maciucha 11 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 PS3 FAT pancerniak jak mało który sprzęt kiedyś pod moją nieobecność pies zrzucił konsolę na podłogę z wysokości 2,5m, każdy pamięta jakim klocem był fat, a mimo wszystko obudowa nawet nie pękła, ani się nie wyszczerbiła, został tylko ślad przetarcia i konsolka działa do dziś ale potem się opamietałem i już nie zostawiałem mu takich guwien pod nosem i xboxa one szanował jak pan jezus powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Cw poza cw, proszę go zbanować za to Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ależ o co chodzi, piękny zestawik gier to napisałem, że sobie w końcu pogra w fajne gry. Nie moja wina, że to zestawik exów - nie miałem złych intencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) 16 minut temu, Kolos28 napisał: Ależ o co chodzi, piękny zestawik gier to napisałem, że sobie w końcu pogra w fajne gry. Nie moja wina, że to zestawik exów - nie miałem złych intencji Jakbyś nie miał złych intencji to dałbyś plusika czy serduszko i zamknął kartę w przeglądarce czy coś no kurde nowa strona, domyśl się, kto ma rację Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Właśnie dałem plusika, zapomniałem wcześniej (lecę na tapatalk). Zwróć uwagę, że jestem multiplaformowcem a w CW nie siedzę nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) @Kolos28Nie wiem czy naprawde trzeba to tlumaczyć czy po prostu rżniesz głupa Chodzi o to że jasno zasugerowałeś że Bzduras nie grał wcześniej w dobre gry Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja yebie ale weźcie już idźcie z tą dyskusją do jakiegoś innego tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Amer 1 366 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zakupy z kilku minionych dni. Tak mnie jakoś wzięło na zabawę ze wsteczną kompatybilnością, a efekt tego jest następujący... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 3 godziny temu, _Be_ napisał: 3 godziny temu, _Be_ napisał: No jeszcze jak Piękna konsola, ale wezyr wiesz, że nie mówię tutaj o samym designie tylko o tym, że z każdą rewizją konsole sony są robione z tańszych materiałow? Przecież PS2 to była na tamte czasy jak sprzęt z innego świata 0_o - przypomnijcie sobie jak wyglądał wtedy spzęt Hifi i pecety Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Lost Planet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 [mention=67077]Kolos28[/mention]Nie wiem czy naprawde trzeba to tlumaczyć czy po prostu rżniesz głupa Chodzi o to że jasno zasugerowałeś że Bzduras nie grał wcześniej w dobre gry Tak sobie można to tłumaczyć, tylko takie tłumaczenie nie ma sensu w moim przypadku. Za bardzo jesteście przewrażliwieni na punkcie wojenek konsolowych.Nie miałem złych intencji. Tym bardziej zdziwił mnie atak bzdurasa - stąd moja odpowiedź w postaci "Oki Oki". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 13 minut temu, mozi napisał: Przecież PS2 to była na tamte czasy jak sprzęt z innego świata 0_o - przypomnijcie sobie jak wyglądał wtedy spzęt Hifi i pecety Wlasnie ps2 fat wygladal jak jakis ciosany kloc a nie sprzet do grania. Ale musial bo przeciez ludzie mieli go kupowac do s a l o n o w jako odtwarzacz dvd. To samo z fatem ps3 (paskudnie wielki). Niemiej o ile wyglad dwojki fat mi sie nie podobal to slimka ps2 wyglada jak kiepski zart. Nie wiem, moze specjalnie miala byc wzorowana na zeszycie do majzy zeby dzieciaki odrabiajac lejby myslaly o konsoli i gierkach. Obrzydlistwo. A jako ambasador ps3 na tym forum powiem tylko, ze slimka ps3 to chyba komus trzeszczy jak probuje wsadzic swojego pitoka w gniazdo usb. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Trochę za późno usłyszałem o LIDLowej akcji, więc w trzech sklepach udało mi się dorwać tylko tego CoDa. Szkoda, że WWII już wykupili (59zł), bo kilka dni temu odświeżyłem sobie Szeregowca Ryana i taka amerykańska wojenka z Niemcami weszłaby jak złoto... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Mejm napisał: Wlasnie ps2 fat wygladal jak jakis ciosany kloc a nie sprzet do grania. Niemiej o ile wyglad dwojki fat mi sie nie podobal... Jakoś mnie to nie dziwi. Czy jest jakaś gra lub sprzet lub cokolwiek co lubisz/podoba Ci sie? Nie sądze. Jesteś taki trochę Mi w ps2 fat się wszystko podobało - nawet takie detale jak kolor diody przy włączniku zasilania. Przy magentowidach które wtedy stały w domu i TV z kineskopami jak stodoła wyglądał ten sprzet bosko. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ehhh kurła kiedyś to były startupy, teraz nie ma startupów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pamiętam jak wtedy grałem na piecu i poszedłem do kumpla obadać TTT - wyglądało lepiej jak życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W xboksie by mogli dać startup, bo się w sumie włącza dobre dwie minuty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W sensie w one? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 16 minut temu, mozi napisał: Jakoś mnie to nie dziwi. Czy jest jakaś gra lub sprzet lub cokolwiek co lubisz/podoba Ci sie? Nie sądze. Jesteś taki trochę Ale wiesz, ze nie zawsze to co podoba sie tobie podoba sie tez innym? Rozumiesz taka zaleznosc? Nie wiem co do tego maja "jakas gry lub sprzet lub cokolwiek" bo dysuksja byla o konsolach sony. Mialem napisac, ze lubie lody smietankowe? Teraz spojrzalem, ze to twoj post zacytowalem i musialem obrazic majestat bo pan mozi jaral sie wygladem ps2, ktory wygladal kosmicznie. No nie podzielam tego jaranga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 minuty temu, suteq napisał: W sensie w one? No Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 przecież w xboxie jest startup, może nie jakiś wyjątkowy ale jest 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) no tylko te ostatnie 5 sekund jest z tego co wstawiłeś 'bzium' hrrr tfuu edit: dobra, tylko w bieda edycji nie-X jest tak jak piszę Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 34 minuty temu, Yakubu napisał: No nie sądziłem, że są na świecie osoby nie używające instant on w obecnych konsolach, zanim spojrzę na ekran to już mam dasha Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Jedyny minus PS2 fat to głośny wentylator. Poza tym design ponadczasowy, piękna konsola. Z PS3 już było ciekawiej, bo fat był solidny i "bogaty", ale ta słynna Spidermanowa czcionka to zawsze lekka beka będzie, no i jeszcze kwestia awaryjności. Slim spoko, ale raczej rewizje z większą ilością połysku i świecącymi diodami. Super Slim to już niestety całkowita taniocha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi