michal 558 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 W dniu 20.08.2020 o 21:20, Hoipolloi napisał: Dawno nic nie wrzucałem więc trzeba nieco zaktualizować wątek. Zakupy z okresu dwóch i pół miesiąca. Trochę dobroci wpadło, ale chyba najbardziej jestem zadowolony z SH2 w wydaniu pudełkowym, dość ciężko zdobyć, a jak już jest to w chorych kwotach. Nie wiem czy kojarzycie Rycerzy Zodiaku, kiedyś na RTL7 bodajże leciało anime z francuskim dubbingiem. Sanctuary obok Hadesa kończy serię u mnie na PS2. Genji warto posiadać w kolekcji/do ogrania, fajny slasher pokroju Onimushy. Z PS1 w końcu uzupełniłem zbiory o Castlevanie Chronicles (SOTN już posiadam). Capcomy o dziwo wpadły w przystępnej monecie, jak również Earthworm Jim 2. Kolekcja Mortali również zakończona u mnie, a ostatnim elementem układanki był MK Special Forces (słaba część, ale nic nie przebije Mythologys Sub-Zero w byciu srogim crapem). Trylogia Rainbow Six zasila regał (posiadałem jedynie Lone Wolf). No i udało się zakupić D o połowę taniej niż obecne ceny rynkowe, więc z zakupów jestem zadowolony. A to mam na ewentualną wymianę/sprzedaż. FFVIII sprzedane, reszta jest. Pokaż ukrytą zawartość Xena??? Toc to dziadostwo jest. Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 @Hoipolloi kieruje się raczej ilością, nie jakością. To nie jest do grania, tylko do stania na półce. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Też mam swojego Cwelesta w folii i chyba w niej zostanie. Zgadzam się to pudełeczko to czysty sex. Żeby nie offtopować pochwalę się słuchawkami BT, jakie ostatnio testuje na konsolach. Marshall Monitor - Metalowy pałąk, żadne plastikowe (pipi) tylko solidne wykonanie. W eleganckim pudełku z dosyć grubej tektury dostajemy pokrowiec, kabelek micro usb i kabelek jack. Oczywiście jest to headset ale nie miałem przyjemności sprawdzić mikrofonu poza discordem, jednakże znajomy bardzo dobrze mnie słyszał. Są zrobione z myślą przede wszystkim o słuchaniu muzyki i muszę przyznać że brzmienie jak na BT mają nader potężne, są basy. Nie wyobrażam sobie już kiedykolwiek wracać do jakiś Sony Goldów i innych turtlesów. Jedyny minus to, że od dłuższego noszenia mogą boleć uszy przez nacisk, warto sobie po 3-4 godzinach zrobić krótką przerwę ale z Goldami miałem podobne odczucia. Na 99 % to nie są oryginały tylko chińska podróba ale szczerze? Jak za 3 stówy wykonują swoje zadanie celująco bateria trzyma około 30 godzin. Spoiler Spoiler Spoiler 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 11 024 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 sierpnia 2020 Zakupy z tego tygodnia: - Days Gone do kolekcji i przejsc sobie znowu, - Batmana jednak wziąłem doublepacka bez AK - wyjdzie taniej, i będę miał AK w pudle, - I planetfall bo był tani i chętnie sprawdzę. No i mistrz planszowy takenoko ze slodka pandzią. 11 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Przegenialna gra od rodaków z 11bit. 6 Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 5 godzin temu, Bzduras napisał: @Hoipolloi kieruje się raczej ilością, nie jakością. To nie jest do grania, tylko do stania na półce. Omega lol. Akurat gry na PS1 i PS2 jakościowo mam dość mocne, jest i parę słabszych pozycji jak np. ta Xena, ale każdy zbiera pod siebie, każdego kolekcja jest indywidualna etc. Gdybym szedł w ilość, a nie jakość to bym leciał w full sety, a tak nie jest. I owszem u mnie to jest do stania na półce, by cieszyć moje oko. Na PSC ogrywam sobie z ISO te tytuły, więc jest luz blus. Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Majster, piszesz, jakbym Cię nie znał i nie rozmawiał z Tobą na ten temat tak ze sto razy xD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 681 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 sierpnia 2020 bedzie grane, pewnie mocne 6/10 ale anime dziecinstwa 11 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 992 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 sierpnia 2020 Takie gry zamówiłem u Czezkyego (i dziś trafiły do paczkomatu) Obecnie kupuję gry żeby tylko kupować. Zagrać w nie zamierzam kiedy definitywnie zakończę swoją przygodę z World of Warcraft Classic (czyli pewnie za rok). 10 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mirumoto 234 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 sierpnia 2020 Zupełnie przypadkowo ostatnio wszedłem do sklepu VGP, tylko po to żeby zmienić hasło. I jak zobaczyłem, że jest na sprzedaż MGS legacy collection za 30 CAD i darmowa wysyłka od 50 CAD to nie mogłem tego tak zostawić. Dorzuciłem do paczki Niera i Drakengard 3 i voila.Ciekawe kiedy czy jeszcze w tym roku cokolwiek z tego odpalę xD 17 Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Drakengard perelka, ale nigdy nie udało mi sie ubic ostatniego bossa. Nier wiadomo, klasyk, ale to juz sobie odswieze remasterze. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MEVEK 3 614 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia 2020 (edytowane) Trzeba cos w koncu pograc na Switchu Edytowane 31 sierpnia 2020 przez MEVEK 11 1 1 Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Trzeba było wybrać coś z lepszym framratem i ktoś cie oj.ebał na instrukcję. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 9 minut temu, devilbot napisał: Trzeba było wybrać coś z lepszym framratem i ktoś cie oj.ebał na instrukcję. Nintendo nie dodawało instrukcji chiński mądrołku. Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Średnia ta zelda w porównaniu do "dużych" wersji Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 IMO bardzo dobra gierka. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 (edytowane) Za prawie taką samą cenę jak standardowe pudełko na premierę to żal było nie brać Edytowane 3 września 2020 przez number_nine 8 Cytuj
Bzduras 12 760 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Dałem plusa, ale przez zęby cedziłem bluzgi z zazdrości 2 1 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 Najnowszy nabytek na Switch 6 Cytuj
Amer 1 382 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 @Dajzner, rozumiem, że z promo na oficjalnym sklepie SE? Kiedy zamawiałeś? Ja równy tydzień temu i... nadal nie ma A okładeczka piękna. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 27 sierpnia oznaczone jako wysłane; przyszło dzisiaj kurierem DPD 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bluber 1 183 Opublikowano 3 września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2020 będzie skejtowane 10 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 3 września 2020 Opublikowano 3 września 2020 3 godziny temu, bluber napisał: będzie skejtowane Good coffee trzyma poziom? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi