Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 780 Opublikowano 9 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 listopada 2019 11 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 9 listopada 2019 Opublikowano 9 listopada 2019 Coś mało ludzików Death Stranding kupiło...a taka duża premiera. Pamiętam, że przy premierze rdr2 brakło mi dwukrotnie "plusików". Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Nie wiem, czuję jakiś wewnętrzny opór przed wrzucaniem tutaj zdjęć zakupów, nawet pomimo faktu, że to była chyba pierwsza gra tej generacji, którą kupiłem w preorderze (dzień przed premierą, ale jednak). A przecież w międzyczasie były też inne gry. Jakbym się sprzedawał za łatwe plusy. Jak te Insta-modelki pokazujące odpowiednio wykadrowane ciało za suby. Co myślicie? 1 Cytuj
Wredny 9 549 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Ja tam większość swoich plusów mam za wypowiedzi w tematach gierkowych, a o tym dziale to mam pojęcie dopiero od jakiegoś roku, może dwóch. Dużo łatwiej zebrać tonę plusów w jakimś Hyde Parku, pisząc coś w stylu "Twoja stara...", albo po prostu obrażając Roziego Zresztą nie daję plusa każdemu tutaj wrzucającemu - to musi być albo bardzo fajna gierka, albo dobra fotka, albo fajny opis (a najlepiej kombinacja wszystkich trzech - wtedy leci serduszko). 1 Cytuj
Pupcio 18 419 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Z takim nastawieniem nigdy nie zostaniesz LIDEREM OPINII Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Liderzy opinii szybko odchodzo... Co by nie było oftopa. Ostatnio kupiłem kilka gier na ps3, ale nie chce mi się walić fotek. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Ja wiem, rozumiem, bo zdarzało mi się tu wrzucić fotkę zakupów, z których byłem szczególnie dumny, ale jednak... 9 minut temu, Wredny napisał: Dużo łatwiej zebrać tonę plusów w jakimś Hyde Parku, pisząc coś w stylu "Twoja stara...", albo po prostu obrażając Roziego Nie. Nie sądzę. Tutaj jest jednak największe natężenie plusów i serduszek w stosunku do wysiłku włożonego w posta ;] Ale hej, taka idea tematu, kim jestem, by się czepiać. Cytuj
Wredny 9 549 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 No bluber zbierał tonę plusów za posty o treści "xD", więc z tym "wysiłkiem" to różnie tu bywa @MAJOCHEY_PL - nie ma fotek --> nie wydarzyło się Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Bluber to specyficzny przypadek z forumowymi koneksjami i wielu dawało mu plusy z zasady, po znajomości. A niektórzy minusy. Regularnie, codziennie. Choć może się mylę, ale trudno mi sobie wyobrazić daną sytuację i morze plusów za goły post o treści "xD". Wracając na tory tematu to tak - kupiłem Death Stranding, ale nie mam zdjęcia pudełka pod ręką, więc musicie uwierzyć na słowo. Czekam na plusy. 2 3 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 10 listopada 2019 Opublikowano 10 listopada 2019 Towar wjechał dzisiaj o pierwszej w nocy. Nie mogę się doczekać, żeby wreszcie go skonsumować. Jest to rzekomo mocno poprawiona, w stosunku do premierowego wydania, wersja GH na rynek amerykański (czego na fotce nie widać, bo jest trochę niewyraźna). Za młodu miałem kontakt tylko z demem i tam sterowanie wołało o pomstę, ale Lost World: Jurassic Park Special Edition poprawia te mankamenty i dodaje dodatkowy poziom dla T-Rexa. Elektronicy jak to mają w zwyczaju: znaleźli sposób. 3 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 507 Opublikowano 10 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada 2019 Co za żenada. Z jakiś powodów moje zamówienie na limitkę zostało odwołane. No to wczoraj bez zastanowienia, po robocie poleciał do sąsiedniego miasteczka kupić w sklepie gamestop. Na miejscu sie okazało, ze nie sprzedają limitek, bez wcześniejszego zamówienia. Skoro juz przejechałem tyle kilosów to wziąłem swoja kopie... Lecz dzisiaj, po dłuższym namyśle stwierdzam, ze nie otwieram jej. Czekam na edycje limitowana To jest pierwszy projekt Kojimy, po usunięciu go z Konami. Trzeba to przypieczętować ładnym steelbookiem 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hoipolloi 1 318 Opublikowano 10 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 listopada 2019 19 z 27 gier z serii Double Pack, pozostało 8 do zebrania. Może ktoś będzie w stanie pomóc skompletować pozostałe tytuły? do zebrania zostało: Bust-A-Move 2 / Bust-A-Move 3 DX Destruction Derby Raw / Porsche Challenge Shane Warne '99 Cricket / Jonah Lomu Rugby Syphon Filter 2 / In Cold Blood Tekken / Ridge Racer TOCA World Touring Cars / Jonah Lomu Rugby Tomb Raider IV / Tomb Raider Chronicles Who Wants to Be A Millionaire / 2nd Edition 17 6 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 W dniu 10.11.2019 o 01:23, Kmiot napisał: Nie wiem, czuję jakiś wewnętrzny opór przed wrzucaniem tutaj zdjęć zakupów, nawet pomimo faktu, że to była chyba pierwsza gra tej generacji, którą kupiłem w preorderze (dzień przed premierą, ale jednak). A przecież w międzyczasie były też inne gry. Jakbym się sprzedawał za łatwe plusy. Jak te Insta-modelki pokazujące odpowiednio wykadrowane ciało za suby. Co myślicie? Myślę, że skoro przed wrzuceniem posta myślisz o plusach / minusach czyli reakcji na tego posta to musisz sobie przestawić priorytety. Forum winno służyć wyrażeniu własnej opinii bez względu na konsekwencje. Temat jest na tyle dobry, że pewnego razu zacząłem czytać wstecz, chyba koło setki stron, aż do momentu kiedy serwery wczytywały jeszcze stare zdjęcia. Gry na premierę, porządne kolekcje retro, całe regały pozytywnych psycholi niczym ping... no przyjemnie się to ogląda. Yebać plusy, można to wyłączyć. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 W dniu 10.11.2019 o 02:05, Kmiot napisał: Bluber to specyficzny przypadek z forumowymi koneksjami i wielu dawało mu plusy z zasady, po znajomości. A niektórzy minusy. Regularnie, codziennie. Choć może się mylę, ale trudno mi sobie wyobrazić daną sytuację i morze plusów za goły post o treści "xD". Wracając na tory tematu to tak - kupiłem Death Stranding, ale nie mam zdjęcia pudełka pod ręką, więc musicie uwierzyć na słowo. Czekam na plusy. Mnie sie nawet nie chce zaległości wrzucać. Wole pograć i pogadać z kimś zajawionym fejs tu fejs niż na tym abstrakcyjnym forumku, znawców dobrych gierek. Cytuj
Wredny 9 549 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 15 minut temu, II KoBik II napisał: Wole pograć i pogadać z kimś zajawionym fejs tu fejs niż na tym abstrakcyjnym forumku, znawców dobrych gierek. Widzę trauma po zebraniu paru gorzkich słów za zakup Ghost Recon Breakpoint wciąż silna Olej to Kobik, ważne że Tobie się podoba i pamiętaj: Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 listopada 2019 Opublikowano 11 listopada 2019 W dniu 10.11.2019 o 01:47, Kmiot napisał: Ale hej, taka idea tematu, kim jestem, by się czepiać. Jestes Nadzorca Internetu wiec masz prawo wyznaczac standardy forumowej i globalnej netykiety oraz je.bac patoplusiarzy. Pozdrawiam. 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Mejm napisał: patoplusiarzy. Dobra nazwa na nową kategorię w bezbekach roku. Edytowane 12 listopada 2019 przez oFi Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 507 Opublikowano 12 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2019 (edytowane) Dobra. Gierka w końcu dotarła w takim wydaniu, jakim powinna W końcu konsolka może sie otrząsnąć z bólu fantomowego i zacząć nowy rozdział w swoim życiu, poty jeszcze dycha (stary dobry facior) Do dzieła Spoiler God of War nie wrzucalem bo nie przypadl mi do gusty. Edytowane 12 listopada 2019 przez MEVEK 14 2 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 O taki prezent wczoraj od żony na imieniny 5 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Łapa z gipsu wędruje w majty, a potem na pada, nareszcie, Kojimian Deathstrandingu: Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Ciekawe czy po dwóch dniach grania będzie Ci się podobało Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 12 listopada 2019 Opublikowano 12 listopada 2019 Będzie, bo to jego klimaty. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 13 listopada 2019 Opublikowano 13 listopada 2019 Pyk pieknie siedzi moj najlepszy giercowy sprzet ever. Softmod zrobiony i leci wlasnie wymiana dysku xD 5 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 13 listopada 2019 Opublikowano 13 listopada 2019 Kurna jak pięknie ten x byl zaprojektowany Zero ciasnoty. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 listopada 2019 Zapomniałem wrzucić xd. Byłem zaskoczony, że na premierę było. 8 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi