Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Spóźniłem się na zabawę ale z powodu kwarantanny musiałem w końcu kupić. Jak zwykle sklep z wawy nie zawodzi i nawet brelok dali. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 27 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Marzec z głowy: Do pełni szczęścia brakuje Dooma, ale co się odwlecze to nie uciecze. Wleci w kwietniu w wersji na PC oczywiście. #zostanwdomu 20 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 546 Opublikowano 27 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ech, w La Mulanę jedynkę zagrywałem się na Vituni, swego czasu kupiłem nawet edycję Limited Run. A teraz wyszła dwójka. W pakiecie z jedynką. Wydania na bogato, które w sumie nie są mi potrzebne, bo tylko zajmują miejsce, ale tylko takie były dostępne. A ja musiałem to mieć, tylko znów nie mogłem zdecydować czy chcę to na Switcha, czy PS4. Nie potrafię wyjaśnić co takiego jest w tej grze, ale ją uwielbiam (jedynkę, bo w dwójkę jeszcze nie grałem). Trochę drewniana, trudna i wymagająca cierpliwej eksploracji (żadnych waypointów), ale atmosferą jestem zauroczony. Wersja Switch rozpakowana, PS4 nadal w folii. 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 272 Opublikowano 30 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) Dźwięk w grach, to dla mnie podstawa. Traktuję go na równi z obrazem, także tego Chłopaki na mieście mówią, że jakość dźwięku jest tak samo dobra jak w moich ukochanych TB Elite 800x. Na pewno są lepiej wykonane, lekkie i wyglądają na trwałe. Oby były również mniej awaryjne od moich dwóch egzemplarzy Turtle Beach, a raczej Turtle Bitch Teraz czekam aż się naładują i będzie testowane Edytowane 30 Marca 2020 przez chris85 15 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 31 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 głupio by było umrzeć na wirusa z gtx 770 i zabytkowym i5 na pokładzie więc czas na mały update, procek to ryzen 9 3900X i zaraz będzie orany Quake 2 RTX 16 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Pierwszy! :) Taki początek miesiąca to ja rozumiem, będzie grane, czytane i pite. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yab 572 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Ostatnie zakupy. Banderas Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez yab 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1? Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, marbel007 napisał: Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1? Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam. XBOX + PC z adapterem. Ten model na szczęście nie ma żadnej bazy dokującej. Łączy się z konsolą identycznie jak kontroler. Sync i nic więcej. Zero dodatkowych kabli czy zajętych wejść USB. Z tv połączysz go przez BT, Switcha bodajże kablem słuchawkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 21 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Co to za edycja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @aux podstawowa. Ot pudełko ma trójwymiarową nakładkę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. second 3 692 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Taka mi dziś paczka przyszła 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smallv86 856 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 295 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mam wirusa, obowiązuje kwarantanna. Jest idealnie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 247 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Oczywiście za sprawą @Dave Czezky, jak zawsze perfekcyjna obsługa i realizacja. Bohater na jakiego nie zasłużyliśmy. 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Małe zakupy na kwarantanne. Miałem czekać do ps5 ale nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie w tym roku a zaległości trzeba ograć. Zakupiłem od razu konsole i wszystkie ciekawe exy jakich nie miałem okazji ograć od sprzedaży konsoli. W co by tu zagrać judgment, nioh 2, death stranding, Detroit czy shadow of the colossus. A może opalić switcha lub Xboxa. A może Netflix Amazon czy HBO go. No jest co robic. Jakoś dam sobie radę do końca lata . 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ładnie blantman z wyższej a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu? Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Zagrzejesz swojego prosiaka na nakrętkach Fanek, nie bierz. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 21 minut temu, Fanek napisał: Ładnie blantman z wyższej a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu? Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś? Szafka do kina jak wszystkie meble w domu na zamówienie. Polecam ten sposób meble często są tańsze niż kupowane gotowe. Można je idealnie samemu dopasować i skonsultować z projektantem. Obserwuję od 2 dni pro i nie czuje aby się gotowało. Fakt z tyłu mało miejsca ale po obu bokach jest go sporo. Z tyłu też jest dosyć spora dziura na kable i tam dużo ciepłego powietrza ucieka. Jak wkładam rękę po 3 h ciorania w grę to i po prawej i po lewej jest raczej chłodno tylko z tyłu ciepło. Nie będę się wygłupiać i stawiać na szafce RTV konsoli. Bo to chyba je kurna projektują aby właśnie w takie wnęki pasowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Judgmenta może bym szarpnął od ciebie jak skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Luqat 966 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Kolejne fanty na czas odosobnienia i nie tylko. No i nie tak sztampowo jak wszyscy Bonusowo, coś do obejrzenia w weekend, jako że było za grosze, a nie miałem okazji zobaczyć wcześniej. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 854 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mialem czekac na nowe karty ale z tym koronawirusem i opoznieniami zdecydowalem sie na rozwiazanie posrednie Smok moze udac sie na odpoczynek po kilku latach wiernej sluzby 9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 No siemanko konsolowe świry: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi