maciucha 11 638 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 @_mike albo wyciągasz tego xboxa z tej szparki na zapałki, albo sam przyjadę i to zrobię 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, _mike napisał: I’m lovin’ it! Pierwsza konsola na premierę Drugi Xbox (bo chwilę miałem X360) Najlepsze opakowanie konsoli ever! Elegancki sprzęt do salonu 30latka - żadna konsola lepiej nie wygląda. Idealna do nowoczesnych wnętrz ludzi korporacji Perfekcyjnie pasująca do szafki RTV - szafka jakby czekała na XSX. Jest 5 cm nad, po 15 po bokach i z tyłu. Białe światełko - stylowe i podkreślające premium jakość nowoczesnego hi-endowego sprzetu. Za(pipi)iste wykonanie konsoli i pada - czuć jakość premium. Pad mam fajną tekstura z tylu. Jest zaskakująco mały! Gampass odpalony, gry się instalują, urlop w pracy - tak można żyć. Witam, po zielonej stronie mocy. Jaram się jak ksiądz na nowego ministranta i Przyjmę wszystkie zaproszenia do znajomych zamień kwiatka z xboksem Cytuj
zloto 737 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Ja nie wiem co jest taka tendencja do duszenia tych sprzętów. Chyba sobie ludzie nie zdają sprawy z tego ile nextgeny produkują ciepła. Weź wyrzuć ją z tej półki, bo aż mnie serce boli jak na to patrzę. 3 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 6 minut temu, zloto napisał: Ja nie wiem co jest taka tendencja do duszenia tych sprzętów. Chyba sobie ludzie nie zdają sprawy z tego ile nextgeny produkują ciepła. Weź wyrzuć ją z tej półki, bo aż mnie serce boli jak na to patrzę. Jak to będzie 2 razy w roku włączane to nie trzeba. 4 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 @Ludwes. @zloto nic mu nie będzie w tej wnęce. PS3 tam żyło i wytrzymywało bez problemu nawet 5h grania nonstop. XSX od rana działa i jest tylko trochę ciepło Nie ma co przesadzać bo zaraz dojdziemy do absurdów i trzymania konsol w lodowce żeby tylko się trochę nie zagrzały. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Znaczy tu nie chodzi o samą wnękę, tylko o to, że zaraz nad wylotem powietrza masz deskę. Sam rozmiar półki jest spoko, ale pamiętaj, że PS3 czy inne konsole zupełnie w inny sposób odprowadzały ciepło. To tak jakbyś położył książkę u góry SeX'a i jak on niby ma odprowadzać powietrze? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 215 Opublikowano 12 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2020 Wizyta u rodziców i odpalenie nowej zdobyczy - Burnout 3. Skończyłem każdego Burnouta, właśnie oprócz trójeczki, której nigdy nie miałem szans wypróbować. Po tylu ochach, achach i stwierdzeń, że to najlepsza część, trochę czuję się rozczarowany. Dominator pozostaje kingiem. 14 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nero2082 790 Opublikowano 12 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2020 jedną nogą w przyszłości gamingu 10 2 3 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Na pewno te wnęki skracają żywotność konsoli. Przepływ powietrza jest zdławiony a sam sprzęt zasysa gorące powietrze. To nie czasy PS2 gdzie sprzęt wydzielał 20w ciepła tylko PC pod TV. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 U mnie jest tak i jest całkiem ciepło pod "sufitem".Ale w tym przypadku mam jakoś ponad 15 cm luzu i z tyłu nie ma ścianki. W przypadku wyżej chyba bym nie ustawił tak konsoli. 2 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 46 minut temu, zloto napisał: Znaczy tu nie chodzi o samą wnękę, tylko o to, że zaraz nad wylotem powietrza masz deskę. Sam rozmiar półki jest spoko, ale pamiętaj, że PS3 czy inne konsole zupełnie w inny sposób odprowadzały ciepło. To tak jakbyś położył książkę u góry SeX'a i jak on niby ma odprowadzać powietrze? Przecież on ma też wyloty z tyłu, robili testy i kładli pudełko z grą na górnym wylocie w trakcie grania w Gears 5 i temperatura wzrosła o 1 stopień więc też nie ma co przesadzać skoro jest zalecany odstęp (te 4cm) sam mam podobnie postawioną konsole i chyba nie ma czym się martwić Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 godziny temu, ASX napisał: Wrzuć potem fotkę jak ta nóżka od tv po lewej całkiem zjedzie z krawędzi i wszystko razem poleci na podłogę. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 maciucha jak minusuje, co za żenada xd Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) 5 minut temu, Observer napisał: Wrzuć potem fotkę jak ta nóżka od tv po lewej całkiem zjedzie z krawędzi i wszystko razem poleci na podłogę. Spoko już poprawiłem Pierwotny pomysł był taki żeby zmieścić konsole po prawej stronie ale jednak szafka okazała się za wąska i ostatecznie stanął po lewej. Edytowane 12 listopada 2020 przez ASX 2 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 xxxxxD Zielony wymaz wystartował a top 10 nadal bez zmian Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kornolio 1 053 Opublikowano 12 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2020 Moje zakupy growe, w tym filmy za grosze Byłem akurat w antykwariacie w innym mieście i mieli dużo dobrego stuffu. 12 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2020 DS4 w porównaniu do DulaSense to śmieć jeżeli chodzi o wykonanie i to jak leży w łapie Jeszcze tylko konsola za tydzień jak się uda XD 12 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Godzinę temu, Ludwes napisał: maciucha jak minusuje, co za żenada xd Nie no, beka, ale jakby nie patrzeć to jest precedens że w Polsce sprzedaje się gry i sprzęt do konsoli której nie ma nawet na rynku. Coś niesamowitego. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 7 minut temu, Figuś napisał: DS4 w porównaniu do DulaSense to śmieć jeżeli chodzi o wykonanie i to jak leży w łapie Jeszcze tylko konsola za tydzień jak się uda XD Skad brales? Mi sluchawki i pad z euro doszly ale ladowarka z ME gdzies zaginela w akcji Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 minutę temu, schabek napisał: Skad brales? Mi sluchawki i pad z euro doszly ale ladowarka z ME gdzies zaginela w akcji Wszystko z Euro, dlatego nie mam zaklepanej konsoli bo wszystko u nich chciałem brać A ta ładowarkę to zamawiałeś razem z konsolą pewnie w jednym zamówieniu to pewnie wyślą jak skompletują i razem z PS5 przyjdzie Gumki na padzie wydają się lepszej jakości, i fajnie chropowate są, ale mogły by być bardziej wgłębione, lepiej mi się go trzyma niż tego od Series X pewnie przez to że jest mniejszy niż ten pad od XO Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 minuty temu, Figuś napisał: A ta ładowarkę to zamawiałeś razem z konsolą pewnie w jednym zamówieniu to pewnie wyślą jak skompletują i razem z PS5 przyjdzie Nie no, ja z me gry i ladowarke i konsole ale wszystko na osobnych zamowieniach zeby wlasnie jedno nie opoznilo mi drugiego I ladowarka juz od trzech dni wisi jako "w drodze do punktu odbioru" Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Godzinę temu, Ludwes napisał: maciucha jak minusuje, co za żenada xd ciwa22 lepszy 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 A czynny punkt odbioru? Ja też bym nie odebrał słuchawek i ładowarki bo miałem z odbiorem w sklepie, ale zadzwoniłem żeby mi kurierem w tym wypadku wysłali Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 646 Opublikowano 12 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 listopada 2020 Czekałem czekałem, i next-gen jest! 15 5 1 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 2 godziny temu, zloto napisał: Znaczy tu nie chodzi o samą wnękę, tylko o to, że zaraz nad wylotem powietrza masz deskę. Sam rozmiar półki jest spoko, ale pamiętaj, że PS3 czy inne konsole zupełnie w inny sposób odprowadzały ciepło. To tak jakbyś położył książkę u góry SeX'a i jak on niby ma odprowadzać powietrze? tam jest ponad 5 cm od górnego wylotu. Spokojnie, jak tylko zauważę, że jest tam za ciepło pozmieniam bo przecież nie chcę usmażyć Xa Z resztą obecnie i tak nie ma chyba jeszcze gier, które go mocno obciążają (z tego co widziałem w testach to nawet gearsy 5 nie dają rady). Ile na testach wyciągali coś pod 40 kilka stopni? Zmieniając temat, ta konsola serio super wyglada w salonie. Nie jest nachalna. Trochę tajemniczy, czarny monolit. Trochę jak subwoofer ale elegancko Dobrze, że nie zrobili jej w piano black. Kosmiczne PS5 będzie ciekawie wyglądać obok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi