Emtebe 2 571 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Opublikowano 4 sierpnia 2020 @Amer na allegro, niektórzy mają już od ręki. Zarówno wersję zwykłą jak i limitkę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 780 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2020 pozdrawiam pana kojime. moze do premiery sajberpanka zdaze to ograc 14 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Amer 1 376 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 sierpnia 2020 Wkręciłem się w to małe kolorowe ustrojstwo zwane Switchem, a efekt tego jest następujący. Zakupy z kilku ostatnich dni. Teraz ta trudniejsza część, znaleźć czas by ograć to wszystko 40 6 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 człowiek wyjdzie z piractwa, ale syndrom pirata z człowieka nigdy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 sierpnia 2020 26 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Paaaaanie, ale pochmurne niebo. Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Opublikowano 6 sierpnia 2020 bardzo aestetyczne zdjęcie Cytuj
creatinfreak 3 830 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Pogoda jak w Spoiler Seatle Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Słoneczny dzień w Krakowie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 933 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 sierpnia 2020 6 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 256 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 2020 Nóweczka w folii za 47zl w promce MM? No jak najbardziej. 11 Cytuj
XM. 10 933 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Dobra giera. Byłem bardzo zrazony tym yebanym 3d, ale mimo grafiki z doopy gra się przyjemnie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fanek 669 Opublikowano 9 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 sierpnia 2020 Zakupy z kwietnia wprawdzie w trakcie trwania remontu, ale nie wrzucałem do tej pory. Nowe kino pod filmy i gierki Reszta elementów kina jak kable, 4 głośniki sufitowe Atmos, listwy, sub HECO który był na chwile, inne zostały pominięte na zdjęciu. No i nie ma już też Onkyo w tym miesiącu jeszcze będzie nowy Spoiler 12 1 1 Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Po "The Hunter: Call Of The Wild" czas na kolejny tytuł o tematyce łowieckiej. Tu jest zdecydowanie mniej tropienia, a więcej wypatrywania. Dochodzi opcja widoku z 3 osoby plus pies. 4 1 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Jest limitka z dubeltówką i piersiówką? 1 Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 1 minutę temu, dee napisał: Jest limitka z dubeltówką i piersiówką? Jest bear edition z licencją na misie póki co. Cytuj
Wredny 9 598 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Jedynka waliła mocnym crapem, ale z dwójki widziałem gameplay i wygląda bardzo ciekawie. Daj znać, jak coś pograsz - przede wszystkim, jak to się ma to theHunter. Cytuj
Boomcio 4 110 Opublikowano 11 sierpnia 2020 Opublikowano 11 sierpnia 2020 6 godzin temu, Wredny napisał: Jedynka waliła mocnym crapem, ale z dwójki widziałem gameplay i wygląda bardzo ciekawie. Daj znać, jak coś pograsz - przede wszystkim, jak to się ma to theHunter. Poleciało brateńku w dedykowanym temacie. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 779 Opublikowano 12 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 sierpnia 2020 Przyszedł czas kupić nowego Elita Najlepszy pad jest jeszcze lepszy. Cudeńko. 11 3 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 11 godzin temu, Ins napisał: Przyszedł czas kupić nowego Elita Najlepszy pad jest jeszcze lepszy. Cudeńko. Jak trochę już na nim pograsz to napisz jak tam sprawują się analogi bo jak dla mnie to strasznie sztywne w porównaniu do bazowego pada a nawet elite 1. Poza tym oby ci nie szwankował bo w moim oprócz driftujących analogów i rozłączania szlag trafił LB, co sprawiło odesłanie do serwisu. Cytuj
Ins 5 779 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Ogolnie to jest moja druga sztuka. Pierwsza miała zacinający się przycisk A i bardzo luźne analogi. Wymieniłem nastepnego dnia i teraz jest bez tych defektów. Driftu nie stwierdziłem, a miałem lekki na prawym analogu przy pierwszej wersji pada. Analogi chodzą troszkę ciężej niz w moim poprzednim Elite 1, ale dla mnie jest idealnie. Zobaczymy z czasem jak to bedzie wyglądać. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 sierpnia 2020 Opublikowano 13 sierpnia 2020 21 minut temu, Ins napisał: Ogolnie to jest moja druga sztuka. Pierwsza miała zacinający się przycisk A i bardzo luźne analogi. Wymieniłem nastepnego dnia i teraz jest bez tych defektów. Driftu nie stwierdziłem, a miałem lekki na prawym analogu przy pierwszej wersji pada. Analogi chodzą troszkę ciężej niz w moim poprzednim Elite 1, ale dla mnie jest idealnie. Zobaczymy z czasem jak to bedzie wyglądać. Mi zaczęły driftować po jakimś czasie a LB padł jeszcze później. Jak ten obecny zacznie znowu coś odpierdalać to też czeka go wyjazd do Frankfurtu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryo-San 1 756 Opublikowano 13 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 sierpnia 2020 (edytowane) Po driftgu analogów w trzech DS4 pod rząd powiedziałem dość tej tandecie od Sony. Nigdy więcej tego szrotu nie wezmę do rąk! Także przyszedł czas na jednego z najlepszych pro padów na ryneczku W plastikowym pudełku są ciężarki, metalowe trzonki do analogów różnej długości i grubości dzięki którym można zwiększyć/zmniejszyć kąt wychylenia drążków i dwie dodatkowe wypukłe gumowe nakładki (te założone są wklęsłe). Do tego jeszcze zayebista apka do miliona innych ustawień i DS4 może się yebać! Edytowane 13 sierpnia 2020 przez Ryo-San 13 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi