Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bandytka. Idealnie wchodzi w przerwach od grania ;)

A tak serio, nigdy i na żadnej platformie nie kolekcjonowałem gier. Switcha dostałem od żony i wsiąkłem po uszy, szczególnie w te wydania z LRG i SRG właśnie. Szczerze mówiąc traktuję to też trochę jak swego rodzaju inwestycję (obserwując sytuację cenową z tymi wydaniami, wiem że za jakiś czas - i w razie potrzeby - będzie można je spieniężyć z nawiązką). A póki co po prostu ustawiam kolejne pudełeczka na półkach i zwyczajnie się nimi cieszę. 

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Akurat ostatnio w promo chodziły w prawie takich cenach jak 55 cali rok temu więc raczej będzie wył ze szczęścia. 

Opublikowano
4 godziny temu, Plugawy napisał:

Tez tak zawyjesz jak sie Twoja dowie ile to cudenko kosztowalo.

Dostała gofrownicę w bonusie + 800 zł z karty podarunkowej pójdzie z dopłata na indukcję. Wilk syty i owca cała xD 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

kEpgwgO.jpg

ZiaIzVM.jpg

wleciał od pana Czezkiego piękny padzik z uchwytem na smartphona 

świetnie wykonany, niesamowicie wygodny i ten krzyżak, a dodatkowo kompatybilny z Windowsem, Androidem, Switchem, a nawet ps3 :banderas:

już czekają na komórce emulatorki NES, SNES, GBA, NDS, GC, PSX, PSP :obama: 

na pierwszy ogień lecą Donkey Kong Country, Super Mario World, Pokemony, Metal Slug Anthology, Street Fighter II Turbo, Mario Kart, Def Jam FFNY, Vice City Stories, no i oczywiście potężny x c l o u d

2020? piękny czas na bycie graczem :fsg: 

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 9
Opublikowano

praktycznie nic, czasami trzeba zmapować przyciski na padzie ale to by było na tyle :notbad: 

do Metal Sluga tylko musiałem jeden parametr zmienić, Def Jam chodził jak złoto od razu

Tekken 3 też git

Opublikowano
On 9/15/2020 at 6:49 PM, Wredny said:

Xboxowych zbrojeń ciąg dalszy...

Forza Horizon itp.JPG

@Paolo de Vesir dał mi znać o promocji na Forzę Horizon 3, a że nie wypadało nie mieć dwójki, to i ją zamówiłem.
Na FIFĘ nie zwracajcie uwagi - dorzucono gratis w ramach przeprosin za lipę z FH2 właśnie (rozcięty grzbiet, ale już wymieniona i F17 na osłodę - żeby było śmieszniej, jak zwykle gardzę FIFĄ, tak akurat tę odsłonę mam od premiery na PS4).
Gears 5 z tą śmieszną menstruacją na okładce, a do kompletu xboxowy "EX", o istnieniu którego przypomniał mi @u55r - nawet nie wiedziałem, że drugi Wiesław dostał takie fajne, hybrydowe wydanie.

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Nie wiedziałem, że Wiedźmin 2 ma wydanie w pudle Xbox One. Mam premierowy egzemplarz z soundtrackiem, mapką i poradnikiem na X360 - chętnie przejdę raz jeszcze w 4K :)

Jakby co to wiedz że patch jest darmowy i nie trzeba kupować kolejnego pudełka :) 

Opublikowano

199zł za pada i chyba 25zł za uchwyt.

Zapomniałem jeszcze dodać, że w komplecie jest pak akumulatorków wsadzanych jak w padzie od Xboxa, więc jeśli miałyby kiedyś się zużyć to nie będzie najmniejszych problemów z wymianą na baterie/inne aku.