Opublikowano 29 sierpnia 20195 l W dniu 28.08.2019 o 15:45, Wredny napisał: amigowego klasyka w cenie 49zł Gdzie?
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, Mejm napisał: Gdzie? RTV EURO AGD. Ale widzę, że już po promocji i gierka znów wskoczyła na 129zł. Było krótkie promo, że wpisując podany kod w koszyku, obcinałeś cenę o 80zł, więc skorzystałem Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez Wredny
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wracajac z pracy wstapilem do MM, bo podobno mocno deficytowy towar, miałem szczęście. a preorderowcy jak tam? Edytowane 29 sierpnia 20195 l przez Shen
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sztosik na switcha i dysk SSD pod koxa(różnica diametralna)
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Stulejka mocno, ale jedna z gier życia, kto kojarzy tego pana? Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez Shen
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l jaaa miałem kiedyś takiego z rynku, tyle że jeszcze z mieczem i dało się go złożyć w czołg Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez ragus
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Jak dla mnie największe zakupy w miesiącu ( nie licząc UK 12 lat temu ) : GDYBY KAŻDY MIESIĄC BYŁ TAKI .... 3 godziny temu, PRQc napisał: Myślałem że premiera wrzesień ... gdzie i za ile i jak pierwsze minuty ? Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez szymon@
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Mega plusior za pasy. Niech prowadzi odpowiedzialnie i dojedzie bezpiecznie do celu.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skromnie w tym miesiącu. Dwie obudowy zamienniki do konsol Wii, które hulają jak ta lala tylko, że porysowane przez poprzednich właścicieli i brakuje im klapki od boku. Jedna w kolorze czarnym, druga w bialym. Może jakieś skiny jeszcze ogarne. Widziałem fajne w stylu nes
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z tegoo miesiąca. Diablo świetnie się sprawdza na Switchu. Chociaż na dużym ekranie widać mocne cięcia w grafice to i tak gra się bardzo przyjemnie.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejsze zakupy Najbardziej się cieszę z Shenmue 2. Wygląda jakby ktoś dopiero co fabryczną folię ściągnął <3 No cieszy mnie też cena za limitkę Astral Chain:
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Podoba mnie się ten format limitek na switcha. Mocno zajeżdża wydaniami starych porządnych gierek na pc/gierek blizzarda
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 17 godzin temu, szymon@ napisał: Myślałem że premiera wrzesień ... gdzie i za ile i jak pierwsze minuty ? Premiera Wreckfest była we wtorek, kupiłem w Perfect Blue. Pierwsze minuty średnio, bo jeździsz kosiarką do trawy:D ale kilka wyścigów dalej i bardzo dobrze się zapowiada gierka, tylko ma więcej wspólnego z rozwałką niż z wyścigami jak w poprzednich odsłonach Flatout z tego co zauważyłem.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj wpadło. Kupione w media wysyłkowo Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez mozi
Opublikowano 2 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po ograniu wspaniałego RE2 Remake stwierdziłem że czas odświeżyć całą serię i przy okazji zrobić sobie challenge na splatynowanie wszystkiego. No i dwa znane wszystkim indyczki bo wstyd przyznać ale nigdy nie było okazji w nie zagrać. Edytowane 2 września 20195 l przez Ryo-San
Opublikowano 2 września 20195 l Ech, miało nie być gierek do 10, ale była dobra cena. Wersja z artbookiem, soundtrackiem i dwiema okładkami. Edytowane 16 kwietnia 20231 r przez Kornolio
Opublikowano 2 września 20195 l Promocyjna cena 49zł i dokładnie taka sama średnia na metacritic - nie mogłem się powstrzymać
Opublikowano 4 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszła paczka z aliexpress
Opublikowano 4 września 20195 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: @Shen Gdzie ty kupiłeś to cudo. Chcę takiego + Weltall-id xd oficjalny sklep square