Opublikowano 12 października 20204 l Wredny, ile Ty już masz tych pudełeczek? Naprawdę fajne rzeczy tu ostatnio wrzucasz.
Opublikowano 12 października 20204 l 43 minuty temu, Ukukuki napisał: U MS spoko jest ta różnorodność jeśli chodzi o konsolowe eksy. A właśnie, jak to jest że ORI jest wydawane przez MS a też jest na Switchu?
Opublikowano 12 października 20204 l 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wredny, ile Ty już masz tych pudełeczek? Naprawdę fajne rzeczy tu ostatnio wrzucasz. Na XBOXa - 21, choć jednym z nich jest FIFA17, dorzucona w gratisie, więc się nie liczy (będzie na ewentualną podmianę plastiku) Na mojej liście zakupowej pozostało już tylko 5 pozycji z obecnej generacji (chyba, że jeszcze Forzę Motorsport 7 kupię, ale jakoś akurat seria-matka nie kręci mnie zbytnio - wolę Horizon). Do premiery XSX powinienem się wyrobić
Opublikowano 12 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spontaniczne zakupy na eBay krótko po ponownym przejściu Persona 4 na PC i "odrobinie" alkoholu... PS. Uwielbiam kupować od Japończyków. Dają opis "condition: good/used", a w 90% przypadków wszystko jak nowe.
Opublikowano 13 października 20204 l Tym razem @Paolo de Vesir nie będzie ze mnie raczej zadowolony W piątek była premiera tej sympatycznej gierki od weteranów branży - Team17. Ile ja godzin przegrałem na Amidze w ich gierki - Full Contact, Body Blows, Superfrog, Alien Breed, ATR All Terrain Racing, no i oczywiście kultowe Worms We współczesnym gamingu te brytyjskie dinozaury raczej się nie odnajdywały (ale to i tak cud, że istnieją do dziś), a ich jedynymi dokonaniami są kolejne (mniej lub bardziej udane) odsłony synnych robaków i seria The Escapists, której to naturalnym następstwem jest mój dzisiejszy zakup - The Survivalists. Jako że uwielbiam te wszystkie survivalowe gierki z craftingiem i zdobywaniem surowców, nie mogłem przejść obojętnie obok tego sympatycznego, nieco indyczego tytułu
Opublikowano 14 października 20204 l To ja też, podobnie jak kolega @XM. i kolega @Moldar, prezentuję mój zakup okołogrowy, jednego z ważniejszych i moich ulubionych tytułów: Magiczne wydanie, z rysunkami Shinkawy, ach Hideo, Ty to jesteś. Edytowane 14 października 20204 l przez Rozi
Opublikowano 14 października 20204 l Dopiero w weekend mocniej przyjadę, ale zapowiada się fajny opis świata gry. Jest napisana w stylu fabularyzowanym - seria reportaży i artykułów pisanych przez dziennikarza dla fikcyjnej redakcji. Szczegoly gangow, Internetu, czym jest braindance, opis dzielnic itd. Jest dużo zdjęc i atworkow(czasem zajmują nawet całe strony).
Opublikowano 16 października 20204 l Ogólnie nie wrzucam tu zdjęć, ale powrót do zielonego królestwa w takim stylu muszę uwiecznić i z wami się podzielić! Edytowane 16 października 20204 l przez balon
Opublikowano 17 października 20204 l Ostatnie zakupy w tym roku (no chyba, że trafi mi się Tombi 2 xd). PS2 u mnie kuleje jeżeli chodzi o 'nowości', więc staram się uzupełniać zbiory, choć niestety robi się to coraz trudniejsze, zważywszy na listę gier, których szukam i ich cen. Niby mało co zostało, ale jednak.
Opublikowano 18 października 20204 l W dniu 17.10.2020 o 14:42, Hoipolloi napisał: coś się chyba zepsuło, bo nie wyświetla obrazka w tle, próbowałem [img][/img] ale dalej to samo t_t u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url
Opublikowano 18 października 20204 l 38 minut temu, columbo napisał: u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url Na nowym silniku forum bbcode jest wyłączony, wystarczy wstawić link z hostingu który ma końcówkę .jpg .png itp itd żeby się z automatu wyświetlały fotki
Opublikowano 19 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnia już porcja zielonego zbrojenia się przed dziesiątym listopada. Niniejszym uznaję, że cel osiągnięty i mam już wszystko, co chciałem z obecnej generacji (może jeszcze FH4, ale mam dwójkę i trójkę to na razie mi styknie, póki czwórka nie zejdzie z ceny).@C1REX mówił, że C3 fajna gierka, a ja wiem, że ten forumowicz zna się na wszystkim, więc kupiłem Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że nie pozamykają galerii i będę mógł odebrać monolit Microsoftu w sklepie po pracy.
Opublikowano 19 października 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Olx dalej daje czadu, zwłaszcza w czasach gdy ludzie wyprzedają się z towaru w związku z premierą nowej generacji. Shadow of TR za 65 ziko w folii (już zdjęta), a dwie pozostałe za 40 sztuka, "Wie pan, miałem w to kiedyś zagrać, ale puszczam bo zbieram na PS5" i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów
Opublikowano 19 października 20204 l @Wredny Będziesz miał możliwośc sprawdzenia czy gra ci się podoba w GP, to po co w ciemno bierzesz pudełka? Pinga nie przegonisz w ilości gier.
Opublikowano 19 października 20204 l Bo lubię pudełkowe wydania, a cyfra jest dla mnie jakaś taka bezosobowa i przypomina czasy piractwa Akurat EXy XBOXowe chciałem sobie w pudełkach sprawić, bo ładne są
Opublikowano 19 października 20204 l Kurde te pudełka akurat są mocno takie se dla mnie. No i game pass to jeden z większych plusów Xboxa. Nie mi to oceniać, każdy wydaje swój hajs jak chce, ale zakup w „ciemno” tylu gier, które na dodatek są w GP to dla mnie pewien heroizm. Wredny, a ty będziesz w ogóle brał GP, chyba nie co?
Opublikowano 19 października 20204 l Gierki dostępne w Gamepassie w pudełkowej wersji chodzą za psie pieniądze więc tanim kosztem można uzbierać biblioteczkę gier jak ktoś lubi.
Opublikowano 19 października 20204 l Ale tego killer Instinct to akurat mogłeś z gamepassa pocisnąć bo i tak chyba będziesz musiał potężną łatkę ściągnąć, czy tam całą grę na nowo
Opublikowano 19 października 20204 l 58 minut temu, columbo napisał: i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów Trochę smutne, że ta seria w drugim rzędzie jest aktualnie lepszym "tomb raiderem" niż ta w pierwszym Mam nadzieję, że Lara trafi w końcu do jakiegoś studia, które nie będzie chciało z niej robić żeńskiej wersji rambo. Albo niech crystalsi wrócą do odnawiania starych części TR.