Opublikowano 19 sierpnia 20195 l koledzy taka rada jak będzie głośniej chodzić w jakiejś grze 4k to polecam oddać na gwarancji bo na pewno jeszcze macie. 2 lata ms daje i mi konsole zrobili w 8 dni roboczych. Szybko naprawiają a teraz sztuka cicha W ogóle jak używki to pamiętajcie o przerejestrowaniu na stronie na swoje konto. Gwara jest door to door
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Nie wiem jak @creatinfreak ale ja mam nówkę i raczej u mnie w Full HD będzie jeszcze jakiś czas grane
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, Figuś napisał: Nie wiem jak @creatinfreak ale ja mam nówkę i raczej u mnie w Full HD będzie jeszcze jakiś czas grane w full hp polecam operencia: the stolen sun - (pipi)owo zoptymalizowana gra w game pass. Na niej testowałem bo przed naprawą działała konsola przy niej jak helikopter z zepsutym wiernikiem xD ściągnij uruchom na 15 minut pobiegaj po mapie jak będzie cicho to jest git
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Co to rozdajo gdzieś xboxy że taki zielony ruch w temacie? Plusiki leco.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Kolejna "sztywniutka promocja" w Perfect Blue, więc mimo, że poprzednia część wciąż jeszcze daleka od ukończenia, to za 45zł (z wysyłką) nie mogłem się powstrzymać @Dave Czezky - czekam na wieści o zapowiedzianej dostawie gierek od kozoyebców - zobaczymy, czym można będzie zasilić rosnącą kolekcję
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l @Wredny koniecznie przekaż wrażenia z gierki, bo sam się zastanawiałem nad tym ale recenzje są podzielone strasznie
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l W dniu 19.08.2019 o 14:29, ireniqs napisał: Co to rozdajo gdzieś xboxy że taki zielony ruch w temacie? Plusiki leco. Game Pass sprzedaje te konsole.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z tego miesiąca: Podziękowania dla @kanabis za FFVIII i Tomb Raidera i olbrzymie podziękowania dla @Amer za zakup i wysłanie mi Sega GT (koleś ze sklepu w Warszawie chciał to wysłać w zwykłej kopercie ...).
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 53 minuty temu, chris85 napisał: Game Pass sprzedaje te konsole. Mi akurat Gearsy 5 sprzedały, game pass to milusi dodatek
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 20 godzin temu, oFi napisał: @Wredny koniecznie przekaż wrażenia z gierki, bo sam się zastanawiałem nad tym ale recenzje są podzielone strasznie No gra jest tak za(pipi)ista, że po 15 minutach masz ochotę ja zakopać. Na pustyni w tym dole po E.T. Edytowane 21 sierpnia 20195 l przez chris85
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 7 minut temu, maciucha napisał: bo? Kiepski framerate (spadki z 60 na 30 fps dużo bardziej nagminne niż na x360, do tego ten chuyowy pad)
Opublikowano 21 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Kiepski framerate (spadki z 60 na 30 fps dużo bardziej nagminne niż na x360, do tego ten chuyowy pad) nie wiem czemu nie dali we wstecznej jak jedynki i trójki, a padzika mam prawie takiego jak na xboxie kupione, więc
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowszy zakup. Mam nadzieje ze dostane za to wiecej niz 10zl ktore dalem januszowi ktory przyszedl do sklepu
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l A wszyscy wiemy że kabi wziął zestaw tylko dla Barbie 5 nie no ale w Turtlesy to bym pograł na tym padzie Edytowane 22 sierpnia 20195 l przez Figuś
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Ten jeden cart to chyba od jakiejs segi jest. Chyba saturn. Albo mi sie wydaje.
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l W dniu 21.08.2019 o 16:24, _Be_ napisał: Kiepski framerate (spadki z 60 na 30 fps dużo bardziej nagminne niż na x360, do tego ten chuyowy pad) Wyszedl oficjalny patch na ps3 ktory daje opcje zablokowania fps. Edytowane 22 sierpnia 20195 l przez BieŃ
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dalszy ciąg gonitwy za wsteczną kompatybilnością... nie licząc Maxa oczywiście. W sumie nie mam go na czym odpalić nawet, ale sentyment okazał się zbyt silny, by przy okazji zakupów powiedzieć sobie "nie".
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l No karny siusiak za brak Maxa i graficznego patcha we wstecznej Podejrzewam, że Rockstar szykuje Remaster jak LA Noir.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l W dniu 19.08.2019 o 14:47, Figuś napisał: raczej u mnie w Full HD będzie jeszcze jakiś czas grane to ze masz tv 1080p nie znaczy ze kox tak wyswietla, on ciśnie 4k i potem czary mary supersampling, przez co nawet na tv fhd masz zayebisty obraz, zero ząbków