Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie rzadką, co mało dostępną u nas w PL. Za granicą jest masa tego i ceny dowalone. Bardziej się cieszę z Asterixa niż DBD, bardzo przyjemny platformer.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Hoipolloi napisał:

Za granicą jest masa tego i ceny dowalone.

Tzn. mimo duzej dostepnosci za granica ceny sa wysokie? Nie powinno byc na odwrot?

• Plusik 1
Opublikowano

Wystarczy hype na to, że gra opiera się na postaci z serii Tekken i już $$ lecą w górę na danym tytule. Przy dużej dostępności danej gry, ceny powinny być niskie tak jak napisałeś, ale dla przykładu taki Crash czy Spyro lub seria MoH na PS1 sprzedała się w milionach egzemplarzy, dostępność jest spora na rynku, a jednak ceny trzymają określony poziom i tu już chyba na marce albo nostalgii te ceny są kreowane. Mi się załącza wewnętrzna cebula i szukam jak najtaniej gier ze swojej wishlisty, bo o to też chodzi przy kolekcjonowaniu i taki DBD kupiłem za 25zł więc nie jest to jakaś mega uber cena :D 

Opublikowano

Czekając na rewizję switcha pożyczyłem konsole prosto z Niemiec od @raven_raven.  Pożyczyłem z jednego powodu tej gry:) 

EnvQdoa.jpg

Cały sierpień nic więcej nie potrzebuje. Jako bonus sklep dał audiokomiks z rozenkiem i boberkiem. Szkoda że nie mam już CD w samochodzie xD no ale można pobrać na tel to będzie słuchane:)

• Plusik 3
Opublikowano
9 godzin temu, zagul napisał:

Spiderman na psx'a w Polsce kupiony?  Rozsądne pieniądze?

Z UK kupowałem i dałem 68 zł z wysyłką już wliczoną. Planowałem 50zł max dać, ale trafił mi się stan bardzo dobry płyty, więc nie mogę narzekać. Na ceny z allegro nie ma co patrzeć. Praktycznie wszyscy ci sprzedający z allegro sprowadzają gry z UK bo mają dojścia i potem my mamy ceny o 100/200/300% wyższe. Interes się kreci ;-)

Gość Xehanort
Opublikowano

Kolejne dziś przyszły do kolekcji. 

KH i Spiderman wyglądają jakby dopiero z nich folię ściągnięto. 

fkfCvHk.jpg

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, suteq napisał:

A masz naklejkę Vice City? 

Nie. Na szczęście nie mam kolekcjonerskiego hopla i żal mi było dokładać ponad dwukrotność kwoty dla naklejki.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

Ja edycję z naklejką kilka lat temu wyrwałem dosłownie za jakieś grosze. Pamiętam jak mi @Colin jej zazdrościł. :D 

No ale wtedy to miałem pełną kolekcjonerkę GTA 4 (z torbą) oraz pełny soundtrack Vice City w bdb stanie. I jak ostatni debil się tego pozbyłem. :/ 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

No na ten soundtrack też choruję od kilku lat, muszę wrócić do tematu bo troche gotówki odłożone, jak teraz zainwestuję za 50 lat za to kupię pewnie samochód czy coś :obama: