aux 3 784 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: @auxZazdro jak leży ci ten dpad? Miałem ostatnio w łapach co prawda zwykłego 3dsa i używanie tam dpada na dłuższych posiedzeniach bywało problematyczne bo nie miała gdzie łapa spocząć. Póki co jest okej, zobaczymy przy dłuższych sesjach z DQVIII Dla mnie też klasyczny 3DS okazał się za mały. XL jest najlepszy na męskie łapy. Choć prawdę mówiąc najlepiej mi się gra na starym 2DS Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 kurcze nigdy nie miałem żadnej konsolki od nintendo czy to ostatni gwizdek na kupienie 3ds w spoko stanie? chciałem ostatnio dla nostalgii kupić PSP ale znaleźć coś sensownego już strasznie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Sporo ofert widuje na fejsie, można dorwac ciekawe zestawy, ludzie przesiadaja sie caly czas na switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 troche już mam dość tego samego od lat na konsolach microsoftu i sony chyba coś pomyślę nad switchem lite 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bartiz 1 586 Opublikowano 30 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 W końcu upragniony upgrade TV <3 No i giereczka na nowy sprzęt 24 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Astrologowie ogłaszają tydzień smolistej czerni: populacja OLEDowiczów zwiększa się. <3 Gratuluje zakupu, wybitna jakość obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Tylko pamiętaj, zeby za duzo nie grać, bo uwiecznisz gry nie tylko w pamieci 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 13 godzin temu, 20inchDT napisał: Tylko pamiętaj, zeby za duzo nie grać, bo uwiecznisz gry nie tylko w pamieci A niech się uwiecznia, najlepiej miesiąc przed końcem gwarancji to wpadnie nowy model za frajer 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Widzę, że nie tylko do mnie dotarł B9 w tym tygodniu, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 10 godzin temu, Hendrix napisał: Widzę, że nie tylko do mnie dotarł B9 w tym tygodniu, gratulacje! Łopatologicznie - B9 lepszy od C9? Bo wydawało mi się, że na odwrót. Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @Wredny Gdybym miał większy budżet byłby C9, LG B9 to niższy model oledów na 2019 (różni się głównie procesorem i jasnością), ale taka dyskusja pasuje do tematu HD, więc jak coś, to tam możesz kontynuować pytania, jeśli masz jakieś konkretne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Znacie to uczucie gdy w pracy dostajecie wolne na poniedziałek, a do drzwi puka niezapowiedziany kurier? Moja dziewczyna zaskoczyła mnie takim oto prezentem. Oniemialem, bo konsola to ostatnia rzecz jakiej bym się od niej spodziewał. Oj, będzie nadrabiane, bo jednak PC nie zastapił mi konsoli, oj nie. 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Dziewczyna ma więcej RiGCz'u od ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Da się jeszcze na tym grać w czerwcu 2020 roku? Nie dbam mocno o grafikę, ale jak z płynnością? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Jak to bazowa konsola, 30 klatek w standardzie. Jak ich zabraknie zostaje zawsze PC. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Taki xbot a konsoli nie miał? B E K A Nie pokazuj się w Polsce Paweł. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak to bazowa konsola, 30 klatek w standardzie. Jak ich zabraknie zostaje zawsze PC. Wiem, cudów od S-ki nie oczekuję, no ale czy trzyma te 30 klatek w nowszych tytułach? Oczywiście mam na myśli normalne gry, a nie jakieś spartaczone remastery Mafii. Nie mam obecnie żadnej konsoli, to bym sobie kupił do czasu n-genów na przeczekanie. PC jest OK, ale czasami chciałoby się mieć konsolę dla samego posiadania konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Z tego co widziałem z ostatnich gier z klatkami przy grach w 30 jest stabilnie, przy 60 to różnie to bywa. Chyba największym mankamentem będzie tu rozdzielczość ale nextgeny są za pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 11 minut temu, krzysiekp392 napisał: Wiem, cudów od S-ki nie oczekuję, no ale czy trzyma te 30 klatek w nowszych tytułach? Oczywiście mam na myśli normalne gry, a nie jakieś spartaczone remastery Mafii. Nie mam obecnie żadnej konsoli, to bym sobie kupił do czasu n-genów na przeczekanie. PC jest OK, ale czasami chciałoby się mieć konsolę dla samego posiadania konsoli. Zależy od optymalizacji gierki, niektóre potrafią dropić, niektóre działają płynnie. Największym bólem Ski jest zazwyczaj najniższa rozdziałka, a nie framerate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 221 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Cześć, oto moje skromne zakupy. Trochę żałuję, że nie doszła do mnie jeszcze jedna perła na PS2, na którą najbardziej czekam, no ale to może innym razem. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez squaresofter 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 To ori to ma tylko kartonik z kodem w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 minuty temu, 20inchDT napisał: To ori to ma tylko kartonik z kodem w środku? nie normalna edycja z płytą, wyszła chyba tylko w USA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Dokładnie; to wydanie ma definitive edition na płycie plus soundtrack na drugiej. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Dajzner 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
squaresofter 221 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 19 minut temu, 20inchDT napisał: To ori to ma tylko kartonik z kodem w środku? To wydanie z płytą. Dajz polecił mi to ściągnąć z Kanady, bo na Allegro jakaś cebula sprzedawała ostatnio za 430zł, a Ori tak mnie zachwyciło, że wolałem kupić grę na płycie niż inwestować w Gamepassa, w którym gry można stracić z dnia na dzień. Tak jak koledzy wyżej napisali, wydanie płytowe dostępne jest tylko w wersji NTSC. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez squaresofter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 2 minuty temu, squaresofter napisał: Ori tak mnie zachwyciło, że wolałem kupić grę na płycie niż inwestować w Gamepassa, w którym gry można stracić z dnia na dzień. Ori to gra first party Microsoftu, a te nie wypadają z gamepassa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi