etc. Widzę, że mają urlop do któregoś tam sierpnia, więc w razie co wysyłka zapewne jak wrócą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Jak widzę te okładki vinyli to zaczynam mieć mokro... ehh. Wydanie tego Bloodborne <3 Piękna sprawa. Ej no, takie coś to super sprawa: Spoiler Dzięki za stronkę nadol, jakoś tak nie natknąłem się na nią wcześniej. Edytowane 1 sierpnia 2019 przez ireniqs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 487 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 Dzisiejsze zakupy - w końcu jest pudełkowa wersja Mutanta, więc wreszcie mogłem zakupić tego zacnego szpila 19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 oooo, Mutant już wyszedł? Byłem pewien, że to we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi