Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 turtle beache 800x umarły, wiec czas na nowy headset 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 No to jedziemy z tym hiciorem 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ale te paski na dole są ohydne. Nie wiem kto to wymyślił ale niech Spencer zwolni tego głupola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ci już będą grać, a ja do dwunastej muszę czekać. Jutro do pracy jak zombi pewnie pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Niedługo okładki gier na xboxa będą wyglądać tak. Może niech walną zieloną ramkę zamiast paska i po każdej stronie "xbox one" "X enchanced" etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 18 minut temu, creatinfreak napisał: Ci już będą grać, a ja do dwunastej muszę czekać. Jutro do pracy jak zombi pewnie pójdę Cyfra wygodniejsza patch na koxie to 81gb gdybym nie znalazł płyty £20 taniej niż cyfra to bym poszedł w cyfrowe wydanie jak cywilizowany człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 O to pewnie używki już po weekendzie będą latać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Paski na dole dramatyczne, ale znaczki z Xbox One X Enhanced zrobili za(pipi)iście, minimalistyczne, fajnie komponują się z resztą okładki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Napis na gorze pudelka jest fajny, ale ten na dole rzeczywiście jest zbedny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ciekawe co właściwie jest na tej płycie, bo napis z przodu sugeruje, że bez pobrania patcha (80GB jak ktoś pisał) nie da się uruchomić i singla i multi, podobnie jak w przypadku WWII. Serio bez sensu są już te pudełka na konsolach, skoro tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 24 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Październikowe zbiory. W końcu udało się skompletować serię Guilty Gear na PS2, dwie ostatnie brakujące części w tym Action Core Plus nówka w folii udało się kupić po cenie jak za używane. Devil Summoner o dziwo udało się kupić w stanie mint na allegro, no i cenowo taniej niż na eBayu więc cieszę się z tego zakupu bo nie jest to jakiś łatwo dostępny common, zwłaszcza u nas. Silent Hilla i TimeSplittersów raczej przedstawiać nie trzeba. Z PSXa z kolei Omega Boost zasila kolekcje. Najbardziej cieszą plastikowe żołnierzyki i druga odsłona Air Attack 2, chyba najciężej do zdobycia część dla mnie z całej serii i dzięki czemu kolekcja 10 Army Menów została skompletowana. Doszedł również NFS 1, także jeszcze 2 gry z tej serii do skompletowania i mam fulla. 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Nie dam Ci plusa bo miałeś zamiast tego kupić PS4, mundziole pasieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wiem, ale u mnie zawsze milion myśli na minutę. Było trochę gier na szaraka i czarnulkę to nie mogłem tak zostawić bez uwagi PS4 kupię w swoim czasie Na razie na PSC ogrywam stare tytuły, które z resztą mam od Ciebie i na razie niech mi służy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ostatni raz CoDa na premierę kupiłem dokładnie 10 lat temu (MW2). Nie przypuszczałem, że znowu to sie zdarzy. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 783 Opublikowano 25 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) No i ja też się dołączam Edytowane 25 Października 2019 przez sprite 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 25 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Rycerz Faraam dołącza do kolekcji figurek (m.in. Big Daddy, Isaack Clarke, Termonator, Pinhead) i to on jest wyznaczony do pilnowania kolekcji Dusz - tak, wiem, tarcza źle założona, ale to przyzwyczajenie od rycerzyków Lego Dodatkowo nieco niebieskiego i zielonego dobra. Kupiłem też specjalne wydanie Uszatego. Grę ukończyłem co prawda 4 lata temu, ale w dodatki nie miałem przyjemności zagrać, a stilbuk jest fantastyczny. Red Faction skończyłem lata temu. Bardzo dobra gra. Do kolekcji dołącza zatem remaster tejże. Można kupić za kilkadziesiąt zł, więc polecam, choć lepiej wybrać wersję na One X, która jako jedyna hula stabilnie. Niestety problem jest z jej dostępnością. Na zakończenie całkiem niezły Slain. Dead Cells znacznie lepsze i ładniejsze, ale jak ktoś już ograł i lubi pikselozę, ciężkie brzmienie oraz wysoki poziom trudności, może się skusić.@Ken Marinaris dziękuję, że w lutym w kąciku tak wzorowo opisałeś ten tytuł. Inaczej bym nań nie trafił i nie zagościłby w mojej kolekcji, a trzeba przyznać, że gra się dobrze 21 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 @Sylvan Wielki za(pipi)iaszcza ta figurka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Świetna! Gdzie kupiona? Na Ali są ale pewnie jakość beznadziejna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Kapitanie Price, nadchodzę!!! Spoiler Przez te korpo-c00rwy z activiżyn nadal jesteś tylko kapitanem, ale jesteś też bohaterem mojego dzieciństwa Mam nawet Makarowa "dziewiątkę" z okresu zimnej wojny. Pamiętaj o tym na akcji w Bangladeszu, czy innym czarnym lądzie, gdzie tam będziemy dziś zabijać po czteropaku, puszce sardynek i kresce mocnego snuffu Red Bulla ;D Żeby nie było, że nie jestem fanem: Edytowane 25 Października 2019 przez MAJOCHEY_PL 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Świetna! Gdzie kupiona? Na Ali są ale pewnie jakość beznadziejna. Na AliensGroup najczęściej kupuję, dzielny kawalerze. Z tej serii jest jeszcze Black Knight oraz Oscar Knight of Astora. Każda z nich wraz z przesyłka kosztuje ok 240 zł. Jakość oceniam na dobrą, szczególnie biorąc pod uwagę cenę - nie ma na co narzekać. Wkrótce będą mieć w ofercie nowe figurki m.in. Mimic, Yhorm, czy wspomniany Black Knight, ale są one większe (ponad 40 cm) i kosztują ponad dwa tys. zł Elite Knight kiedyś jednak wpadnie w moje ręce. Fantastyczny jest - cena wynosi ok 960 zł, ale to kapitalna rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ale mi się przypomniało jak kiedyś miałem gumowe figurki takich rycerzyków Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 450 Opublikowano 25 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) @Sylvan Wielki - coś pięknego ten Faraam, moja ulubiona zbroja w DSII, mimo ch#jowych statów, ale jak wiadomo te nikogo, bo #fashionsouls A poniżej moje zakupy z wczoraj i dzisiaj. Mimo, że @MEVEK nadal nie przestał stawiać randomowych przecinków, to ja postanowiłem swojej części umowy dotrzymać i MediEvil wleciał na premierę. Do tego The Outer Worlds, do którego nie jestem jakoś specjalnie przekonany, ale ma śliczną okładkę, a że miałem nadmiar kasy i koniecznie chciałem coś kupić... przecież nie będę napychał kabzy tym ch#jom z Activision - jakoś wzdrygnęło mnie na samą myśl o kupnie CoDa na premierę No i kolejne Goldy na uszy, tym razem konstrukcja dużo lżejsza, o wiele mniej skomplikowana, a więc podobno o wiele mniej wadliwa niż ten poprzedni szajs. Byłem zdziwiony, jak bardzo malutkie są w porównaniu do poprzednich, no i nauszniki dość ciasne, trzeba dobrze ucho ułożyć. W sumie powinny kosztować tę stówkę mniej, bo jakieś takie biedne się wydają w porównaniu z poprzednikiem, ale jeśli ma to być cena za bezawaryjną służbę, to jestem w stanie to przełknąć Edytowane 25 Października 2019 przez Wredny 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 plusik za wspieranie studia 1st party MS 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) widzę, że wszyscy mają sentyment do MW2 - i bardzo dobrze. To chyba jedyny ostatni codzik gdzie single oraz multi były zrobione tip top i ograło się ileś tam setek godzin przy tym No i crossplay cieszy oczywiście (kurfa ile to już lato mineło zanim to zaimplementowali?). @Wredny słuchaweczki niech Ci służą, bo ja swoje goldy zakupiłem jakiś tydzień temu i jestem zadowolony, ale zgodzę się, że to stówkę powinno to kosztować mniej. Do tego do tego stojaczka zamierzam dorobić jakąś PCVke, bo dobrze siedzą w tym plastikowym stojaczku, ale nie wygląda to zbyt dobrze. Zamierzam to poprawić. Edytowane 25 Października 2019 przez oFi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi