Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

No problem z tymi figurkami/gadżetami/maskami z Dishonored jest taki, że zawsze efekt końcowy okazuje się gorszy, niż obiecywany. Ta Ellie to jeszcze żadna tragedia, choć pewnie biorąc pod uwagę cenę należałoby oczekiwać czegoś lepiej skontrolowanego jakościowo. Tym bardziej, ze takie rzeczy zazwyczaj kupują kolekcjonerzy, a ci są odpaleni na każdy detal. Osobiście wyleczyłem się z figurek w wieku 15 lat. Niektóre na grafikach koncepcyjnych mi się podobają, ale szybko trzeźwieję i boję się rozczarowania.

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Najbardziej z kupowania tych "edycji kolekcjonerskich" leczy ich cena. 500 stow za 10 dolarowa figurke xD. A to i tak "tanio" bo chodzila ta edycja po 750zl. #bzzzzzz

Opublikowano

Nowa podkładka pod gryzonia, oczywiście świecąca. Plus nadrabianie biblioteki DSa. Co prawda za dzieciaka miałem tą odsłonę ale nie skończyłem. 

spacer.png

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

@Paolo de Vesir MPG5. Teraz za około 50 zł w empiku. Standardowa cena to coś koło 80. 

O kuuurcze, ona jest na myszkę I klawiaturę. :obama: Dzięki mordziaty, jeszcze się świeci. Supcio.

Opublikowano
7 hours ago, Ukukuki said:

Nowa podkładka pod gryzonia, oczywiście świecąca. Plus nadrabianie biblioteki DSa. Co prawda za dzieciaka miałem tą odsłonę ale nie skończyłem. 

RGB to styl zycia :banderas:

tez kilka dni temu kupilem podklatke i nowa klawiature zeby odswiezyc wszystko przed nowa generacja

No description available.

Opublikowano

Phatom Hourglass bardzo dobra Zelda, lepsze niż Spirit Tracks imho

Razer robi spoko sprzęt, tylko najtańszy to on nie jest

np

20.jpg

Opublikowano
26 minut temu, Labtec napisał:

RGB to styl zycia :banderas:

tez kilka dni temu kupilem podklatke i nowa klawiature zeby odswiezyc wszystko przed nowa generacja

No description available.

Czy to jest jakas podkladka nowej generacji, ktora bezprzewodowo laduje myszke na niej lezaca? 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
Just now, MEVEK said:

Czy to jest jakas podkladka nowej generacji, ktora bezprzewodowo laduke myszke na niej lezaca? 

nie, swieci tylko, n.p. na czerwono = extra fps w grach, a na zielono to balansuje zuzycie energii 

Opublikowano
Teraz, Labtec napisał:

nie, swieci tylko, n.p. na czerwono = extra fps w grach, a na zielono to balansuje zuzycie energii 

Szkoda, bo te bezprzewodowe to szybko padaja. Dawno powinni opatentowac pomysl.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

spacer.png

Zanim jeszcze Mesjasz nadejdzie, to padzik. 

Opublikowano

Po przesiadce na DKS powrót do starszych części może być trudny, więc za 50zł nadrobię jedyną część serii w którą jeszcze nie grałem.

123364719_364192354887782_54911545300013

Opublikowano

5 części rocznie wychodzi podobno, to jesteś do tyłu.

Opublikowano

te dwa nadchodzące miesiące to będziesz miał dark souls na żywo :rayos: 

Opublikowano

123446486_369446684492058_90543203016615

Podstawka już ograna więc raczej zacznę od dlc i liczę że Series X enhancements dadzą radę.

Opublikowano

ostatnie zakupy 

spacer.png

spacer.png