szejdj 2 804 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Juz pare dni temu mialem zapytac po co ktos kupuje tego pilota, ale nie chcialem juz znęcać się nad użytkownikami PS5. Skoro jednak temat został poruszony to niech ktoś wyjaśni, tak sensownie, po co w 2020 roku komuś taki pilot? Ja rozumiem jak do ps2? ps3? byl dodawany taki pilot, mialo to wtedy jakis sens ale teraz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 425 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Niezależnie od wyznania konsolowego polecam odsmerforwać się od zakupów innych i nie pytać, dlaczego właśnie w taki a nie inny sposób wydali swoje pieniądze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 ale szejdi jest blacharzem Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) 11:23 plusy dzień drugi i już wyprzedane, will be continued niebiescy koledzy naprawde powinien być zwiększony limit na takie okazje Edytowane 20 listopada 2020 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 52 minuty temu, Bzduras napisał: Niezależnie od wyznania konsolowego polecam odsmerforwać się od zakupów innych i nie pytać, dlaczego właśnie w taki a nie inny sposób wydali swoje pieniądze. Zabroń mi. Zwyczajnie byłem ciekaw co jest takiego w tym pilocie że go wszyscy kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 425 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Teraz, suteq napisał: Zabroń mi. Nie mam takiej mocy sprawczej na forumku, żeby komukolwiek czegokolwiek zakazywać Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Ale po uj tu robicie CW? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 cw bo ktos zakwestionował zakup jego zdaniem zbędnego akcesorium? od kiedy tutaj wolno tylko chwalić zakupy? niektórzy to serio są przewrażliwieni Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Zapytać zawsze można, ale już te odpowiedzi typu "ku chwale Sony" to wypadałoby sobie zostawić do CW. Edytowane 20 listopada 2020 przez MBeniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Wiele rzeczy możnaby zostawić do CW, ale zgodzę się że ludzie są mocno przewrażliwieni. Niech za dowód temu służy fakt, że pokłosie zapytania o zakup zbędnego akcesorium ciągnie się już drugą stronę. Edytowane 20 listopada 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 No jak ma się nie ciągnąć skoro sam prowokujesz potem wbija rozjuszony wojownik rozi i znowu się zaczyna? Chciał jakiegoś pilota to sobie kupił, tyle. Ehh już się nie dziwię że Pinger nie wrzuca tu gierek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Kupił to kupi, była zaczepka, było też pytanie w dobrej wierze. Nikt nie musiał na nią przecież odpowiadać nie? Tylko, że to wciąż jest forum i nie ma co udawać, że każdy się kocha, cieszy szczęściej innych etc. Niektórzy kupują dziwne lalki, inni kolekcjonerki które stają się memami, a inni piloty. Powodów mogę jedynie się domyślać, ale nikt nie zabroni mi tego komentować. Edytowane 20 listopada 2020 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Don Mattrick miał jednak rację - gracze lubią oglądać tv na konsoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 49 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kupił to kupi, była zaczepka, było też pytanie w dobrej wierze. Nikt nie musiał na nią przecież odpowiadać nie? Tylko, że to wciąż jest forum i nie ma co udawać, że każdy się kocha, cieszy szczęściej innych etc. Niektórzy kupują dziwne lalki, inni kolekcjonerki które stają się memami, a inni piloty. Powodów mogę jedynie się domyślać, ale nikt nie zabroni mi tego komentować. ALE ZAMKNIJ JUŻ MORDĘ, KUPIŁ TO KUPIŁ I CH.UJ CI DO TEGO C'NIE 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Podsumowując bez robienia CW: jeżeli ktoś posiada smart tv to pilot jest zbędnym elektrośmieciem, ale ludzie kupują, bo są przekonani, że wszystko co robi sony jest genialne i cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 621 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 No, prawie wam wychodzi nie robienie tego CW. A jak już napiszecie przed pociskiem "nie robię CW" to z automatu pocisk przestaje być CW, tak? Coś jak "NIE JESTEM RASISTĄ, ale po co w ogóle te Murzyny żyją?". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 068 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Parafrazując klasyka: widać, że ten pilot wzbudza emocje. Po tym poznasz produkt wybitny. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 stara zasada jak świat, najwięcej emocji wzbudzają negatywne rzeczy oraz wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Przyszła wczoraj ale dopiero dzisiaj miałem siłę wrzucić. To mój pierwszy Xbox w tej generacji powiedziałem sobie "a dam szansę zielonym" Z tyłu i na szafce na razie bajzel a telewizor pamięta 2007 ale wszystko po mału sobie ogarnę. Wiernie mi służył również przy konsolach retro ale chyba czas dać mu spocząć. 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 316 Opublikowano 20 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Zeby granie mialo smaczek raz demonsy a raz raczek 12 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Ten raczek dostanie za free wersje do ps5? Czy będzie to grane i wyświetlane jak na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 621 Opublikowano 20 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Ech, u mnie znowu odezwało się drobne upośledzenie i na przestrzeni dwóch tygodni kupiłem więcej gratów niż potrzebuję. No, ale od tego jest hobby. Przynajmniej nie przepiłem. 24 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 O najładniejszy ds4. Noooooo może jeszcze ten pomarańczowy ma z nim jakieś szanse 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 917 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Mi się najbardziej niebieski podobał, do One tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 4 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Przyszła wczoraj ale dopiero dzisiaj miałem siłę wrzucić. To mój pierwszy Xbox w tej generacji powiedziałem sobie "a dam szansę zielonym" Z tyłu i na szafce na razie bajzel a telewizor pamięta 2007 ale wszystko po mału sobie ogarnę. Wiernie mi służył również przy konsolach retro ale chyba czas dać mu spocząć. Ach, ten obrus na meblach. Aż mi się przypomniał dom mojej śp. babci i te dywany na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi