squaresofter 221 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 (edytowane) 5 minut temu, ASX napisał: Ori to gra first party Microsoftu, a te nie wypadają z gamepassa Niby tak, ale to w dalszym ciągu tylko cyfra, a tak dobrej Metroidvanii nie widziałem od lat i chciałem ją mieć na półce, a nie tylko na dysku. Edytowane 1 czerwca 2020 przez squaresofter Cytuj
ASX 14 670 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 no oki, ja też podobnie jak ty pomimo posiadania wersji z gamepassa pokusiłem się o ściągnięcie wersji pudełkowej zza oceanu. Takie gierki lubie mieć na półce 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 Ty w sklepie widziałeś 2 część, a to jest jedynka Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 1 czerwca 2020 Opublikowano 1 czerwca 2020 17 minut temu, suteq napisał: A czy przypadkiem ta edycja limitowana którą można było wyrwać za grosze w sieciówkach nie miała fizycznego egzemplarza? Bodajże za 130zł widziałem i aż mnie kusiło czy by nie kupić dla dodatków. Dwójka miała normalnie też płyte. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 1 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 czerwca 2020 Dzień bombelka i Days of Play w jednym. Taki prezencik sobie sprawiłem, zobaczymy czy zaskoczy. (109zł + allegro smart=wysyłka za frajer + 8 monetek. ) 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 587 Opublikowano 2 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 2020 Wreszcie dotarł długo wyczekiwany Maneater (sprzedawcy na allegro mają urwanie głowy i najpierw dostałem wersję PC). Reszta gierek niejako przy okazji - znajoma na facebookowej grupie przypomniała mi o Genesis Alpha One i Journey to the Savage Planet, co z kolei sprawiło, że przypomniałem sobie o Astroneer, a Yonder jakoś tak niechcący - za 40zł... Z kolei znajomek z tej samej grupy sprzedawał swoje Assassin's Creed Odyssey i Concrete Genie, a że już raz coś od niego brałem i wiedziałem, że będzie "igła" to skusiłem się na te 55zł od sztuki 19 1 Cytuj
devilbot 3 710 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Ten maneater podobno niezły daj znać jak pograsz. Ja na bank wezmę go na przecenie. Cytuj
Amer 1 376 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 Bardzo dobry IMO, oczywiście w swojej kategorii i o ile nie rażą nas podstawowe założenia gry (to nie symulacja, raczej tytuł przy którym można miło spędzić czas, wyluzować się i przekąsić kilku turystów). Sam gram na PC i wsiąkłem ostro. Choć po zwiastunach spodziewałem się raczej krapiszcza typu dowolna gra "z gazetki". Oprawa jest solidna, świat spory (choć nie przesadnie), a sama możliwość wcielenia się w ludojada jest... świeża po prostu (przez co mi podeszła bardzo). Upchnięto tu sporo zabawnych nawiązań i smaczków, fajną muzyczkę i elementy typowe dla gatunku RPG (mało co trzyma mnie przy grach tak mocno jak właśnie możliwość rozwoju bohatera). To żadne arcydzieło, ale naprawdę da się przy tej grze fajnie odpocząć i dobrze bawić. Tematu na forumku nie ma (chyba), więc wrzucam te kilka słów tutaj. I serio, w kilku recenzjach już o tym wspominano - gdyby dać tu full dubbing PL, a w roli narratora obsadzić panią Krystynę (wiadomo)... Oj, oj, klimacik. Obecnie źle nie jest, ale ta gra aż prosi się o taki zabieg. Wredny, mega plus za rekina i Concrete Genie - świetne gierki. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 czerwca 2020 Kilka itemków bardziej okołogrowych. Etui spigena na switchunia, podstawka pod niego aby ładnie się prezentował na komodzie. Książka w tematyce growej, która będzie czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji. 13 2 Cytuj
Boomcio 4 090 Opublikowano 2 czerwca 2020 Opublikowano 2 czerwca 2020 2 godziny temu, creatinfreak napisał: czytana na tarasie, nad jeziorkiem, w długi weekend z dala od cywilizacji. Moja najlepsza metoda na odstresowanie stosowana od lat Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 569 Opublikowano 3 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 czerwca 2020 17 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AK-47 214 Opublikowano 7 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 czerwca 2020 (edytowane) W sumie już jakiś czas temu, no ale się pochwalę A to z wczoraj Edytowane 7 czerwca 2020 przez AK-47 15 Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 8 czerwca 2020 Opublikowano 8 czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 8 czerwca 2020 przez MEVEK 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dud.ek 2 058 Opublikowano 9 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2020 S(pipi)el jest piękny 18 Cytuj
Figaro 8 235 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Mało zostało gier, które chcę ograć na PS4 (może z 10), a ta poniżej zalicza się do tego grona. Oby było fajnie. Właśnie szykuję sobie kawkę i odpalam... odpalam ściąganie 14 giga. Dla zwrócenia uwagi obok kiełki lucerny. Pomagają zwalczać symptomy menopauzy, a szczególnie są polecane kobietom w ciąży. 3 1 2 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Jak subtelnie dał znać, że gówniak w drodze. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Przekaż gratulacje przyszłemu tacie figaro 1 7 Cytuj
Figaro 8 235 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 czerwca 2020 Opublikowano 10 czerwca 2020 Godzinę temu, Figaro napisał: Niestety nie zostałem ojcem. To była tylko taka ciekawostka do wszystkich przeglądających temat ciężarnych kobiet. No właśnie w tym rzecz. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 587 Opublikowano 13 czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 czerwca 2020 My body is ready for next gen K#rwa, jak dobrze, że nie stać mnie było na większy, bo ten ledwo się mieści na komodzie, a konsolę musiałem pionowo postawić 24 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi