Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 8.08.2019 o 14:32, _Forum_ napisał:

W koncu moge pograc w RE 4 jak czlowiek a pada kupilem glownie pod gre w SSBU

0723-DC7-F-BC7-D-451-B-8-D4-D-7-CB61-E77 A7-DF5-AEE-7-F1-C-4-FEA-B9-C9-79-EDB7797

Te pady działają z innymi grami? Myślałem że to tylko do Smasha.. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
15 godzin temu, suteq napisał:

Ja edycję z naklejką kilka lat temu wyrwałem dosłownie za jakieś grosze. Pamiętam jak mi @Colin jej zazdrościł. :D 

no zazdro było. wyleczyłem się jak dorwałem samą naklejkę :teehee:

Opublikowano

Spoiler

Za 15 zł  trzeba było wziąć, stan okładki średni, ale reszta stan bdb.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Dwójeczkę wycisnąłem do cna, trójeczkę tylko lekko liznąłem, a więc elo:

bKFJ0GS.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zebrałem do kupy nabytki z zeszłego tygodnia.

VSGiv4e.jpg
Trochę świeżej prasy, pięknie składane są te czasopisma, jakość papieru też super, więc nie ma zmiłuj, co miesiąc zamawiam.

01qenW9.jpg
Jedna z 2500 kolekcjonerek Strangersa na PS3. Wydanie z Limited Run Games. Bardzo lubię ten tytuł, więc z sentymtentu musiałem kliknąć przycisk zakupu.

ALgcqDL.jpg
Trochę uzupełnień zbiorów, choć najważniejszy jest tutaj Judgment, w którego będę tłukł przez resztę miesiąca. Póki co w tydzień ukręciłem 10 godzin, a jak na mnie jest to mega wysoki wynik.

m6jevEb.jpg
Z fullsetem Switcha nie ma (pipi)nia się. Cztery gry z LRG, jedna z EAS, trochę niemieckich exów od Markt Technik i Fire Emblem, niestety w USK, ale umówmy się - mi to nie przeszkadza, a i tak nie zamierzam odsprzedawać dalej.

Edytowane przez ping

Opublikowano

zwariowany zajawkowicz gejmingu! oby więcej takich ziomali na forumku

Opublikowano
5 minut temu, maciucha napisał:

ale umówmy się - przydałby ci się lekarz

Ty skoncz najpierw studia a potem sie oglaszaj na forum.

Opublikowano
8 minut temu, maciucha napisał:

ale umówmy się - przydałby ci się lekarz

Gdybym uprawiał hoarding i od ust sobie odejmował to pewnie tak.

A tak to kupuje sobie gierki bo mnie to cieszy, skoro nie mam już tyle czasu na granie co kiedyś, to chociaż pudełka sobie pooglądam :). No i to tylko jedno z kilku hobby. Pozdro wariaty!

Opublikowano

tTaBBkm.jpg

Predator choć bardzo słabo oceniany to mi się podobał swego czasu.

Opublikowano
34 minuty temu, Mejm napisał:

Ty skoncz najpierw studia a potem sie oglaszaj na forum.

co ty gadasz, licencjat z rybołówstwa już obroniony z wyróżnieniem :banderas:

32 minuty temu, ping napisał:

Gdybym uprawiał hoarding i od ust sobie odejmował to pewnie tak.

A tak to kupuje sobie gierki bo mnie to cieszy, skoro nie mam już tyle czasu na granie co kiedyś, to chociaż pudełka sobie pooglądam :). No i to tylko jedno z kilku hobby. Pozdro wariaty!

spoko, panie ping, przecież tylko się droczę :lapka: 

Opublikowano

Patrzcie zielone robaki w co się teraz gra.  Przenośne konsolki to przyszłość, a ja nie zamierzam być z tyłu z trendami.

568ecab8eec21123med.jpg

No i stan igiełka, gry kompletne.

d14c5449726c7971med.jpg

040ab5dbfb4c9fe4med.jpg

150 zł taki zestawik. Te gierki to się sprzeda bo mi nie pasują.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

xnFgjCP.jpg

steelbooczek mesjasza wpadł, 2 najlepsze sportówki zeszłej generacji od EA (do końca liczyłem, że dadzą we wstecznej na xbona :( )

vegasik 2 za 5zł leżał to wziąłem bo te 100 lat temu pamiętam, że świetnie się grało

Opublikowano

b6835fa29e397b25.jpg

The Long Dark - courtesy of @Dave Czezky - ostatnio kręcą mnie wszelkie survivale, a o tym słyszałem wiele dobrego, więc za te 45zł (z wysyłką) żal było nie wziąć.
Drugi tytuł już co prawda posiadam cyfrowo, ale cyfry na półce nie postawię, a gierka ma śliczną, bajkową okładkę :fsg:

Opublikowano

Wrzuć wrażenia z long darka w osobnym temacie pls.

Opublikowano

Znaczy, że mam już folię zrywać? Ja się jeszcze Mutantem nie nacieszyłem, poczekaj chwilę :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

O jeszcze to dziś wpadło. Trzeba się wstrzymać z gierkami, kupka wstydu rośnie, choć Personke jakiś czas temu przeszedłem.

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano
2 godziny temu, Kornolio napisał:

Trzeba się wstrzymać z gierkami, kupka wstydu rośnie

Miałem tak samo swego czasu. Jak była promocja na store to brałem i teraz na koncie mam jakieś 160 gier(razem z tymi z plusa), a czasu na nie brak :/