Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 756 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2019 Kolejne zakupy na DC i PSX'a (plus coś tam na PS4): . 17 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 sierpnia 2019 Lipcowe zbiory. Na PS2 skromnie, za to na PS1 juz nieco lepiej 19 2 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Skromnie na ps2? A DBD nie jest przypadkiem rzadka gra? 1 Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Może nie rzadką, co mało dostępną u nas w PL. Za granicą jest masa tego i ceny dowalone. Bardziej się cieszę z Asterixa niż DBD, bardzo przyjemny platformer. 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 2 minuty temu, Hoipolloi napisał: Za granicą jest masa tego i ceny dowalone. Tzn. mimo duzej dostepnosci za granica ceny sa wysokie? Nie powinno byc na odwrot? 1 Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Wystarczy hype na to, że gra opiera się na postaci z serii Tekken i już $$ lecą w górę na danym tytule. Przy dużej dostępności danej gry, ceny powinny być niskie tak jak napisałeś, ale dla przykładu taki Crash czy Spyro lub seria MoH na PS1 sprzedała się w milionach egzemplarzy, dostępność jest spora na rynku, a jednak ceny trzymają określony poziom i tu już chyba na marce albo nostalgii te ceny są kreowane. Mi się załącza wewnętrzna cebula i szukam jak najtaniej gier ze swojej wishlisty, bo o to też chodzi przy kolekcjonowaniu i taki DBD kupiłem za 25zł więc nie jest to jakaś mega uber cena Cytuj
zagul 326 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 W dniu 2.08.2019 o 18:24, Hoipolloi napisał: Lipcowe zbiory. Na PS2 skromnie, za to na PS1 juz nieco lepiej Spiderman na psx'a w Polsce kupiony? Rozsądne pieniądze? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Czekając na rewizję switcha pożyczyłem konsole prosto z Niemiec od @raven_raven. Pożyczyłem z jednego powodu tej gry:) Cały sierpień nic więcej nie potrzebuje. Jako bonus sklep dał audiokomiks z rozenkiem i boberkiem. Szkoda że nie mam już CD w samochodzie xD no ale można pobrać na tel to będzie słuchane:) 3 Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Opublikowano 5 sierpnia 2019 9 godzin temu, zagul napisał: Spiderman na psx'a w Polsce kupiony? Rozsądne pieniądze? Z UK kupowałem i dałem 68 zł z wysyłką już wliczoną. Planowałem 50zł max dać, ale trafił mi się stan bardzo dobry płyty, więc nie mogę narzekać. Na ceny z allegro nie ma co patrzeć. Praktycznie wszyscy ci sprzedający z allegro sprowadzają gry z UK bo mają dojścia i potem my mamy ceny o 100/200/300% wyższe. Interes się kreci ;-) Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2019 Kolejny hit w pięknym wydaniu na Switcha. Do tego kilka rodzynków na Vitę, które wyszły w niskich nakładach oraz Ys. 16 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2019 Trzeba ubić kilkuset nazioli 9 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Amer 1 371 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 sierpnia 2019 Stęskniłem się za tą serią okrutnie. No i wpadło całe trio - nóweczki, choć wydawało mi się, że są już raczej nie do dostania. 14 7 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 W koncu moge pograc w RE 4 jak czlowiek a pada kupilem glownie pod gre w SSBU 1 1 Cytuj
Gość Xehanort Opublikowano 8 sierpnia 2019 Opublikowano 8 sierpnia 2019 Kolejne dziś przyszły do kolekcji. KH i Spiderman wyglądają jakby dopiero z nich folię ściągnięto. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Time Busters super gierka. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 2019 Trochę pospamuje. Początek sierpnia zapowiada się owocnie. Cieszy mnie to, że w końcu udało mi się skompletować MGSa bo miałem tylko Special Missions. Wipeout kończy trylogię na półce. Z kolei z PS2 Drakengard 2 zasila kolekcje o zaszczytnym numerze 492. Jeszcze 8 gier i dobije pięciu stówek. Dzięki Bodziowi dowiedziałem się, że seria 2 Games lub też Double Pack na PS1 liczy 27 tytułów, także 1/27 u mnie na chwilę obecną i 26 do zebrania :-) Z nieplanowanych zakupów doszło trochę makulatury od Antari, także będę miał co poczytać każdego wieczora ze starszych numerów PSX Extrema. Dodatkowo trochę ostatnio za mną chodziło kupno PSClassic, a tak się złożyło że @Bzduras napisał wczoraj czy nie chce od niego odkupić i szybki deal poszedł. Od razu na wejściu ograny został Metal Slug X i micha ucieszona na koniec dnia. Gdyby ktoś miał coś z serii 2 Games i chciałby się pozbyć, to dajcie znaka. Spoiler 16 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 2019 od premiery chyba nie było roku żebym którejś nie uruchomił, aż wstyd że nigdy nie miałem oryginałów na półce kurła kiedyś to były standardowe edycje 15 7 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 A masz naklejkę Vice City? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) 17 minut temu, suteq napisał: A masz naklejkę Vice City? Nie. Na szczęście nie mam kolekcjonerskiego hopla i żal mi było dokładać ponad dwukrotność kwoty dla naklejki. Edytowane 9 sierpnia 2019 przez maciucha Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) Ja edycję z naklejką kilka lat temu wyrwałem dosłownie za jakieś grosze. Pamiętam jak mi @Colin jej zazdrościł. No ale wtedy to miałem pełną kolekcjonerkę GTA 4 (z torbą) oraz pełny soundtrack Vice City w bdb stanie. I jak ostatni debil się tego pozbyłem. Edytowane 9 sierpnia 2019 przez suteq Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 No na ten soundtrack też choruję od kilku lat, muszę wrócić do tematu bo troche gotówki odłożone, jak teraz zainwestuję za 50 lat za to kupię pewnie samochód czy coś Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Ależ to były wydania. U mnie oczywiście na półce wszystkie GTA w oryginale, ale wersje konsolowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi