Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

O najładniejszy ds4. Noooooo może jeszcze ten pomarańczowy ma z nim jakieś szanse 

Sunset Orange śliczny, ale już go mam od dłuższego czasu, więc dokupiłem Berry Blue, bo też jest przeuroczy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kmiot napisał:

Ech, u mnie znowu odezwało się drobne upośledzenie i na przestrzeni dwóch tygodni kupiłem więcej gratów niż potrzebuję. No, ale od tego jest hobby.

Przynajmniej nie przepiłem.

Czyli beda kolejne losowania :cool:

Opublikowano
2 godziny temu, eloszki napisał:

Ten raczek dostanie za free wersje do ps5? Czy będzie to grane i wyświetlane jak na ps4?

Dostanie, 4 grudnia update pod nextgeny. Do tego czasu nawet tego nie odpalam xd

• Lubię! 1
Opublikowano
21 minut temu, Kmiot napisał:

Czekasz na coś z PS3, aby być jedynym chętnym?

Nie, lubie klimat tej akcji.

Smiejesz sie, ale wystaw cos na ps3 a zobaczysz ilu na co dzien "niezainteresowanych" wykwitnie. :ninja:

Opublikowano

Ta, ta. Wystawię i jednak okaże się, że tylko Ty.

No, i może oFi.

Generalnie miałbym kilka tytułów, ale to są warte 20-30-40zł, więc nie jestem przekonany czy mi się chce całość organizować dla takiego szrotu. Może w jakimś pakiecie. 

• Plusik 1
Opublikowano

Najlepsze jest to, że każdy w tym temacie ma lepsze meble w salonie niż Blantman.

A on dalej będzie się upierał, że na zamówienie specjalnie dla niego.

Na zdjęciach tego nie widać, nie obraź się.

Opublikowano
Godzinę temu, Mitra napisał:

Ugh. Ford GT40 :banderas:

Tez, ale głownie odniosłem sie do konsoli, bo napisałeś ze to najlepsze wydanie(i to jeszcze z bledem co dodaje jej uroku). Nie dziwne, ze najlepsze wydania konsol pochodzą od tego samego Japończyka:hi:

• Plusik 1