Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

koledzy taka rada jak będzie głośniej chodzić w jakiejś grze 4k to polecam oddać na gwarancji bo na pewno jeszcze macie. 2 lata ms daje i mi konsole zrobili w 8 dni roboczych. Szybko naprawiają a teraz sztuka cicha :) W ogóle jak używki to pamiętajcie o przerejestrowaniu na stronie na swoje konto. Gwara jest door to door 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Nie wiem jak @creatinfreak ale ja mam nówkę i raczej u mnie w Full HD będzie jeszcze jakiś czas grane 

w full hp polecam operencia: the stolen sun - (pipi)owo zoptymalizowana gra w game pass. Na niej testowałem bo przed naprawą działała konsola przy niej jak helikopter z zepsutym wiernikiem xD ściągnij uruchom na 15 minut pobiegaj po mapie jak będzie cicho to jest git 

Opublikowano

Co to rozdajo gdzieś xboxy że taki zielony ruch w temacie? :nosacz: Plusiki leco.

Opublikowano

Kolejna "sztywniutka promocja" w Perfect Blue, więc mimo, że poprzednia część wciąż jeszcze daleka od ukończenia, to za 45zł (z wysyłką) nie mogłem się powstrzymać :)

@Dave Czezky - czekam na wieści o zapowiedzianej dostawie gierek od kozoyebców - zobaczymy, czym można będzie zasilić rosnącą kolekcję :)

586a70e5f4ced8c7.jpg

Opublikowano

@Wredny koniecznie przekaż wrażenia z gierki, bo sam się zastanawiałem nad tym ale recenzje są podzielone strasznie

Opublikowano
W dniu 19.08.2019 o 14:29, ireniqs napisał:

Co to rozdajo gdzieś xboxy że taki zielony ruch w temacie? :nosacz: Plusiki leco.

Game Pass sprzedaje te konsole. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z tego miesiąca:

OgkYRNc.jpg

Podziękowania dla @kanabis za FFVIII i Tomb Raidera i olbrzymie podziękowania dla @Amer za zakup i wysłanie mi Sega GT (koleś ze sklepu w Warszawie chciał to wysłać w zwykłej kopercie ...).

Opublikowano
53 minuty temu, chris85 napisał:

Game Pass sprzedaje te konsole. 

Mi akurat Gearsy 5 sprzedały, game pass to milusi dodatek ;)

Opublikowano
20 godzin temu, oFi napisał:

@Wredny koniecznie przekaż wrażenia z gierki, bo sam się zastanawiałem nad tym ale recenzje są podzielone strasznie

No gra jest tak za(pipi)ista, że po 15 minutach masz ochotę ja zakopać. Na pustyni w tym dole po E.T.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

FpiqGUl.jpg

:xboss: 

Opublikowano

Skate 2 na PS3? Niezły masochizm. 

Opublikowano
7 minut temu, maciucha napisał:

bo?

Kiepski framerate (spadki z 60 na 30 fps dużo bardziej nagminne niż na x360, do tego ten chuyowy pad) 

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Kiepski framerate (spadki z 60 na 30 fps dużo bardziej nagminne niż na x360, do tego ten chuyowy pad) 

:dunno: 

nie wiem czemu nie dali we wstecznej jak jedynki i trójki, a padzika mam prawie takiego jak na xboxie kupione, więc :lapka: 

Opublikowano

Najnowszy zakup. 

wGtnygy.jpg

Mam nadzieje ze dostane za to wiecej niz 10zl ktore dalem januszowi ktory przyszedl do sklepu :cebula:

Opublikowano

Chip&Dale i turtlesy mocno w serduszku <3

Opublikowano

A wszyscy wiemy że kabi wziął zestaw tylko dla Barbie 5

nie no ale w Turtlesy to bym pograł na tym padzie

2335792aa5be0a8a1d1a10fd86ce3fa8c7429d18

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ten jeden cart to chyba od jakiejs segi jest. Chyba saturn. Albo mi sie wydaje. 

Opublikowano
W dniu 21.08.2019 o 16:24, _Be_ napisał:

Wyszedl oficjalny patch na ps3 ktory daje opcje zablokowania  fps.

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Dalszy ciąg gonitwy za wsteczną kompatybilnością... nie licząc Maxa oczywiście. W sumie nie mam go na czym odpalić nawet, ale sentyment okazał się zbyt silny, by przy okazji zakupów powiedzieć sobie "nie".

IMG-20190823-161541.jpg

Opublikowano

No karny siusiak za brak Maxa i graficznego patcha we wstecznej :/

Podejrzewam, że Rockstar szykuje Remaster jak LA Noir. 

Opublikowano
W dniu 19.08.2019 o 14:47, Figuś napisał:

raczej u mnie w Full HD będzie jeszcze jakiś czas grane 

to ze masz tv 1080p nie znaczy ze kox tak wyswietla, on ciśnie 4k i potem czary mary supersampling, przez co nawet na tv fhd masz zayebisty obraz, zero ząbków