giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 11 godzin temu, iluck85 napisał: Gdzie kupiłeś Lumines w pudełku? Limited Run Games. 1 Cytuj
Wredny 9 549 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Tyle się naczytałem dobrego, że trzeba poznać gierkę. Co prawda wszyscy hajpują dwójkę, ale to byłoby nie po mojemu, gdybym zaczął od końca, więc wujek @_Red_ odsprzedał mi swoją kopię 3 2 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Kupiłem Divinity kilka miesięcy temu przez argentynkę i nie odpaliłem nawet. Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę, ale za dużo gier robią ;p Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) Luigi na premierę musiał wjechać, mocno czekałem na ten tytuł więc wieczorem wjedzie dłuższa sesja. Lada chwila, jeszcze trochę i pyknie 200 pudełek na Switchunia. Konsola doskonała. Edytowane 31 października 2019 przez ping 20 1 4 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Skad Ninja Saviors? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Ze Strictly Limited Games, ale w retailu też wyszło. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 757 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 Będzie grane 16 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ukukuki 6 992 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 Październikowe pudełka. Celeste co prawda już ograna bo rozdawali za darmo ale kiedyś na pewno wrócę. 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 Będe łapać duchy. Akurat zelde skończyłem. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 507 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) Wcisnę sie gdzieś tutaj pomiędzy Luigi, co ? Dziś listonosz znaczy Wredny doniósł mi przesyłkę z Niemiec. Szkoda, ze bez komiksu. Rodzina remaków w komplecie P.S - zapomnialem o RE2.. ehhh! Edytowane 31 października 2019 przez MEVEK 17 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Better later than never... 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 31 października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 października 2019 Szukałem i znalazłem. Z początku chciałem kupić Capcom Home Arcade Stick ale pomyślałem że za te cenę nie warto bo emulatory to mam na PC, poza tym chciałbym też używać sticka z PS3 i PS4. Tak więc wybór padł na to. Przesyłka od Skynetu A w środeczku. W tekkenie jest świetnie, pełna kontrola. W guns gore & cannoli troche dziwnie, ale z czasem przyjdzie feel automatowych gierek. W dalszej kolejności będą grane Metal Slugi i inne Punisher, Cadilacs Dinosaurs, Aliens Predator, X-Men, Final Fighty i Night Slashers, Knights of the Round. Z zakupu jestem mega zadowolony. Stick działa z ps3, ps4 i PC. Jeden przełącznik na bocznym panelu i pad działa bez problemowo. No i do tego bardzo łatwa możliwość wymiany paneli graficznych, zmiany konfiguracji przycisków oraz gałki albo maczugi (jak ja to nazywam) sprawia że będę mieć sporo frajdy ze skomponowania fajnego Arcade Sticka. 21 4 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 może mi ktoś wytłumaczyć w czym te arcade sticki są o tyle lepsze od padów (choćby na kablu, żeby nie było że lag), że warto w nie ładować taką kasę? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 (edytowane) Nie są lepsze, ani gorsze. Po prostu fajnie się na tym gra w bijatyki, zwłaszcza w bijatykach gdzie ciosy masz przypisane nie tylko to ABXY, ale też np. do triggerów. Osobiście nie wyobrażam sobie grać w bijatyki 2d inaczej, niż na sticku. Co innego jakiś tekken, tutaj to nawet wolę pada. Edytowane 1 listopada 2019 przez ragus Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 Kwestia preferencji, jak ktoś umie na ac grać wygodniej mu będzie w bijatykach robić te wszystkie półkoła i inne balety. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ofsajd 1 111 Opublikowano 1 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 listopada 2019 12 Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 10 godzin temu, maciucha napisał: może mi ktoś wytłumaczyć w czym te arcade sticki są o tyle lepsze od padów (choćby na kablu, żeby nie było że lag), że warto w nie ładować taką kasę? Cale życie jedynie marzyłem żeby nauczyć sie na czym takim grac. Wiedziałem, ze będzie to ciężka przeprawa w bólu i cierpieniu. Przez pierwsze tygodnie(co ja wygaduje), miesiące nic nie wychodzi tak jakbyś tego chciał. Zwykłe skosy przyprawiają o ból głowy, nie mówiąc juz o pełnych podkrętach, kombosach, ktore wychodzą całkiem randomowo. Takie początki przynajmniej miewałem ja. Dziś juz mogę powiedzieć, iz czuje sie bardzo komfortowo grając na sticku. Prawda jest taka, ze gram bardzo mało w Tekkenca - te nowe postaci bardzo mnie zniechęcają, ale sama gra jest dużo prostsza i bardziej satysfakcjonująca. Ręka sie juz nie męczy tak, jak kiedyś. Większa swoboda klawiszologi. Poza tym jesteś w stanie zagrać z każdym i wszędzie, bowiem joypad już Cie nie ogranicza i to jest to coś, co Cie wyróżnia. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 8 godzin temu, MEVEK napisał: Cale życie jedynie marzyłem żeby nauczyć sie na czym takim grac. Wiedziałem, ze będzie to ciężka przeprawa w bólu i cierpieniu. Przez pierwsze tygodnie(co ja wygaduje), miesiące nic nie wychodzi tak jakbyś tego chciał. Zwykłe skosy przyprawiają o ból głowy, nie mówiąc juz o pełnych podkrętach, kombosach, ktore wychodzą całkiem randomowo. Takie początki przynajmniej miewałem ja. Dziś juz mogę powiedzieć, iz czuje sie bardzo komfortowo grając na sticku. Prawda jest taka, ze gram bardzo mało w Tekkenca - te nowe postaci bardzo mnie zniechęcają, ale sama gra jest dużo prostsza i bardziej satysfakcjonująca. Ręka sie juz nie męczy tak, jak kiedyś. Większa swoboda klawiszologi. Poza tym jesteś w stanie zagrać z każdym i wszędzie, bowiem joypad już Cie nie ogranicza i to jest to coś, co Cie wyróżnia. Pięknie to ująłeś milordzie , nic dodaj nić ująć. 1 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 W dniu 30.10.2019 o 19:44, number_nine napisał: Nie spodziewałem się, że soundtrack będzie w osobnym pudełku. Dobry deal <3 Gdzie kupiłeś wersję fizyczną jeśli to nie tajemnica? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 787 Opublikowano 2 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) Edytowane 2 listopada 2019 przez sprite 11 Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 2 listopada 2019 Opublikowano 2 listopada 2019 (edytowane) 3 godziny temu, u55r napisał: Pięknie to ująłeś milordzie , nic dodaj nić ująć. Niedlugo zmienie lacze do 300mbs to sie odezwe. Moze skopiesz mi troche dupe. Przypomne sobie, jak to bylo kiedys. Wpierw zapoznaj sie ze sprzetem. Pewnie ciezko bedzie sie przyzwyczaic Edytowane 2 listopada 2019 przez MEVEK 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 listopada 2019 W KOŃCU TO WYDALI XDDDDDD Pudełeczko w realu robi jeszcze lepszą robotę 12 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 No wydanie ładne, szkoda, że to kolejny tytuł przehajpowany przez forumek. Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 Okładka fajna, szkoda że nie kupuje dla nich gier wideo 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 Fajnie, ale ja w to będę grał i nie żyje forumkową modą 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi