Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Boomcio napisał:

Demon i Spider widzę zestaw startowy for all...

Będą latały za miesiąc na pchlim za bezcen.

Podobnie, jak Walchalia  :pawel:

Ja akurat gier nie sprzedaje. Wszystkie mam zamiar zatrzymac. Wyjatek moge zrobic, jak jakas gra okaze sie crapem, ale takich nie kupuje.

• Plusik 1
Opublikowano
20 godzin temu, Labtec napisał:

Konsola wpadła w dniu premierę, ale teraz zrobiłem zdjęcie rodzinne

Fw76Gpp.jpeg

Cały ten Twój skarp znajdziesz w Astro's Playroom - niesamowite emocje i easter eggi. Będziesz czul sie jak w domu :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 20.11.2020 o 18:20, Kmiot napisał:

Ech, u mnie znowu odezwało się drobne upośledzenie i na przestrzeni dwóch tygodni kupiłem więcej gratów niż potrzebuję. No, ale od tego jest hobby.

Przynajmniej nie przepiłem.

1605892097615.jpg.73a3cddd3c8faff2ed3f8e8cd3846508.jpg

Gdzie dorwałeś Untitled Goose Game w pudełku? 

Opublikowano (edytowane)

No i wleciało. Dopiero począteczek ograny, parę gierek, Crash i jak na razie się dobrze przy tym bawię. Ale widzę, że aby coś konkretnego zrobić to trzeba dosyć dużo posiedzieć. Ale za 41 cebulionów jestem zadowolony.

received_833604057374728.jpeg

Edytowane przez Mitra
  • Plusik 5
Opublikowano
Godzinę temu, Hendrix napisał:

@bluber

Nope, 3DS (ale sprzedałem w 2016), PS4 i PC - stwierdziłem, że nie kupię dopóki nie przeprowadzę się na swoje, oszczędzanie na mieszkanie miało priorytet, chociaż na gierki i tak dużo szło :V

Zrozumiałe :lapka: Zazdroszczę grania w BotW pierwszy raz 

• Plusik 1