Opublikowano 10 sierpnia 20195 l W dniu 8.08.2019 o 14:32, _Forum_ napisał: W koncu moge pograc w RE 4 jak czlowiek a pada kupilem glownie pod gre w SSBU Te pady działają z innymi grami? Myślałem że to tylko do Smasha..
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l @Bjały To pad podlaczany przez USB do Switcha. W RE 4 gra sie rewelacyjnie, gra byla pisana pod pada z GC
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l 15 godzin temu, suteq napisał: Ja edycję z naklejką kilka lat temu wyrwałem dosłownie za jakieś grosze. Pamiętam jak mi @Colin jej zazdrościł. no zazdro było. wyleczyłem się jak dorwałem samą naklejkę
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l Spoiler Za 15 zł trzeba było wziąć, stan okładki średni, ale reszta stan bdb. Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Kornolio
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawet nie wiedziałem, że to wyszło w pudełku.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Dwójeczkę wycisnąłem do cna, trójeczkę tylko lekko liznąłem, a więc elo:
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zebrałem do kupy nabytki z zeszłego tygodnia. Trochę świeżej prasy, pięknie składane są te czasopisma, jakość papieru też super, więc nie ma zmiłuj, co miesiąc zamawiam. Jedna z 2500 kolekcjonerek Strangersa na PS3. Wydanie z Limited Run Games. Bardzo lubię ten tytuł, więc z sentymtentu musiałem kliknąć przycisk zakupu. Trochę uzupełnień zbiorów, choć najważniejszy jest tutaj Judgment, w którego będę tłukł przez resztę miesiąca. Póki co w tydzień ukręciłem 10 godzin, a jak na mnie jest to mega wysoki wynik. Z fullsetem Switcha nie ma (pipi)nia się. Cztery gry z LRG, jedna z EAS, trochę niemieckich exów od Markt Technik i Fire Emblem, niestety w USK, ale umówmy się - mi to nie przeszkadza, a i tak nie zamierzam odsprzedawać dalej. Edytowane 12 sierpnia 20195 l przez ping
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l zwariowany zajawkowicz gejmingu! oby więcej takich ziomali na forumku
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l 5 minut temu, maciucha napisał: ale umówmy się - przydałby ci się lekarz Ty skoncz najpierw studia a potem sie oglaszaj na forum.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l 8 minut temu, maciucha napisał: ale umówmy się - przydałby ci się lekarz Gdybym uprawiał hoarding i od ust sobie odejmował to pewnie tak. A tak to kupuje sobie gierki bo mnie to cieszy, skoro nie mam już tyle czasu na granie co kiedyś, to chociaż pudełka sobie pooglądam :). No i to tylko jedno z kilku hobby. Pozdro wariaty!
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l 34 minuty temu, Mejm napisał: Ty skoncz najpierw studia a potem sie oglaszaj na forum. co ty gadasz, licencjat z rybołówstwa już obroniony z wyróżnieniem 32 minuty temu, ping napisał: Gdybym uprawiał hoarding i od ust sobie odejmował to pewnie tak. A tak to kupuje sobie gierki bo mnie to cieszy, skoro nie mam już tyle czasu na granie co kiedyś, to chociaż pudełka sobie pooglądam :). No i to tylko jedno z kilku hobby. Pozdro wariaty! spoko, panie ping, przecież tylko się droczę
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Godzinę temu, ping napisał: Gdybym uprawiał hoarding i od ust sobie odejmował to pewnie tak. Jedno nie wyklucza drugiego panie kolego.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Czy Ping zbierze fullset na Switcha ? Dobry temat do zakładów bukmacherskich.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Patrzcie zielone robaki w co się teraz gra. Przenośne konsolki to przyszłość, a ja nie zamierzam być z tyłu z trendami. No i stan igiełka, gry kompletne. 150 zł taki zestawik. Te gierki to się sprzeda bo mi nie pasują. Edytowane 13 sierpnia 20195 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l steelbooczek mesjasza wpadł, 2 najlepsze sportówki zeszłej generacji od EA (do końca liczyłem, że dadzą we wstecznej na xbona ) vegasik 2 za 5zł leżał to wziąłem bo te 100 lat temu pamiętam, że świetnie się grało
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l The Long Dark - courtesy of @Dave Czezky - ostatnio kręcą mnie wszelkie survivale, a o tym słyszałem wiele dobrego, więc za te 45zł (z wysyłką) żal było nie wziąć. Drugi tytuł już co prawda posiadam cyfrowo, ale cyfry na półce nie postawię, a gierka ma śliczną, bajkową okładkę
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Znaczy, że mam już folię zrywać? Ja się jeszcze Mutantem nie nacieszyłem, poczekaj chwilę
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O jeszcze to dziś wpadło. Trzeba się wstrzymać z gierkami, kupka wstydu rośnie, choć Personke jakiś czas temu przeszedłem. Edytowane 16 kwietnia 20232 l przez Kornolio
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Kornolio napisał: Trzeba się wstrzymać z gierkami, kupka wstydu rośnie Miałem tak samo swego czasu. Jak była promocja na store to brałem i teraz na koncie mam jakieś 160 gier(razem z tymi z plusa), a czasu na nie brak